2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Meglesz.gsn írta:Javítsátok az eredményt a sorsolásnál, mert a Numa-Barca nem 1-0 lett, hanem 1-1.
Barátnőm öccse is így volt, amikor azt ecseteltem, hogy repültem át Lordaeron romjai fölött egy denevér hátánEnrique írta:Tudod mekkora 1 szemét mocsok vagy?rhynn írta:Khm.
engem egy icipicit zavargat a dolog, de mivel úgyis megyek lassan WOWozni és tudom hogy megpukkadsz az irigységtől, ezért rádhagyom![]()
![]()
![]()
Most már ha kérnéd se venném le.![]()
Menj csak WoWozni...![]()
Nekem marad a forum..![]()
Nekem is kell a Wow.... RHYNN!!! Ne legyál ily' kegyetlen, ne emlegesd többx!!
Tudod mekkora 1 szemét mocsok vagy?rhynn írta:Khm.
engem egy icipicit zavargat a dolog, de mivel úgyis megyek lassan WOWozni és tudom hogy megpukkadsz az irigységtől, ezért rádhagyom
Akkor rendben.Silvanus írta:Enrique és a többiek - hangsúlyozom, nekem semmi bajom a mozgó képekkel az AVATAR-ban, sőt! Tetszenek nagyon, Enrique a tiéd is, én csak a többiek miatt aggódtam, akiknek esetleg ez gondot okozhat, de ha nem, akkor jó....
Talán egyszer én magam is rászánom az időt, és kreálok magamnak egy hasonlót!?...
Szvsz nem baj az, ha mozgó képek vannak avatarban, de az adminoknak meg kéne húzniuk a határt. Be lehet állítani, h pl. 100x100-as lehet max egy avatar, és mondjuk 30 kb-os a mérete...Silvanus írta:No, több napos betegeskedés után visszatérve belevetettem magam újra a kedvenc oldalam böngészésébe, és máris van egy apró észrevételem:
- az első olyan AVATAR-nál, amely mozgó animáció volt még egy jót mosolyogtam, és tetszett a dolog, a másodiknál is még jó ötletnek tartottam, de a harmadiknál már volt némi félelmem vele kapcsolatban! Mára pedig már ahogy látom mindenki előszeretettel tesz be ilyet az AVATAR részébe, és így minden csiri-biri mozgó kütyü........
KÉRDEM ÉN: ez így jó? Én félek ez nem lesz így jó, pláne ha ez még fokozódik!?... Nekem tetszik, és mivel jó gépem is van nem okoz gondot TÉNYLEG, de azoknak, akiknek elavult, aránylag lassú gépe van szerintem őrült mód lelassíthatja a fórumban való böngészését!!!! Az lenne a javaslatom, hogy kellene ennek valamiféle méretbeli gátat szabni, jóval kisebben, mint a képeknél!!!
Mi a véleményetek erről???
Nem átlátható!BaliNorbi írta:Szerintem átláthatóbb.
Na erre én is kiváncsi vok!Pilfer írta:Valaki nem tud nekem mondani vmi jó Barcelonás könyvet? Vmi krónika-félét, vagy vmit...Esetleg szerzővel.
![]()
![]()
Mert kéne vmit vennem a tankönyv támogatásból, és mivel tk úgyse kell, hát vennék egy Barçás könyvet![]()