Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.06.21. 19:27:33

Más bedobni neveket, mint ahogyan teszik ezt az elnökök Kaka-val, Fabregassal vagy éppen Messivel és más az, ha olyat írnak, hogy Villar Mir megállapodott Wengerrel...

szerintem!
real_funghi

2006.06.21. 19:22:20

Villar Mir hiába egyezkedik, ha nem választják meg elnöknek. Márpedig nem fogják. Ráadásul amit a többi jelölt bedob nevet, azokat sem kell készpénznek venni. Eleve nincs is még átigazolási időszak. Az, hogy mit szeretnének, az egy dolog. Én pl. egy vadiúj BMW-t szeretnék. Kampányfogás még ilyenkor az összes bedobott név. Nem ezek alapján kell eldönteni, hogy ki lenne a legalkalmasabb elnöknek.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.06.20. 22:07:35

Hát igen, ez is furcsa.... nem lepődnék meg azon, ha maradna akkor is ha Villar Mir lenne a góré. Lehet, hogy ott is majd az MSZP szindróma fog fellépni:) de szép is lenne:DDDDDD
Andris
Adminisztrátor

2006.06.20. 21:55:36

Ordog írta:http://www.madridista.hu/hirek.php?hir_id=4211

Wenger.... hát nemtom.......................

szvsz ebből a nyafka sztárocskákból felálló margitból pár hónap múlva úgy kirúgnák, hogy lába se érné a földet...

Wenger egy olyan edző akinek jó sok idő kell hogy összehozzon egy bomba csapatot, de ezt a sok időt nem fogja megkapni a margitnál.....:DD sztem nagy melléfogás lenne ha őt vinnék oda.

Aztán kitudja...
Most akkor Wenger otthagyná az Arsenalt?
nem hiszem, hány hétig kapart Henryért, most meg ott hagyná őt?
elég furcsa
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.06.20. 21:45:06

http://www.madridista.hu/hirek.php?hir_id=4211

Wenger.... hát nemtom.......................

szvsz ebből a nyafka sztárocskákból felálló margitból pár hónap múlva úgy kirúgnák, hogy lába se érné a földet...

Wenger egy olyan edző akinek jó sok idő kell hogy összehozzon egy bomba csapatot, de ezt a sok időt nem fogja megkapni a margitnál.....:DD sztem nagy melléfogás lenne ha őt vinnék oda.

Aztán kitudja...
Petixy
Jugador d'estrella

2006.06.20. 20:21:04

T.Zolinak üzenem a szomszéd VB-topikban leírtakra,hogy kicsit túlzás azt állítani Raul-ról,hogy a spanyolok legjobbja.Meg,hogy Helguera hiányzik :D :D Ramos tényleg hasznos,és jó játékos.Ha viszont Gutik,Helguerák,Salgadók,Raulok játszankának,nem tartana huszonsokadik meccses veretlenségi sorozatnál a válogatott.(plussz R.Bravo is tag volt :? )
real_funghi

2006.06.20. 11:53:54

Ezt mondtam én odaát, két "ősrealos" kölyök le is ugatott emiatt rögtön. Perez továbbvitte, majd rögtön átértelmezte és le is rombolta azt a fogalmat, ami miatt a játékosok nagyrésze szívesen igazolt a Real Madridba. Calderon pedig Perez követője (lenne, remélem, nem lesz...). Ezen egyszerű okok miatt én Kaká helyében én biztosan nem igazolnék a Real-ba, bár "el bírnám viselni", ha jönne. :D

A Juventusos különítményből én Zambrottát hoznám legfeljebb, mert hát eredetileg is baloldalon játszó játékos nélkül lehúzni mégegy szezont... Kb. hasonlóan "sikeresek" lennénk. :| De arra nagy tétben mernék fogadni, hogy nemhogy 5, de még 2 játékos se fog jönni onnan. Attól, hogy sikerülne esetleg Capellot szerződtetni. Biztos hozná a kiszemeltjeit, csak nem biztos, hogy a Juve-ból. De még az sem biztos, hogy a Juvét kizárják, még akár maradhat is ott.

Robben elhozatalára látok némi esélyt, nem lesz olcsó, de Abramovics remélhetőleg nem fog egy kis (számára) aprópénz miatt vacakolni.

Annyi pénze meg nincs a Realnak, mint amennyi első ránézésre tűnne, bár a csínaiak még mindig szépen veszik a Beckham-mezeket : S
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.20. 11:04:08

Fejo írta:Én nem azt mondtam, hogy igaz, pusztán érdekesnek és - számomra - szimpatikusnak tünt a hír. :wink:
tudom, h nem azt mondtad, azt meg elhiszem, h szimpatikus lenne ez a verzió :D
viszont hányok ettől a "bedobjuk a lehető legnagyobb nevet, akit mozdíthatónak gondolunk" stílustól, amit pl. calderon képvisel. mintha más a világon sem lenne, vagy mintha vmiféle norvég megye 2es csapatokkal kéne megállapodni vmelyik cserejátékosukról.
gondolom, ez amit most mondok nem lesz annyira szimpatikus, de azért függetlenül a múltjától, azért jelen helyzetében a real nem akkora durranás, h hanyattessenek tőle, ha megpengeti egy gyerek nevét. pláne nem egy milannak, olaszország leggazdagabb maffiózójával a háta mögött.
(az sem tetszett, amikor laporta dobálózott a bekem nevével anno, más kérdés, h végülis nagyon jól jöttünk ki abból a bugiból)
PUYOL-XAVI-INIESTA
sub_bass
Príncipe Sastre

2006.06.20. 10:54:06

Fejo írta:Az AS-en volt:

Capelloval három hete Szicílián véglegesen megállapodott Calderón, aminek feltétele 5 játékos volt. Kakáról hallani a legtöbbet. Az apjával beszélt Mijatovic, aki megfelelőnek tartotta az ajánlatot a fia számára. Öt (???) évre 30 millióért. Az igazolási stratégia hasonló lesz, mint Ronie-nál: közli a vezetőkkel, hogy menni akar, és akkor érdekes módon felbukkan a Real. Kaká elfogadja az ajánlatot és boldogan betölti a Zidane hagyta űrt. Ezen kívül Mijatovic tárgyalt Abramovic-csal Robbenről, ahol az árat leszámítva mindenről megegyeztek. A játékos a végső "elő-szerződést" a hét végén írhatja alá.
Őszintén szólva én ezt erős kamunak tartom! Kakával kivennék a Milan szivét, és tüdő(seva) és szív nélkül meg fognak halni :?
Fejo
Jugador del Barça

2006.06.20. 10:54:02

Én nem azt mondtam, hogy igaz, pusztán érdekesnek és - számomra - szimpatikusnak tünt a hír. :wink:
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.20. 10:48:46

nekem meg az tetszik, h leír az as egy ilyen hírt, amiben egy rohadt szó sem esik a milanról, akik pár hete adták el az egyik (lassan öregedőfélben levő) ikonjukat, biztos vagyok benne, h ölbetett kézzel nézik a dolgokat, és már előre örülnek annak, hogy majd milyen jól be fognak tudni vásárolna a sambenedettéséből vagy az albinolefféből a kakáért kapott milliókból... kakápapa, a maffiózó mijatovics meg az igérgető calderon annál inkább szerepel a hírben.
mindezt azután, h kaká már többször előadta, h szeret a milanban játszani, és jól érzi ott magát. tudom, h ezt páran elmondták már, sőt mondtak ennél nagyobbakat is. bár talán nem mindenki olyan szarrágó, h ha meglengetnek előtte egy csekket, utána már rohan is, függetlenül attól, h előtte az "életét és a vérét" ígérte az előző klubjának.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.06.20. 10:39:20

Nekem is. Csak n azon csodálkozom, h honnan a szerényebben! van nektek még mindig ennyi rohadt sok pénzeetek... Mert oké, h a Barca most mindent visz és ezzel is csak az adóságot csökkentik, e nálatok minden évben elszórnak vagy negyven-ötven millát játékosokra, ami idén szerintem nyolcvan is lesz. Ráadásul a fizetések is a legmagasabbak a cselzi után a világon. Na mindegy.. Biztos a sok szépfiús beckham-mez.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Fejo
Jugador del Barça

2006.06.20. 10:33:26

Az AS-en volt:

Capelloval három hete Szicílián véglegesen megállapodott Calderón, aminek feltétele 5 játékos volt. Kakáról hallani a legtöbbet. Az apjával beszélt Mijatovic, aki megfelelőnek tartotta az ajánlatot a fia számára. Öt (???) évre 30 millióért. Az igazolási stratégia hasonló lesz, mint Ronie-nál: közli a vezetőkkel, hogy menni akar, és akkor érdekes módon felbukkan a Real. Kaká elfogadja az ajánlatot és boldogan betölti a Zidane hagyta űrt. Ezen kívül Mijatovic tárgyalt Abramovic-csal Robbenről, ahol az árat leszámítva mindenről megegyeztek. A játékos a végső "elő-szerződést" a hét végén írhatja alá.

Érdekes, nekem tetszene... :wink:
Kép
doki
Entrenador del Barça

2006.06.20. 10:28:31

LG írta:
doki írta:Csoda,hogy még eggyik elnökjelölt sem ígérte be Ronaldinho-t. :shock:
A reálnak is kell néhány év mire ütőképesek lesznek,a juvés bandát nem sajnálnám ,talán Emerson-t egy kicsit,de a többi mehet madridba.
Cannavaro, Viera, Ibrahimovics, Zambrotta :arrow: 1ket sem szeretem, de attol még igen jo játékosok.
Cannavaro-t irigyelném a reáltól,Viera-ban nem látok már sokat,Ibrahimovics-nak örülnék a madridban(arogáns,túl nagyképű,mostanában gyenge),Zambrotta pedig nem hiszem,hogy elhagyná Olaszországot.
Fejo
Jugador del Barça

2006.06.20. 10:27:09

Boixos írta:
Fejo írta:
Boixos írta:ídőbe fog telni, mire jönnek az eredmények. ha jönnek majd egyáltalán.
Biztos, hogy azonnal nem leszünk bajnok esélyesek, de ez pusztán csak idő kérdése. :wink:
persze, a rossz széria sem tart örökké, pláne hülyeség ezt gondolni a madriddal kapcsolatban. de azért még egy darabig (remélem, JÓDARABIG :D ) a barcáról fog szólni a dal sztem.
Ez egyértelmű, nektek is kellett 1-2 szezon mire összeértek a dolgok, ezt sajnos mi sem tudjuk elkerülni.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.20. 10:24:30

Fejo írta:
Boixos írta:ídőbe fog telni, mire jönnek az eredmények. ha jönnek majd egyáltalán.
Biztos, hogy azonnal nem leszünk bajnok esélyesek, de ez pusztán csak idő kérdése. :wink:
persze, a rossz széria sem tart örökké, pláne hülyeség ezt gondolni a madriddal kapcsolatban. de azért még egy darabig (remélem, JÓDARABIG :D ) a barcáról fog szólni a dal sztem.
PUYOL-XAVI-INIESTA
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.06.20. 10:21:05

Fejo írta:
Bajnok esélyesek lehettek miattam, csak bajnokok ne legyetek :wink:
Fejo
Jugador del Barça

2006.06.20. 10:17:55

Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.06.20. 10:16:46

doki írta:Csoda,hogy még eggyik elnökjelölt sem ígérte be Ronaldinho-t. :shock:
A reálnak is kell néhány év mire ütőképesek lesznek,a juvés bandát nem sajnálnám ,talán Emerson-t egy kicsit,de a többi mehet madridba.
Cannavaro, Viera, Ibrahimovics, Zambrotta :arrow: 1ket sem szeretem, de attol még igen jo játékosok.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.20. 10:15:35

viszont beigérték kakát. kb uaz a kategória.
PUYOL-XAVI-INIESTA
doki
Entrenador del Barça

2006.06.20. 10:06:44

Csoda,hogy még eggyik elnökjelölt sem ígérte be Ronaldinho-t. :shock:
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.20. 08:39:24

oké, h sokat nyert a capello és a bosque is, de azért nem kell elfelejteni, h mindezt több évvel ezelőtt érték el. madridban már lekoccolt az a generáció, aki mondjuk bosquevel a csúcson voltak, már csak páran szerencsétlenkednek ott közülük. jóformán a fél brigádot le kell cserélniük, az meg nem úgy megy, h hozunk 100 embert és utána pikk-pakk 20 pont előnnyel nyerünk mindent, ahol elindulunk. ráadásul elnökválasztás is van, úgy hazudozik összevissza mindegyik, mint az állat. akárki menjen oda ídőbe fog telni, mire jönnek az eredmények. ha jönnek majd egyáltalán.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Figinho
Jugador d'estrella

2006.06.20. 08:28:39

Vissza akarják hozatni Del Bosquet! :evil:
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2006.06.20. 08:26:43

Boixos írta:nem kell begyufázni capellotól. a serie a-ban is csak bundával tudott bajnokságot nyerni.
hát nem egyszer nyert ott bajnokságot, és ne felejtsük el, spanyolhonban is nyert...
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.20. 08:17:51

nem kell begyufázni capellotól. a serie a-ban is csak bundával tudott bajnokságot nyerni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt