Barça vs. Real
Villar Mir hiába egyezkedik, ha nem választják meg elnöknek. Márpedig nem fogják. Ráadásul amit a többi jelölt bedob nevet, azokat sem kell készpénznek venni. Eleve nincs is még átigazolási időszak. Az, hogy mit szeretnének, az egy dolog. Én pl. egy vadiúj BMW-t szeretnék. Kampányfogás még ilyenkor az összes bedobott név. Nem ezek alapján kell eldönteni, hogy ki lenne a legalkalmasabb elnöknek.
- Andris
- Adminisztrátor
Most akkor Wenger otthagyná az Arsenalt?Ordog írta:http://www.madridista.hu/hirek.php?hir_id=4211
Wenger.... hát nemtom.......................
szvsz ebből a nyafka sztárocskákból felálló margitból pár hónap múlva úgy kirúgnák, hogy lába se érné a földet...
Wenger egy olyan edző akinek jó sok idő kell hogy összehozzon egy bomba csapatot, de ezt a sok időt nem fogja megkapni a margitnál.....:DD sztem nagy melléfogás lenne ha őt vinnék oda.
Aztán kitudja...
nem hiszem, hány hétig kapart Henryért, most meg ott hagyná őt?
elég furcsa
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
http://www.madridista.hu/hirek.php?hir_id=4211
szvsz ebből a nyafka sztárocskákból felálló margitból pár hónap múlva úgy kirúgnák, hogy lába se érné a földet...
Wenger egy olyan edző akinek jó sok idő kell hogy összehozzon egy bomba csapatot, de ezt a sok időt nem fogja megkapni a margitnál.....:DD sztem nagy melléfogás lenne ha őt vinnék oda.
Aztán kitudja...
Aztán kitudja...
-
- Jugador d'estrella
T.Zolinak üzenem a szomszéd VB-topikban leírtakra,hogy kicsit túlzás azt állítani Raul-ról,hogy a spanyolok legjobbja.Meg,hogy Helguera hiányzik
Ramos tényleg hasznos,és jó játékos.Ha viszont Gutik,Helguerák,Salgadók,Raulok játszankának,nem tartana huszonsokadik meccses veretlenségi sorozatnál a válogatott.(plussz R.Bravo is tag volt
)

Ezt mondtam én odaát, két "ősrealos" kölyök le is ugatott emiatt rögtön. Perez továbbvitte, majd rögtön átértelmezte és le is rombolta azt a fogalmat, ami miatt a játékosok nagyrésze szívesen igazolt a Real Madridba. Calderon pedig Perez követője (lenne, remélem, nem lesz...). Ezen egyszerű okok miatt én Kaká helyében én biztosan nem igazolnék a Real-ba, bár "el bírnám viselni", ha jönne.
A Juventusos különítményből én Zambrottát hoznám legfeljebb, mert hát eredetileg is baloldalon játszó játékos nélkül lehúzni mégegy szezont... Kb. hasonlóan "sikeresek" lennénk.
De arra nagy tétben mernék fogadni, hogy nemhogy 5, de még 2 játékos se fog jönni onnan. Attól, hogy sikerülne esetleg Capellot szerződtetni. Biztos hozná a kiszemeltjeit, csak nem biztos, hogy a Juve-ból. De még az sem biztos, hogy a Juvét kizárják, még akár maradhat is ott.
Robben elhozatalára látok némi esélyt, nem lesz olcsó, de Abramovics remélhetőleg nem fog egy kis (számára) aprópénz miatt vacakolni.
Annyi pénze meg nincs a Realnak, mint amennyi első ránézésre tűnne, bár a csínaiak még mindig szépen veszik a Beckham-mezeket : S

A Juventusos különítményből én Zambrottát hoznám legfeljebb, mert hát eredetileg is baloldalon játszó játékos nélkül lehúzni mégegy szezont... Kb. hasonlóan "sikeresek" lennénk.

Robben elhozatalára látok némi esélyt, nem lesz olcsó, de Abramovics remélhetőleg nem fog egy kis (számára) aprópénz miatt vacakolni.
Annyi pénze meg nincs a Realnak, mint amennyi első ránézésre tűnne, bár a csínaiak még mindig szépen veszik a Beckham-mezeket : S
-
- Llegenda del Barça
tudom, h nem azt mondtad, azt meg elhiszem, h szimpatikus lenne ez a verzióFejo írta:Én nem azt mondtam, hogy igaz, pusztán érdekesnek és - számomra - szimpatikusnak tünt a hír.

viszont hányok ettől a "bedobjuk a lehető legnagyobb nevet, akit mozdíthatónak gondolunk" stílustól, amit pl. calderon képvisel. mintha más a világon sem lenne, vagy mintha vmiféle norvég megye 2es csapatokkal kéne megállapodni vmelyik cserejátékosukról.
gondolom, ez amit most mondok nem lesz annyira szimpatikus, de azért függetlenül a múltjától, azért jelen helyzetében a real nem akkora durranás, h hanyattessenek tőle, ha megpengeti egy gyerek nevét. pláne nem egy milannak, olaszország leggazdagabb maffiózójával a háta mögött.
(az sem tetszett, amikor laporta dobálózott a bekem nevével anno, más kérdés, h végülis nagyon jól jöttünk ki abból a bugiból)
PUYOL-XAVI-INIESTA
- sub_bass
- Príncipe Sastre
Őszintén szólva én ezt erős kamunak tartom! Kakával kivennék a Milan szivét, és tüdő(seva) és szív nélkül meg fognak halniFejo írta:Az AS-en volt:
Capelloval három hete Szicílián véglegesen megállapodott Calderón, aminek feltétele 5 játékos volt. Kakáról hallani a legtöbbet. Az apjával beszélt Mijatovic, aki megfelelőnek tartotta az ajánlatot a fia számára. Öt (???) évre 30 millióért. Az igazolási stratégia hasonló lesz, mint Ronie-nál: közli a vezetőkkel, hogy menni akar, és akkor érdekes módon felbukkan a Real. Kaká elfogadja az ajánlatot és boldogan betölti a Zidane hagyta űrt. Ezen kívül Mijatovic tárgyalt Abramovic-csal Robbenről, ahol az árat leszámítva mindenről megegyeztek. A játékos a végső "elő-szerződést" a hét végén írhatja alá.

-
- Llegenda del Barça
nekem meg az tetszik, h leír az as egy ilyen hírt, amiben egy rohadt szó sem esik a milanról, akik pár hete adták el az egyik (lassan öregedőfélben levő) ikonjukat, biztos vagyok benne, h ölbetett kézzel nézik a dolgokat, és már előre örülnek annak, hogy majd milyen jól be fognak tudni vásárolna a sambenedettéséből vagy az albinolefféből a kakáért kapott milliókból... kakápapa, a maffiózó mijatovics meg az igérgető calderon annál inkább szerepel a hírben.
mindezt azután, h kaká már többször előadta, h szeret a milanban játszani, és jól érzi ott magát. tudom, h ezt páran elmondták már, sőt mondtak ennél nagyobbakat is. bár talán nem mindenki olyan szarrágó, h ha meglengetnek előtte egy csekket, utána már rohan is, függetlenül attól, h előtte az "életét és a vérét" ígérte az előző klubjának.
mindezt azután, h kaká már többször előadta, h szeret a milanban játszani, és jól érzi ott magát. tudom, h ezt páran elmondták már, sőt mondtak ennél nagyobbakat is. bár talán nem mindenki olyan szarrágó, h ha meglengetnek előtte egy csekket, utána már rohan is, függetlenül attól, h előtte az "életét és a vérét" ígérte az előző klubjának.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Nekem is. Csak n azon csodálkozom, h honnan a szerényebben! van nektek még mindig ennyi rohadt sok pénzeetek... Mert oké, h a Barca most mindent visz és ezzel is csak az adóságot csökkentik, e nálatok minden évben elszórnak vagy negyven-ötven millát játékosokra, ami idén szerintem nyolcvan is lesz. Ráadásul a fizetések is a legmagasabbak a cselzi után a világon. Na mindegy.. Biztos a sok szépfiús beckham-mez.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Fejo
- Jugador del Barça
Az AS-en volt:
Capelloval három hete Szicílián véglegesen megállapodott Calderón, aminek feltétele 5 játékos volt. Kakáról hallani a legtöbbet. Az apjával beszélt Mijatovic, aki megfelelőnek tartotta az ajánlatot a fia számára. Öt (???) évre 30 millióért. Az igazolási stratégia hasonló lesz, mint Ronie-nál: közli a vezetőkkel, hogy menni akar, és akkor érdekes módon felbukkan a Real. Kaká elfogadja az ajánlatot és boldogan betölti a Zidane hagyta űrt. Ezen kívül Mijatovic tárgyalt Abramovic-csal Robbenről, ahol az árat leszámítva mindenről megegyeztek. A játékos a végső "elő-szerződést" a hét végén írhatja alá.
Érdekes, nekem tetszene...
Érdekes, nekem tetszene...

-
- Entrenador del Barça
Cannavaro-t irigyelném a reáltól,Viera-ban nem látok már sokat,Ibrahimovics-nak örülnék a madridban(arogáns,túl nagyképű,mostanában gyenge),Zambrotta pedig nem hiszem,hogy elhagyná Olaszországot.LG írta:Cannavaro, Viera, Ibrahimovics, Zambrottadoki írta:Csoda,hogy még eggyik elnökjelölt sem ígérte be Ronaldinho-t.![]()
A reálnak is kell néhány év mire ütőképesek lesznek,a juvés bandát nem sajnálnám ,talán Emerson-t egy kicsit,de a többi mehet madridba.1ket sem szeretem, de attol még igen jo játékosok.
- Fejo
- Jugador del Barça
Ez egyértelmű, nektek is kellett 1-2 szezon mire összeértek a dolgok, ezt sajnos mi sem tudjuk elkerülni.Boixos írta:persze, a rossz széria sem tart örökké, pláne hülyeség ezt gondolni a madriddal kapcsolatban. de azért még egy darabig (remélem, JÓDARABIGFejo írta:Biztos, hogy azonnal nem leszünk bajnok esélyesek, de ez pusztán csak idő kérdése.Boixos írta:ídőbe fog telni, mire jönnek az eredmények. ha jönnek majd egyáltalán.) a barcáról fog szólni a dal sztem.

-
- Llegenda del Barça
persze, a rossz széria sem tart örökké, pláne hülyeség ezt gondolni a madriddal kapcsolatban. de azért még egy darabig (remélem, JÓDARABIGFejo írta:Biztos, hogy azonnal nem leszünk bajnok esélyesek, de ez pusztán csak idő kérdése.Boixos írta:ídőbe fog telni, mire jönnek az eredmények. ha jönnek majd egyáltalán.

PUYOL-XAVI-INIESTA
Bajnok esélyesek lehettek miattam, csak bajnokok ne legyetekFejo írta:Biztos, hogy azonnal nem leszünk bajnok esélyesek, de ez pusztán csak idő kérdése.Boixos írta:ídőbe fog telni, mire jönnek az eredmények. ha jönnek majd egyáltalán.

Cannavaro, Viera, Ibrahimovics, Zambrottadoki írta:Csoda,hogy még eggyik elnökjelölt sem ígérte be Ronaldinho-t.![]()
A reálnak is kell néhány év mire ütőképesek lesznek,a juvés bandát nem sajnálnám ,talán Emerson-t egy kicsit,de a többi mehet madridba.

-
- Entrenador del Barça
Csoda,hogy még eggyik elnökjelölt sem ígérte be Ronaldinho-t.
A reálnak is kell néhány év mire ütőképesek lesznek,a juvés bandát nem sajnálnám ,talán Emerson-t egy kicsit,de a többi mehet madridba.

-
- Llegenda del Barça
oké, h sokat nyert a capello és a bosque is, de azért nem kell elfelejteni, h mindezt több évvel ezelőtt érték el. madridban már lekoccolt az a generáció, aki mondjuk bosquevel a csúcson voltak, már csak páran szerencsétlenkednek ott közülük. jóformán a fél brigádot le kell cserélniük, az meg nem úgy megy, h hozunk 100 embert és utána pikk-pakk 20 pont előnnyel nyerünk mindent, ahol elindulunk. ráadásul elnökválasztás is van, úgy hazudozik összevissza mindegyik, mint az állat. akárki menjen oda ídőbe fog telni, mire jönnek az eredmények. ha jönnek majd egyáltalán.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Vissza akarják hozatni Del Bosquet! 

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
hát nem egyszer nyert ott bajnokságot, és ne felejtsük el, spanyolhonban is nyert...Boixos írta:nem kell begyufázni capellotól. a serie a-ban is csak bundával tudott bajnokságot nyerni.