Ezt mondtam én odaát, két "ősrealos" kölyök le is ugatott emiatt rögtön. Perez továbbvitte, majd rögtön átértelmezte és le is rombolta azt a fogalmat, ami miatt a játékosok nagyrésze szívesen igazolt a Real Madridba. Calderon pedig Perez követője (lenne, remélem, nem lesz...). Ezen egyszerű okok miatt én Kaká helyében én biztosan nem igazolnék a Real-ba, bár "el bírnám viselni", ha jönne.
A Juventusos különítményből én Zambrottát hoznám legfeljebb, mert hát eredetileg is baloldalon játszó játékos nélkül lehúzni mégegy szezont... Kb. hasonlóan "sikeresek" lennénk.

De arra nagy tétben mernék fogadni, hogy nemhogy 5, de még 2 játékos se fog jönni onnan. Attól, hogy sikerülne esetleg Capellot szerződtetni. Biztos hozná a kiszemeltjeit, csak nem biztos, hogy a Juve-ból. De még az sem biztos, hogy a Juvét kizárják, még akár maradhat is ott.
Robben elhozatalára látok némi esélyt, nem lesz olcsó, de Abramovics remélhetőleg nem fog egy kis (számára) aprópénz miatt vacakolni.
Annyi pénze meg nincs a Realnak, mint amennyi első ránézésre tűnne, bár a csínaiak még mindig szépen veszik a Beckham-mezeket : S