sztem nem... igaza van gomeznek.. ez nem állapot ami a barcánál vanMorminho írta:A kis naív...Gomezinho írta:Holnap bejelentik lemondását és Mourinho átveszi már most a helyét! Ez lesz higgyetek nekem!
Rijkaard itt marad idény végéig biztos, ő nem fog lemonadni, Laporta meg töketlen, hogy kirúgja. Ez van, sajnos.
Frank Rijkaard #2
-
- Barça B
A kis naív...Gomezinho írta:Holnap bejelentik lemondását és Mourinho átveszi már most a helyét! Ez lesz higgyetek nekem!
Rijkaard itt marad idény végéig biztos, ő nem fog lemonadni, Laporta meg töketlen, hogy kirúgja. Ez van, sajnos.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Llegenda del Barça
Nem tudom miért egyértelműbb az, hogy Mourinho lesz az edző mint az, hogy esetleg elküldikTitinho írta:Te is tudod Gomez, hogy itt év végéig nem lesz semmi változtatás!!!! Fogadjuk már el, hogy nem megy el pláne nem 6 meccsel a szezon vége előtt!!! Majd a 38. forduló utáni napon megkapja a Barca szeretecsomagját, Laporta kézfogását és egy borítékot amin ez áll: Kössz mindent Rijkaard, de vége! Még aznap este a Camp Nou-ba bejentik Mourinho-t! Ezt hidd el nekem, mert mostmár nem fogják elküldeni a szezon végéig, akármi lesz a csapattal!Gomezinho írta:Holnap bejelentik lemondását és Mourinho átveszi már most a helyét! Ez lesz higgyetek nekem!

Mourinho meg...Kb. 4 más csapat hívja...
Amint kiesünk a bl-ből (ez meg fog történni a ManU ellen) el kell küldeni Rijkaardot és ki kell nevezni Morinhot had ismerkedjen a kerettel...

- Titinho
- Director del Fútbol
Te is tudod Gomez, hogy itt év végéig nem lesz semmi változtatás!!!! Fogadjuk már el, hogy nem megy el pláne nem 6 meccsel a szezon vége előtt!!! Majd a 38. forduló utáni napon megkapja a Barca szeretetcsomagját, Laporta kézfogását és egy borítékot amin ez áll: Kössz mindent Rijkaard, de vége! Még aznap este a Camp Nou-ba bemutatják Mourinho-t! Ezt hidd el nekem, mert mostmár nem fogják elküldeni a szezon végéig, akármi lesz a csapattal!Gomezinho írta:Holnap bejelentik lemondását és Mourinho átveszi már most a helyét! Ez lesz higgyetek nekem!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2008.04.06. 23:15:47-kor.
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Rijkaardnak mennie kell ez már biztos, de remélem nem Guadiola jön, hanem Morinho. Szerintem ő a világ legjobb edzője, aki habitusából adódoan gatyába rázná a csapatot... Amúgy egyszerűen nevetséges, hogy nincsen a csapatban egy épkézláb szélső sem. Röhej, hogy Etoonak és Henrynak kell a szélen játszania és ez Frank hibája, hisz ő alakítja a keretet.

-
- Llegenda del Barça
És az a szomorú, hogy ebbem még mindíg csak hinni tudunk.lionelmessi19 írta:Szerintem meg nem először hiszitek ezt...Zozzy 5 írta:Szerintem ez volt az utolsó húzása.![]()
Akárhogy is de lehúzzuk ezt az idényt vele, azthiszem ez nem kérdés.
Efelől megnyugodhattok.
Ha vele húzzuk le, akkor azt hiszem az sem kérdés, hogy nem nyerünk semmit.
Efelől megnyugodhattok.
-
- Director del Fútbol
Bízzunk benne, hogy szerdán Pep ül a padon!Rivaldo11 írta: Valamiben hinni kell. Már nem veszíthetünk semmit a cserével, és ez most már Laporta számára is világos-legalábbis remélem.
Na erről van szólionelmessi19 írta:Szerintem meg nem először hiszitek ezt...Zozzy 5 írta:Szerintem ez volt az utolsó húzása.![]()
Efelől megnyugodhattok.

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
-
- Llegenda del Barça
Az a baj, hogy most tényleg csak tüzet oltani lehet, így marad Guardiola. Nem hiszem, hogy a mostani helyzetben ennyi idő alatt fel tudja venni egy Mourinhoval vagy Scolarival a kapcsolatot.
Viszont nyáron ide mindenképp sztáredző kell.
Viszont nyáron ide mindenképp sztáredző kell.
- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem meg nem először hiszitek ezt...Zozzy 5 írta:Szerintem ez volt az utolsó húzása.

Efelől megnyugodhattok.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Valamiben hinni kell. Már nem veszíthetünk semmit a cserével, és ez most már Laporta számára is világos-legalábbis remélem.gekkodan írta:Mennyire hiszel az 1 héttel ezelőtti dumában, amikor állítólag erre a 2 meccsre tették a holland sorsát?Rivaldo11 írta:Itt az idő Laporta. Meg kell tenni!
Én nem nagyon.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Director del Fútbol
Mennyire hiszel az 1 héttel ezelőtti dumában, amikor állítólag erre a 2 meccsre tették a holland sorsát?Rivaldo11 írta:Itt az idő Laporta. Meg kell tenni!
Én nem nagyon.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
De ez sem semmi. A kis sunyi
szegény Völler...
Katt a képre a nagyobb mérethez!
Ezt csak véletlenül találtam meg:

Nem először, de utoljára szóltam, nemhiszem, hogy nehezedre használni a SZERKESZT GOMBot. Legközelebb törölni fogom.Drigo

Ezt csak véletlenül találtam meg:

Nem először, de utoljára szóltam, nemhiszem, hogy nehezedre használni a SZERKESZT GOMBot. Legközelebb törölni fogom.Drigo
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Hát nemtudom, mert Laporta szerelmes Rijkaardba. Mindig kitartott mellette, még egszer volt is akkora hatalmas mázlija, h látszólag be is jott. Azota viszont 1utt toketlenkednek.Vito írta:remélem csak annyira gondolják ezt komolyan, mint Mancici Interben maradását. a Bl-hez tiszta fejek kellenek, valószínűleg (remélhetőleg) csak a sajtónak szól...Drigo írta:Érdekes nyilatozatot adott ki a Klub...
Ezekszerint a Klub nem tervez semmiféle edzőváltást, még a nyáron sem!
"A holland szakembernek szerződése van a 2009-es szezonig, és a vezetőség teljes mértékben megbízik benne"...
És pont a Getafe jön hétvégén.
Azért tippmixen egy egy gólos hazai győzelemre tettem voksomat
Azért tippmixen egy egy gólos hazai győzelemre tettem voksomat

-
- Director del Fútbol
A Getafe tegnap nagyon nagyot alkotott
Egyre szimpatikusabb ez a Laudrup gyerek
Ha közte és Guardiola között kéne választani, azért inkább a dánra tennék, van egy kis fórja, főleg, ha beemel egy UEFA-Kupát. Na akkora majdnem tökéletes jelöltté válhat!
Rehagel? Na ő azért nem....

Rehagel? Na ő azért nem....

Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Otto RehagelAtesz írta:Ha idősödő, akkor Bobby Robson vagy Giovanni Trapattoni!
Náluk idősebb hirtelen nem jut eszembe...

Tiziano Crudeli fan 

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Eggyet kell értenem, bár lehet megbírkózna vele Guardiola...Gomezinho írta:Guardiolának ez még nagy falat lenne! HA fiatal edzőt akarnak akkor Mourinho jöhet! ha idősödőt akkor Lippi , Hiddink wenger,
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
-
- Llegenda del Barça
remélem csak annyira gondolják ezt komolyan, mint Mancici Interben maradását. a Bl-hez tiszta fejek kellenek, valószínűleg (remélhetőleg) csak a sajtónak szól...Drigo írta:Érdekes nyilatozatot adott ki a Klub...
Ezekszerint a Klub nem tervez semmiféle edzőváltást, még a nyáron sem!
"A holland szakembernek szerződése van a 2009-es szezonig, és a vezetőség teljes mértékben megbízik benne"...