2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
attól hogy a realba nem bizonyított attól még nagyon jó játékos fiatal a Milanba meg fiatal kell.Azért jó játékos mert azért nem mindenki termel 30 fölött a bajnokságba akár holland bajnokság is az!kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/ga ... 250069.htm
Hivatalos, h a holland a Milanba folytatja.Huntelaar számomra kb. Inzaghi csak gyengébb kiadásban.Nem erre lett volna szüksége a Milannak, de megszokhattuk.h az átigazolási politikájuk finoman szólva is érdekes.
Nem láttad az utóbbi meccseit a Milánnak? Ronnie adta az álompasszokat, egalább vagy 10-et, ebből egyet sem tudtak értékesíteni. Huntelaar ezzel szemben valószínűleg értékesíteni tudja azokat, ill. inkább úgy mondom, hogy ezt várják tőle. Én szurkolok Huntelarnak.kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/olaszfoci/ga ... 250069.htm
Hivatalos, h a holland a Milanba folytatja.Huntelaar számomra kb. Inzaghi csak gyengébb kiadásban.Nem erre lett volna szüksége a Milannak, de megszokhattuk.h az átigazolási politikájuk finoman szólva is érdekes.
Arra is érdemes gondolni hogy ha az Arsenal hű marad korábbi önmagához akkor a fent felsorolt játékosok fele sérült lesz.Mikaos írta:Jelenleg van 4 középhátvédje, 2 öreg és 2 fiatal: Gallas - Silvestre és Djourou - Vermaelen.messideco írta:Philippe Senderos: ArsenalEverton
Wenger normalis? Kolo Toure es Adebayor utan ot is eladta?![]()
Lefogadom nem vesz senkit.
Jelenleg van 4 csatára (nem szélső): Bendtner, Van Persie, Eduardo, Vela.
Szerintem nem nagyon kell venni - legalábbis, ha a mennyiséget veszem figyelembe, akkor biztos nem. Abba gondolj bele, hogy gyakorlatilag "vettek" 2 játékost Rosicky és Eduardo személyében.
Amúgy Huntelaar-ról volt szó, de remélem, hogyha meg is veszik, akkor nem 20mio felett. Ki kéne használni, hogy a Reál kénytelen megválni tőle, ezért én adnék egy pofátlan, 10mio-s ajánlatot
Jelenleg van 4 középhátvédje, 2 öreg és 2 fiatal: Gallas - Silvestre és Djourou - Vermaelen.messideco írta:Philippe Senderos: ArsenalEverton
Lefogadom nem vesz senkit.
Ezt ne vedd biztosra. Én még sehol nem találtam erről infót(se hivatalos, se pletyka), csak olyat, hogy érdeklődnek.messideco írta:Philippe Senderos
Arsenal=> Everton
Lefogadom nem vesz senkit. Go Gunners!
amikor ezt megláttam nálad Fernando, akkor azt hittem, hogy az angliai Arsenalhoz megy, de szerencsére nem. nem ismerem ezt a játékost, ugyhogy inkább nem mondok véleményt róla.Fernando írta: Diego Alberto Galván
EstudiantesArsenal
Jaja. Minden német csapatnak szurkolok amely képes keresztbe tenni a Bayern-nek.kanty írta:http://www.nemzetisport.hu/nemetfoci/dz ... 49212.html
Martinssal jól járnak a farkasok.Egy Grafite, Dzeko, Martins támadó trió azért elég jöl hangzik![]()
Kiváncsi vagyok mire lesznek képesek a Bl-ben, ha a csoportból továbbjutnának már szép teljesitmény lenne.
Basszus lebukott az ügynökünk.....ferninho írta:Megvan a Real idei legnagyobb erősítése![]()
![]()
![]()
![]()
Eladtuk Heinzét a Marseillenek![]()
![]()
Hát szerintem Santa Cruz csak csere lesz! Elől Adebayor és Tévez, mögöttük a két szélen Wright-Phillips és Robinho, középső középpályán meg Barry... Ez sem rossz...Varatrix írta:Sokan mondták nekem, hogy Robinho középpályán fog játszani.House írta:Úgylátszik, hogy csak a csatárokra helyezik a hangsúlyt, mert a góloknemjöttek tavaly.
Szóval a 3 csatár elől. Tévez, Santa Crúz, Adebayor.
Mögöttük meg Barry és Robinho.
Szerintem nem olyan rossz...
Én úgy emlékszek, hogy Capello pont azért csípte a Realban, mert rettentő sokat dolgozott, kivette a részét a védekezésből, és sosem az ő oldalán jöttek a kontrák.Varatrix írta:Sokan mondták nekem, hogy Robinho középpályán fog játszani.
Szóval a 3 csatár elől. Tévez, Santa Crúz, Adebayor.
Mögöttük meg Barry és Robinho.
Szerintem nem olyan rossz...
azért ez nem mind 100% de nagyon esély van ezekre az igazolásokra(mondom csak pár darabról beszélek pl Güiza Lyon még nem tuti..)madmushroom írta:Nilmar Internacional ---> Villareal
Lorik Cana O.Marseille ---> Sunderland
Peter Crouch Portsmouth---> Tottenham
Milan Stepanov (FC Porto)---->Malaga
Kalinic(Hajduk Split)---->Portsmouth
Emerson--->Santos
Kolo Touré Arsenal---> Man.City
Fernando Morientes Valencia ---> Marseille
Curro Torres Valencia ---> Gymnastic Tarragona
Rozenhal Lazio---> Hamburg
Güiza Fenerbache---> Lyon
Finnan Espanyol---> Portsmouth
Keirrison Barcelona---> Benfica (kölcsön)
Alvaro Arbeloa Liverpool ---> Real Madrid
Erwin Hoffer Rapid Wien ---> Napoli
Nikola Kalinic Hajduk Split ---> Portsmouth
Cáceres Barcelona ---> Juventus (kölcsön)
Dossena(Liverpool)--->Napoli
Bojinov(Man City)--->Parma
és amit a legjobban sajnálok
Gomis St.-Etiénne---> Lyon