Varatrix írta:Sokan mondták nekem, hogy Robinho középpályán fog játszani.
Szóval a 3 csatár elől. Tévez, Santa Crúz, Adebayor.
Mögöttük meg Barry és Robinho.
Szerintem nem olyan rossz...
Én úgy emlékszek, hogy Capello pont azért csípte a Realban, mert rettentő sokat dolgozott, kivette a részét a védekezésből, és sosem az ő oldalán jöttek a kontrák.
Ha három csatár mögött Robinho a kp-n lesz nemhogy az első négyben nem lesznek, de még akármilyen európai szereplés is veszélyben van. Sőt...
Mondjuk Elano eladását nem vártam volna, azt hittem egy Elano-Barry-De Jong középpályával akarnak majd játszani, mondjuk a Deco-Xavi-Edmilson minta alapján.

Bár még Ireland nyomhatja azon a poszton, ha tud védekezni is. Egy Richard - Kompany - Touré - Bridge védelem nem is annyira gáz, elől meg Adebayor, kicsit visszább Tevez, mélyebben meg Robinho... tehát egy 4-3-1-2 nem is lenne annyira rossz.
Viszont én csak a bukásuknak tudnék örülni, ne legyen már követendő példa, ez a középcsapat+ész nélküli költekezés= eredmények... bár annak meg tudnék örülni, ha nem lenne big4, és látnánk már más PL csapatot is a BL-ben. Viszont így az Arsenalnak van legnagyobb esélye kiesni a BL-indulók 4-esből, annak meg nem igazán örülnék. Talán ők nem ölik egyedül a focit nemzetközi szinten. Nem tudom már milyen topicban vagyok, szóval lehet benne egy kis off is.