Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én k.rva nyugodt leszek, max amiatt fogok idegeskedni, hogy nem játszik a világ egyik legjobb vkp-ja...LG írta:Egyáltalán nem leszek nyugodt ha a Hibagépcirkuszmakszimuszszerdzsóbuzkec játszik majd.
Ebben igazad adok.barcafan0911 írta:Én azt mondom hogy Yaya inkább az Arsenal ellen hiányozzon mint a reál ellen. Azért hétvégén nem lesz rossz egy Xavi - Yaya - Ini kp.
Fecooo írta:asszem egyet érthetünk abban, h lassan elbúcsúzhatunk az elmúlt időszak legjobb vkp-jától..."köszönet" Pepnek![]()
Jó hír bizony. Remélem tényleg úgy gondolja.LM10 írta:A Sporton megjelent egy Yaya nyilatkozat: "Hallottam az Arsenal és a Man.City érdeklődéséről, de a jövőm Barcelonában van."
Ez azért jó hír![]()
Sztem Xavi szerepkörét Messi vette át a meccsen.Chino írta:Valahogy úgy vettem észre, hogy Xavi szerepkörét részben neki adták és jól is oldotta meg, közben labdákat szerzett és pontosan és kretívan játszotta meg őket. Hatalmas játékos és mindent elbír, nem roppan össze semmilyen felelősség alatt és ami nagyon szimpatikus nem rinyál sem a pályán sem a pálya mellett, hogy keveset játszik stb. Végzi a dolgát ahogy kell, remélem most több lehetőséget fog kapni, főleg úgy hogy Busi nem 100%-os.
Hát Busi sérült, bár nem tudom mennyire súlyos a sérülése. Ha 1-2 meccset ki hagy akkor adva van a lehetőség Touré előtt!faithnomore írta:Tetszett a játéka tegnap is, mégis van egy olyan érzésem akárhogy játszik, Pep úgyse teszi be a csapatba a következő pár fordulóba, inkább Busquets fog újra játszani(ne legyen igazam)