Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Biztos nem volt egy unalmas meccs.bence-barca írta: Inter Milan 4 - 3 Tottenham H.
A 3 gól úgy se rossz!bence-barca írta:Idén ha jól tudom már szélsőt játszikforlán10 írta:Bale nem balhátvéd??
max idén van csúcsformában,tavaly bizonyos Milito volt abban.Gauchomester írta:Eto'o 3 meccsen 6 gólos...Ha van valaki, aki Villa-párti az én vagyok, de tény:
Eto'o a triplázó Barca után az Internél is csúcsformában...lassan másfél éve. Nem semmi ez az ember
Idén ha jól tudom már szélsőt játszikforlán10 írta:Bale nem balhátvéd??
A Vale egyből h pályára lépett egy újabb Edu góllal egyenlített remélem nyernekbence-barca írta:Rangers 1 - 0 Valencia - Edu
Teljesen egyetértek!sjd írta: Azt hiszem, ha tavaly megeshetett a Bayern-Inter nevezetű csúfság, akkor idén duplán megérdemlünk egy Arsenal-Barca BL-döntőt
Semennyire nem volt les, nem hogy méteres.Fernando írta:Hiába okoskodott az összefoglalós csávó, Samak gólja méteres les volt..
Game90 írta: TV2-n néztem
Akkor nézd meg még egyszer legalább.Fernando írta:Hiába okoskodott az összefoglalós csávó, Samak gólja méteres les volt.
TV2-n néztem, de találtam egyet neten:sjd írta:Tudsz róla adni egy linket?Game90 írta:Most néztem meg az összefoglalót
előre is kösz
Tudsz róla adni egy linket?Game90 írta:Most néztem meg az összefoglalót