Offtopic #2
Én is gratulálok neked, szép teljesítmény!
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
XaviMessiFan Koma!
Nagy szeretettel gratulálok sportelismerésedhez, melyhez ezévben
nem keveset dolgozhattál! Töltsd el jól megérdemelt pihenésedet
és nagyon boldog ünnepeket kívánok!
Üdvözlettel Krojf, hétszeres maratonfutó.
Nagy szeretettel gratulálok sportelismerésedhez, melyhez ezévben
nem keveset dolgozhattál! Töltsd el jól megérdemelt pihenésedet
és nagyon boldog ünnepeket kívánok!
Üdvözlettel Krojf, hétszeres maratonfutó.
-
- Capitá del Barça
Nah szasztok!
Én lettem a mi kis városunkban a korosztályomban az Év Sportolója!!!!jejejeje!!!!most mék oszt bulizok egy akkorát h csak no!

Én lettem a mi kis városunkban a korosztályomban az Év Sportolója!!!!jejejeje!!!!most mék oszt bulizok egy akkorát h csak no!

Més qué un Club!!!
Érdekes elolvasni, Roni ollójáról írnak plusz még vannak benne ollózós videók is, többek között Rivaldoé, és Marco van Bastené.
Csipisz 

Visca El Barca!
-
- Capitá del Barça
köszi...barca99 írta:Akkor szurkolunk....

Més qué un Club!!!
Akkor szurkolunk.... 

-
- Capitá del Barça
Hogy mi az a csipisz???az hogy szurkoljatok nekem,erre mifelénk van mikor igy monnyuk!barca99 írta:Mi az a csipisz?Egyébként mit sportolsz?

kajakozok...csak az a baj h nem magyaro. hanem szerbiában...

Més qué un Club!!!
Mi az a csipisz?
Egyébként mit sportolsz?

-
- Capitá del Barça
sziasztok!
Ma 17:00kor lesz városunkban az év sportolója választás és én vok a korosztályomban az egyik legnagyobb esélyes és szeretnék kérni mindenkit h fogja nekem majd a csipiszt!!
Jah és mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kivánok!!!
Ma 17:00kor lesz városunkban az év sportolója választás és én vok a korosztályomban az egyik legnagyobb esélyes és szeretnék kérni mindenkit h fogja nekem majd a csipiszt!!

Jah és mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag új évet kivánok!!!

Més qué un Club!!!
20.05---RTL Klub----Fókusz
Szó lesz sportkommentátorokról, többek közt Horty Gáborról is.
Szó lesz sportkommentátorokról, többek közt Horty Gáborról is.

- elprat
- Capitá del Barça
Férfi volt a női bajnok...
Az indiai atlétikai szövetség már az Ázsiai Játékok előtt tudott az esetről, mégis a hölgyek közé nevezte az urat.
Alig tíz nappal a Katarban rendezett Ázsiai Bajnokság atlétikai viadalai után kiderült, hogy a 800 méteres női síkfutásban aranyérmet szerzett Santhi Soundarajan (fotó) valójában nem nő, hanem férfi.
A 25 esztendős indiai atléta a nemi teszten bukott meg, ezért megfosztották érmétől.
Az indiai média az ország atlétikai szövetségét hibáztatja a történtekért, mivel Soundarajan már a versenyre való selejtezőn is megbukott egy orvosi teszten. Erről azonban akkor nem tájékoztatták pontosan a sajtót, sőt, a fiatalembert engedték versenyezni is - a nők között.
NA ÉS MILYEN AZ A BIZONYOS "NEMI" TESZT???????:-)
Elég fárasztó cikk,nemde?
Az indiai atlétikai szövetség már az Ázsiai Játékok előtt tudott az esetről, mégis a hölgyek közé nevezte az urat.
Alig tíz nappal a Katarban rendezett Ázsiai Bajnokság atlétikai viadalai után kiderült, hogy a 800 méteres női síkfutásban aranyérmet szerzett Santhi Soundarajan (fotó) valójában nem nő, hanem férfi.
A 25 esztendős indiai atléta a nemi teszten bukott meg, ezért megfosztották érmétől.
Az indiai média az ország atlétikai szövetségét hibáztatja a történtekért, mivel Soundarajan már a versenyre való selejtezőn is megbukott egy orvosi teszten. Erről azonban akkor nem tájékoztatták pontosan a sajtót, sőt, a fiatalembert engedték versenyezni is - a nők között.
NA ÉS MILYEN AZ A BIZONYOS "NEMI" TESZT???????:-)
Elég fárasztó cikk,nemde?
-
- aka Game90
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Barça B
Te Buca!Nem ismerjük egymást valahonnan???Buca írta:Ejnye Hollósi

Utálom azokat,akik váltogatják a csapatukat.Rühellem a divatdrukkereket...
Ejnye Hollósi 

Visca El Barca!
-
- aka Game90
Egy Barcelonás oldalon mit várszH.Atesz írta:Ok!Bocsi!Igazatok van,csak nagyon felhúztam magam azzal,hogy ti lebecsülitek a Liverpoolt és egy teljesen kezdő csapatnak állítjátok be és ez nagyon nem tetszik.

Én nem becsülöm le őket, de azért könnyű ellenfelet kaptunk pl egy Lyonhoz képest

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
szerintem egy szóval nem mondtuk, hogy lebecsüljük a Liverpoolt...H.Atesz írta:Ok!Bocsi!Igazatok van,csak nagyon felhúztam magam azzal,hogy ti lebecsülitek a Liverpoolt és egy teljesen kezdő csapatnak állítjátok be és ez nagyon nem tetszik.
Amúgy köszi,hogy beraktad nekem a képet Enrique!
Tényleg bunkó voltam.Elnézést.

Visca El Barca

-
- Barça B
Ok!Bocsi!Igazatok van,csak nagyon felhúztam magam azzal,hogy ti lebecsülitek a Liverpoolt és egy teljesen kezdő csapatnak állítjátok be és ez nagyon nem tetszik.
-
- Llegenda del Barça
ezt a hangnemet itt nem szoktuk meg!H.Atesz írta:Itt még egy rohadt képet se tudok berakni avatarnak.
Ha meg rámennék a ti képeitekre,akkor meg semmit se hoz be,mondjuk nem is akarnék onnan képet.Azt a Barca címeres avataromat meg nem tudom,hogy ki állította be,de alig tudtam kitörölni.
"itt még egy rohadt képet se tudok berakni avatrnak."
be tudsz tenni, ha utánanézel, hogy miként kell, ha úgy sem tudod, akkor pedig segítünk, ahogy anno Enrique és Charlie segített nekem.
a tegnapi sorsolás óta úgy érzem, hogy ellenségként tekintesz a Barçara és a
fórumra...
pedig eddig nem ilyen hszeket olvastam tőled.
érdekes. nekem
gáz. neked
Ezt normális nahgnemben nem tudtatt volna leirniH.Atesz írta:Itt még egy rohadt képet se tudok berakni avatarnak.
Ha meg rámennék a ti képeitekre,akkor meg semmit se hoz be,mondjuk nem is akarnék onnan képet.Azt a Barca címeres avataromat meg nem tudom,hogy ki állította be,de alig tudtam kitörölni.

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
... erre mit írjak?H.Atesz írta:Itt még egy rohadt képet se tudok berakni avatarnak.
Beírsz ide: http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=718 , hogy nem megy a dolog. Segítek, beraktam neked egy Barca címert, gondolván az biztos jó lesz.
Erre $z@r$z megnézni mit írtam, se köszönöm, se semmi, bezzeg a hőbörgés aztán megy.
Sok sikert.
-
- Barça B
Itt még egy rohadt képet se tudok berakni avatarnak.