Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Abramovicsnak a bevalott vagyona sokszorosa a 3milliárdnak! Ahogy grecki is sejteti! +még ott van az a pár milliárd amiről nem is sejthetünk! Berlusconit sem kell félteni...bár Ő lehet,h nemcsak a zséjével fejt ki hatástgrecki írta:Abramovicsnak 3 milliárd dollára? Ezt te sem hiheted el. Ennél szerintem tízszer annyi van... nem gondolod, hogy akkor csak úgy hóbortból elkölt kb 6-700 millió fontot hobbira...
Sztem pont Chivu az, aki könnyebben mozdítható...noname írta:Chivu sztem marad a Romában, de ha jön De Rossi, akkor sztem Marquez újra kezdhetne Puyol mellett. Abidal és Rossi a két elsőszámú célpont. Remélem összejön.DUGO_11 írta:Jővő éven igy nézne ki a Csapat___jo lenne__!
----------------------------V.Valdes------------------------------
--------------------Puyol--------Chiuv--------------------------
Zambrotta---------------------------------------------Abidal----
--------------------------D.D.Rossi------------------------------
-----------------------Xavi-----Iniesta---------------------------(Deco csere)
Messi------------------------------------------------Ronaldinho-
---------------------------Eto´o-----------------------------------
És mindent vinnénk____a Legjobb csapat lenne ujra___igaz most is az___!
Igen nekem is eszembe jutott.grecki írta:Abramovicsnak 3 milliárd dollára? Ezt te sem hiheted el. Ennél szerintem tízszer annyi van... nem gondolod, hogy akkor csak úgy hóbortból elkölt kb 6-700 millió fontot hobbira...
Chivu sztem marad a Romában, de ha jön De Rossi, akkor sztem Marquez újra kezdhetne Puyol mellett. Abidal és Rossi a két elsőszámú célpont. Remélem összejön.DUGO_11 írta:Jővő éven igy nézne ki a Csapat___jo lenne__!
OFF:Atesz írta: Dehogy gazdagabb...
Abramovics benne van a világ 100 leggazdagabb embere között, bár a feleségétől való válás lehet megtépázta a vagyonat, de Berlusconi csak Olaszország leggazadagabb embere. Amúgy az egyik legnagyobb maffiózó.
Ez így jóű is lenne.DUGO_11 írta:Jővő éven igy nézne ki a Csapat___jo lenne__!
Dehogy gazdagabb...visca el barca írta:meg eto'o-t....Ádám02 írta:Nem tudok angolul de gondolom valami olyasmit mondott hogy megveszik Ronaldinhot!visca el barca írta:berlusconi nagyon belelkesult a bl gyozelemtol![]()
http://eurosport.yahoo.com/24052007/58/ ... nings.html
"sok sikert kívánok neki'
én azert vigyaznék ezzel a palival....elvégre is SOKKAL gazdagabb mint abramovics...uhogy a pénz nem lesz neki akadály...
Erről van szó! De már több hónapja is ezt mondták...teljesen felesleges aggódni!Zozzy 5 írta:Mind Ronnie, mind Eto'o elmondta, hogy maradnak. Innentől nyilatkozhat bármit az a kopasz úriember...
Ádám02 írta:ÁÁ nem hiszem,hogy elmenne innen Ronaldinho legalábbis nagyon remélem!
meg eto'o-t....Ádám02 írta:Nem tudok angolul de gondolom valami olyasmit mondott hogy megveszik Ronaldinhot!visca el barca írta:berlusconi nagyon belelkesult a bl gyozelemtol![]()
"sok sikert kívánok neki'
Nem tudok angolul de gondolom valami olyasmit mondott hogy megveszik Ronaldinhot!visca el barca írta:berlusconi nagyon belelkesult a bl gyozelemtol![]()
A Liverpool még asszem 5 millióért igazolta őt Dániából. 22 éves és azért kiszorította az addig alapember Hyypiä-tZsolti írta:Szerintem nem olyan nagy szám,de ez csak személyes vélemény..Mindenesetre,ha a Poolban alapember,akkor olyna [auto_cenzúra] nem lehet+még elég fiatal is!