Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
Anerenceterjo

2006.12.11. 07:51:39

TÖRÖLVE : Vito
Charlie
Öreg Harcos

2006.12.09. 12:12:18

Az a bánya... :shock:

Az a gépjármű... :shock:

NAgyon érdekesek Vito.
C.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.12.09. 09:45:29

Atyaééég, és még ABC-sorrendben is vannak a szavak... :shock: :lol:

Az a BMW meg... :shock:

Szép na. :)
Vito
Llegenda del Barça

2006.12.09. 09:40:39

Vito
Llegenda del Barça

2006.12.09. 09:17:35

Vito
Llegenda del Barça

2006.12.09. 08:37:23

Mr. Master írta:
Ordog írta:Az a kis ultrawebes oldal iszonyat fílinges volt még anno:)) Jött a sok kis gyökér reál szurkoló az x-ek meg a vereség után, de aztán fordult a kocka!!!! hááááááááááááááááááh

amúgy asszem jó pár szurkolótársamat velem együtt, a reál gyülőlet egyben tart:DDDD
jaja, az édes kis fekete-sárga dizájnnal és no reggel, no meg azóta eltűnt Norbipapával és sok mással 8)
Norbipapával épp a Bréma meccs előtt találkoztam és dumáltunk egy jót.
mutatott képeket, sztorizgatott -hát van mit mesélnie. :)

Atesz! igazad van.!?
nem tartom helyén valónak, hogy egy csapat sikertörténete után jónéhányan
lesznek hirtelen szurkolók, de én emellett azt sem szeretem, hogy ez állandóan említésre kerül.
én sem blaugrana bölcsőben nőttem fel. a koeman féle csapatot csodáltam, utána viszont jóideig "nem rendelkeztem kedvenc csapattal". tudtam róluk, ismertem őket, de nem volt ilyen mérvű a rajongásom.
Rijkaard megválasztása után ástam magam újra ebbe a mélységbe, de ettől még.......
ugyanakkor ennek tudatában már nem tudom elképzelni, hogy valaha is más csapatnak szurkoljak!

benned is, bennem is megvan az a képesség, hogy egy-egy emberről, barátról, ellenségről el tudjuk dönteni, hogy klasszikus divatdrukker (de rühellem ezt a szót), vagy vérbeli szurkoló.
ez a fontos!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.12.09. 00:04:32

Néhányukat megtaláljátok az Index Barça fórumában.

Nekem az uw-s korszakban az volt a mániám, hogy - egy idő után kitaláltam, és kinyomtattam az összes ott megjelent cikket + meccsösszefoglalót, és beragasztottam egy füzetbe... Betelt vele 2 spirálfüzet, aztán abbahagytam, de jó most is újra, néha előszedni.

Az a hír fogad, hogy "Támadás Van Gaal ellen", meg "Marad a Barca tengelye" (Gaspart+VG).

Vicces. :)

Nekem amúgy azóta is hatalmas a Barca iránti imádatom, és ez szerintem soha nem fog mérséklődni, ez már belém égett. És örülök, hogy ezzel nem csak én vagyok így. :)

(Asszem valami hasonló volt a régi fejléc, talán Saviola volt még rajta. http://www.eurobarca.hu/images/root_title.jpg )
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.12.08. 23:19:37

Ordog írta:Az a kis ultrawebes oldal iszonyat fílinges volt még anno:)) Jött a sok kis gyökér reál szurkoló az x-ek meg a vereség után, de aztán fordult a kocka!!!! hááááááááááááááááááh

amúgy asszem jó pár szurkolótársamat velem együtt, a reál gyülőlet egyben tart:DDDD
jaja, az édes kis fekete-sárga dizájnnal és no reggel, no meg azóta eltűnt Norbipapával és sok mással 8)
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.12.08. 22:52:46

Az a kis ultrawebes oldal iszonyat fílinges volt még anno:)) Jött a sok kis gyökér reál szurkoló az x-ek meg a vereség után, de aztán fordult a kocka!!!! hááááááááááááááááááh

H.Atesz
Barça B

2006.12.08. 22:37:21

Mr. Master írta:kilenc évesen, amikor a hosszú siekrtelen sorozat előtt utoljára lett bajnok a Barca, akkor nekem azt mondták, h a Barca nyert, a Barca a legjobb cspat. Aztán azt mondtam vkinek, ha kérdezte, h kinek szurkolok, h :"barca".
12-13 éves lehettem, amikor elkezdtem nézegetni a Sport1en a meccseket. ÉS fantasztikus volt, ahogy lengették gaspartnak a fehér zsepiket, akkor beleszerettem a csapatba és a szurkolókba és kivételesnek éreztem magam, h egy ien csapatnak szurkolok, nem pedig a divatmajom real margitnak. Nálam azóta kitart a lelkesedés a csapat iránt, még mindig a kedvenceim, de már nem tudok vele úgy azonosulni, mint akkor, amikor csak egy markényi kis szurkolótáborka voltunk és azért szorítottunk, h hátha sikerül még megcsípni a hatodik helyet, és már elképzeltünk egy szép kis Intertoto-győzelmet is :D
Azok voltak a szép idők :!:
Fiam (vagy akár lányom) első ruhadarbja is biztosan egy barcás kezeslábas lesz. tuti :wink: 8)
Teljesen egyforma érzéseink vannak Mr.Master lefolyótisztító.
De ezzel az a gond,hogy azok akik most kezdenek szurkolni,azok nem hiszem,hogy ki fognak tartani.
Ahogy mondtad:"Azok voltak a szép idők"-ezzel teljesen egyet értek.Lehet,hogy most jobban megy a csapatnak,de így egyszerűen nem vagyok képes egy sor divatdrukker társaság mellett szurkolni.Régen a Kluivertes mezembe feszítettem,amikor épp 6.-ak lettünk. :)
Kluiverték idején voltam a legbüszkébb a Barcára,de most...a buznyák gyerekeket legszivesebben szétbombáznám.
Multkor is meghallottam egy gyerektől,aki még anno nagy Manchester szurker volt,hogy sietek haza,mert megnézem a csapatomat.
Nah mondtam magamba:a jó qrv@ anyád te buznyák!Régen még pirosban toltad,mert ők voltak a bajnokok,most meg...
Na mind1 nem ér annyit az egész,hogy bosszantsam magam.
Utálom azokat,akik váltogatják a csapatukat.Rühellem a divatdrukkereket...
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.12.08. 22:25:17

kilenc évesen, amikor a hosszú siekrtelen sorozat előtt utoljára lett bajnok a Barca, akkor nekem azt mondták, h a Barca nyert, a Barca a legjobb cspat. Aztán azt mondtam vkinek, ha kérdezte, h kinek szurkolok, h :"barca".
12-13 éves lehettem, amikor elkezdtem nézegetni a Sport1en a meccseket. ÉS fantasztikus volt, ahogy lengették gaspartnak a fehér zsepiket, akkor beleszerettem a csapatba és a szurkolókba és kivételesnek éreztem magam, h egy ien csapatnak szurkolok, nem pedig a divatmajom real margitnak. Nálam azóta kitart a lelkesedés a csapat iránt, még mindig a kedvenceim, de már nem tudok vele úgy azonosulni, mint akkor, amikor cska egy markényi kis szurkolótáborka voltunk és azért szorítottunk, h hátha sikerül még megcsípni a hatodik helyet, és már elképzeltünk egy szép kis Intertoto-győzelmet is :D
Azok voltak a szép idők :!:
Fiam (vagy akár lányom) első ruhadarbja is biztosan egy barcás kezeslábas lesz. tuti :wink: 8)
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
H.Atesz
Barça B

2006.12.08. 22:14:28

Melkor írta:Szerencsére ezen az oldalon a rendszeres fórumozók nagy része régi Barca szurkoló és nem divatdrukker.
Aztán vannak azok a fiatal szurkolótársak, akik mostanában ismerkedtek meg a labdarúgás világával, és megszerették a Barcát (ami ugye érthető - nem is értem miért nem mindenki Barca drukker) - még nem régen szurkolnak neki, de ez nem azt jelenti, hogy nem lesznek kitartóak.
Igen, és sajnos van egy olyan réteg is, aki a mostani nagy sikereinknek köszönhetően pártolt át egy másik csapattól, de amint megszűnik a sikerszériánk (ne adja az Isten), máris találnak maguknak másik csapatot.
Gondolkodtam rajta, hogy kéne csinálni egy olyan oldalt, ahol ha regisztrálsz, megadhatod, hogy melyik csapat(ok)nak szurkolsz és itt akár évek múltán is meg lehetne nézni, hogy ki milyen szurkoló is valójában. Ez lenne az ISD - International Supporter Database :)
Nincs kedve valakinek megcsinálni?? :)
Ez jólenne sztem.
De azok a fiatal csávókák nem hiszem,hogy kitartóak lesznek...
Melkor
Entrenador del Barça

2006.12.08. 22:11:05

Szerencsére ezen az oldalon a rendszeres fórumozók nagy része régi Barca szurkoló és nem divatdrukker.
Aztán vannak azok a fiatal szurkolótársak, akik mostanában ismerkedtek meg a labdarúgás világával, és megszerették a Barcát (ami ugye érthető - nem is értem miért nem mindenki Barca drukker) - még nem régen szurkolnak neki, de ez nem azt jelenti, hogy nem lesznek kitartóak.
Igen, és sajnos van egy olyan réteg is, aki a mostani nagy sikereinknek köszönhetően pártolt át egy másik csapattól, de amint megszűnik a sikerszériánk (ne adja az Isten), máris találnak maguknak másik csapatot.
Gondolkodtam rajta, hogy kéne csinálni egy olyan oldalt, ahol ha regisztrálsz, megadhatod, hogy melyik csapat(ok)nak szurkolsz és itt akár évek múltán is meg lehetne nézni, hogy ki milyen szurkoló is valójában. Ez lenne az ISD - International Supporter Database :)
Nincs kedve valakinek megcsinálni?? :)
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
H.Atesz
Barça B

2006.12.08. 21:52:45

Még az előzőhöz egy kérdés...
Vajon miért a BL győzelem után regisztrált a legtöbb ember? :)
Jó kérdés,mi??? :)
Szánalmasak,akik divatból drukkolnak és az a [auto_cenzúra],hogy köztetek is van olyan. :?
H.Atesz
Barça B

2006.12.08. 21:38:58

Elmondom nektem,hogy mi nyomja nekem a lelkemet.
Emlékezzünk csak vissza a régi Barca időkre,mikor nagyon nem ment a szekér.
Hányan voltunk,akik a Barcelnának szurkoltak???Sztem nem sokan csinálták meg amit én,hogy az egész meccset végigszurkoltam a TV előtt ugrálva,pedig csak 6.-ak lettünk a bajnokságban.
Nem furcsa azóta ez a létszámnövekedés?Amióta BL-t nyertünk mindenki nagy Barca drukker,de olyan nagy,hogy a 3 évvel ezelőtti csapatból 1 nevet se tudna mondani...szánalmasak.
Nekem volt egy haverom,aki mindennek elmondta a csapatot és Realos mezekbe sétált,de azóta azt a mezt lecserélte egy gránátvörös kékre.Hova lett az a gyűlölet a csapat iránt?
Nem tudom elviselni,azt,hogy a legtöbb ember annak a csapatnak szurkol,amelyik éppen a legjobb.
Ezért választottam egy másik csapatot a Barca mellé,vagyis elé,a Liverpoolt,mert a Poolt amúgy is szerettem + szimpatikusak is voltak,de nem annyira szerettem,mint a Barcát,most meg már jobban.
Nem hiszem,hogy sokan elolvassátok,mert kicsit hosszúlett és lehet,hogy kiutáltok,de ez engem nagyon bánt,mert régen azt hittem,hogy egyedül vagyok,most meg...
Charlie
Öreg Harcos

2006.12.05. 13:59:10

LG
Az Év fórumozója 2016

2006.11.28. 22:04:18

Sharkinho írta:Írták a cikkben, hogy egyedül a szerda tart ki a retekklubbal szemben. Hát nemtom. Sztem a Szökést sokkal többen nézik, mint a Született feleségeket. Legalábbis a környezetemben inkább a Szökés a téma.
Sztem a fiatalok inkább a szökést, a felnőttek/öregek a született feleségeket nézik. monyuk én 1iket se...már a cimük is rosz :shock:
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.11.28. 22:02:03

Los Banditos írta:Most a 2006 perces focira csak egy szedett-vedett csapao tudtuk előállitani lányokkal de ott nem az eredmény a lényeg. 8) A Mikulás-kupára már remélem iskerül egy tisztelséges csapatot előálliani csak az a baj hogy akik ellen nyomjuk majd azok közül a fél brigád igazolt játékos és elég kemények,úgyhogy ott túlsok esélyünk nemlesz de azért igyekszünk.Esetleg egy Görög-Portugál aktikával megprobálkozni... :) Bár rájöttem hogy az nemjó.Sokkal jobb ha csak a kapus van a saját térfelükün és megpróbálunk letámadni mert akkor nem jutnak ki bár más lesz ellenük jászani az biztos :!:
6 fős csapato kell csinálni,általába ez a taktika: 1 kapus-két belső védő-két szélső és elöl egy csatár de ez folyamatosan változik pl. van külön taktikánk ha előnybe vay hátrányba vagyunk.Na elég lesz Rijkaardosat játszani. :P
Hé Los :!: Amikor még fociztam, és is mindig elterveztem, h majd letámadjuk az elenfelet, levegőt se kapnak, at se jönnek a térfelünkre, szétkapjuk őket...de hidd el, ez kumma rossz taktika, ilyenkor 1-2 kimábránditoan gyors bekapott gol helyrerakja az embert :P
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.11.28. 21:12:45

Írták a cikkben, hogy egyedül a szerda tart ki a retekklubbal szemben. Hát nemtom. Sztem a Szökést sokkal többen nézik, mint a Született feleségeket. Legalábbis a környezetemben inkább a Szökés a téma.
PCsabi
aka Game90

2006.11.28. 20:16:41

LG írta:
Game90 írta:Hát nekem nem hiányozna a TV2 :!: Hétköznap nem nézem a csatornát, hétvégén is csak néha-néha kapcsolok rá :wink:
Az RTL jobban bejön :wink:
Hát nem tudom...nem 1 nagy szám a TV2, de a retekklubbnál még mindig igényesebb. Amugy nem sok TVt nézek, inkább sportolok :!:
Hidd el, én sem szoktam azért sokat tv-zni :wink: :)
Nekem az RTL jobban bejön pl Fábry-show, Gálvölgyi-show, Lost, Odaát miatt :!:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.11.28. 19:26:30

Most a 2006 perces focira csak egy szedett-vedett csapao tudtuk előállitani lányokkal de ott nem az eredmény a lényeg. 8) A Mikulás-kupára már remélem iskerül egy tisztelséges csapatot előálliani csak az a baj hogy akik ellen nyomjuk majd azok közül a fél brigád igazolt játékos és elég kemények,úgyhogy ott túlsok esélyünk nemlesz de azért igyekszünk.Esetleg egy Görög-Portugál aktikával megprobálkozni... :) Bár rájöttem hogy az nemjó.Sokkal jobb ha csak a kapus van a saját térfelükün és megpróbálunk letámadni mert akkor nem jutnak ki bár más lesz ellenük jászani az biztos :!:
6 fős csapato kell csinálni,általába ez a taktika: 1 kapus-két belső védő-két szélső és elöl egy csatár de ez folyamatosan változik pl. van külön taktikánk ha előnybe vay hátrányba vagyunk.Na elég lesz Rijkaardosat játszani. :P
in to exile
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.11.28. 19:12:22

Game90 írta:Hát nekem nem hiányozna a TV2 :!: Hétköznap nem nézem a csatornát, hétvégén is csak néha-néha kapcsolok rá :wink:
Az RTL jobban bejön :wink:
Hát nem tudom...nem 1 nagy szám a TV2, de a retekklubbnál még mindig igényesebb. Amugy nem sok TVt nézek, inkább sportolok :!:
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.11.28. 18:18:47

Nekünk téli szünetben lesz 24 órás foci az iskolában 8)
PCsabi
aka Game90

2006.11.28. 18:02:04

Nekünk meg jövőhét szerdán lesz a Miki-kupa :!: Nagyon várom, remélem nem égünk be :D :roll: Fejleményekről majd jövőhéten :D :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.11.28. 17:45:06

Hehe,amúgy most lesz pénteken 2006 perces foci meg hamarosan Mikulás-kupa aztán kerületi focibajnokság.Komoly lesz. :)
in to exile
Lezárt