Mr. Master írta:Ordog írta:Az a kis ultrawebes oldal iszonyat fílinges volt még anno:)) Jött a sok kis gyökér reál szurkoló az x-ek meg a vereség után, de aztán fordult a kocka!!!! hááááááááááááááááááh
amúgy asszem jó pár szurkolótársamat velem együtt, a reál gyülőlet egyben tart:DDDD
jaja, az édes kis fekete-sárga dizájnnal és no reggel, no meg azóta eltűnt Norbipapával és sok mással

Norbipapával épp a Bréma meccs előtt találkoztam és dumáltunk egy jót.
mutatott képeket, sztorizgatott -hát van mit mesélnie.
Atesz! igazad van.!?
nem tartom helyén valónak, hogy egy csapat sikertörténete után jónéhányan
lesznek hirtelen szurkolók, de én emellett azt sem szeretem, hogy ez állandóan említésre kerül.
én sem blaugrana bölcsőben nőttem fel. a koeman féle csapatot csodáltam, utána viszont jóideig "nem rendelkeztem kedvenc csapattal". tudtam róluk, ismertem őket, de nem volt ilyen mérvű a rajongásom.
Rijkaard megválasztása után ástam magam újra ebbe a mélységbe, de ettől még.......
ugyanakkor ennek tudatában már nem tudom elképzelni, hogy valaha is más csapatnak szurkoljak!
benned is, bennem is megvan az a képesség, hogy egy-egy emberről, barátról, ellenségről el tudjuk dönteni, hogy klasszikus divatdrukker (de rühellem ezt a szót), vagy vérbeli szurkoló.
ez a fontos!