Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Te hányszor láttad játszani ezt a "gólvágót"?? Én bevallom, nem sokszor, de ha olyan hatalmas játékos lenne, akkor 24 évesen szerintem nem Argentínában rúgná a bőrt... Meg már az európai elitklubok felét összeboronálták volna vele.noname írta:Azért Maxi és Palacio nem egy szint. Maxi azért jött, mert a fél csatársor sérült volt és kellett egy csere. Ráadásul előtte Maxi ott se lőtt túl sok gólt, de Palacio már bebizonyította a tudását.
Az oké, de ha azt a pénz, amin megvennénk palaciot, rádobnánk savi szerződésére, akkor maradhatna.noname írta:Sajnos Saviola szinte biztos nem fog maradni. Ajánlottak neki egy szerződést, aminél sokkal jobbat kaphat más csapattól és ezenkívül még nem is kap lehetőséget. Én már lemondtam rólagrecki írta:Palacio?? Mi büdös ménykűnek? Itt van nekünk Saviola, és inkább elengedik ingyen, hogy pénzért vehessenek egy argentín "varázslót"???? Akik ráadásul nem igazán jöttek be az elmúlt években...![]()
Palacio viszont nagyon jó játékos és túl sokba se kerülne a tudásához képest, Militoval nálam egy szint.
Sajnos Saviola szinte biztos nem fog maradni. Ajánlottak neki egy szerződést, aminél sokkal jobbat kaphat más csapattól és ezenkívül még nem is kap lehetőséget. Én már lemondtam rólagrecki írta:Palacio?? Mi büdös ménykűnek? Itt van nekünk Saviola, és inkább elengedik ingyen, hogy pénzért vehessenek egy argentín "varázslót"???? Akik ráadásul nem igazán jöttek be az elmúlt években...
Na ez a kemény, ezt nem értem én se.grecki írta:Palacio?? Mi büdös ménykűnek? Itt van nekünk Saviola, és inkább elengedik ingyen, hogy pénzért vehessenek egy argentín "varázslót"???? Akik ráadásul nem igazán jöttek be az elmúlt években...
Hát szerintem arra az 2-3-om évre pont jó, és utána ki tudja mi lesz a klubbnál...!noname írta:Toure és Sissoco sztem kb egy szint,Albelda se rosszabb náluk, de ő nem lenne hosszútávú megoldás. Nálam az első kettő a favorit.
Nálam:Zozzy 5 írta:Nálam a sorrend:
1. Toure
2. Sissoko
3. Albelda
4. Muntari
Középső védő meg mindenképpen kell, és úgy néz ki szerencsére, hogy ezzel a vezetőség is tisztában van
Én is valami ilyet vettem ki. Nem lenne szerintem se rossz igazolás, de ahhoz el kell küldeni savit (mondjuk ő ugyis elmegy), meg gudyt.noname írta:A lényege a cikknek az h Palacio játékjoga nem a Bocáé, hanem 75%-ban befektetőké és a uracán de Tres Arroyos-é, ami gondolom egy focicsapat, a Boca pedig meg akarja venni ezt a 75%-ot, h aztán eladhassák Palaciot nekünk.Nem lenne rossz igazolás, sztem kb egy szint Militoval. Ahogy elnézem ezen a nyáron okosan fog igazolni a vezetőség.![]()
A lényege a cikknek az h Palacio játékjoga nem a Bocáé, hanem 75%-ban befektetőké és a uracán de Tres Arroyos-é, ami gondolom egy focicsapat, a Boca pedig meg akarja venni ezt a 75%-ot, h aztán eladhassák Palaciot nekünk.Nem lenne rossz igazolás, sztem kb egy szint Militoval. Ahogy elnézem ezen a nyáron okosan fog igazolni a vezetőség.Csak a Barca! írta:http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=309598
Hmmm, nem teljesen értem a cikket, de a lényeg az, hogy meg akarjuk venni? És ez igaz lehet?
Hát nem tom...Csak a Barca! írta:http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=309598
Hmmm, nem teljesen értem a cikket, de a lényeg az, hogy meg akarjuk venni? És ez igaz lehet?
Hát igen pont bajnokság kezdetére lenne 30 és mondjuk az még egy 2-3-om idényt biztos játszana még!Csak a Barca! írta:Akkor elnézést kérek, rossz volt az infom. Ha csak 30 akkor még belefér, jöhet.Ádám02 írta:Atesznál a pont 1977.szeptember 1
Akkor elnézést kérek, rossz volt az infom. Ha csak 30 akkor még belefér, jöhet.Ádám02 írta:Atesznál a pont 1977.szeptember 1
Idén lesz harminc én úgy tudom.Game90 írta:Sissoko sztem védekező kp, ez nem vitás![]()
Örülnék neki, most könnyen ellehetne őt hozni.
29 asszem.Nem rossz Albelda, de 32 éves
29 asszem.Nem rossz Albelda, de 32 éves