Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.22. 15:12:48

barca99 írta:Az igaz. De inkább Sissoko, mint Xabi Alonso. Mert Sissoko azért vkp, míg Alonso amolyan Xavi poszt, aki besegít a védekezésbe, de segít támadást szervezni. So-so Sissoko okés (bár Albelda azért hozzá van szokva a spanyol focihoz, ezért én jobban preferálom), de sztem Alonso-val nem lenne annyira biztos a kp, mint amennyire nekünk szükségünk van egy egy-vkp-s rendszerben.
Sissoko is játszott már itt. :wink:
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.22. 14:37:30

Nálam a sorrend:
1. Toure
2. Sissoko
3. Albelda
4. Muntari
Középső védő meg mindenképpen kell, és úgy néz ki szerencsére, hogy ezzel a vezetőség is tisztában van :roll:
barca99
Llegenda del Barça

2007.05.22. 14:11:13

Az igaz. De inkább Sissoko, mint Xabi Alonso. Mert Sissoko azért vkp, míg Alonso amolyan Xavi poszt, aki besegít a védekezésbe, de segít támadást szervezni. So-so Sissoko okés (bár Albelda azért hozzá van szokva a spanyol focihoz, ezért én jobban preferálom), de sztem Alonso-val nem lenne annyira biztos a kp, mint amennyire nekünk szükségünk van egy egy-vkp-s rendszerben.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.22. 13:36:12

Szakacs írta:Sissokot mindenkepp meg kell szereznunk..es azzal minden problema elmult..erdemes megnezni hogy peldaul az ellenunk levo meccsukon is mennyit dolgozott..
Igen,de a Poolban más a játékrendszer,ott be segítenek neki rendesen,régebben vkik ki is tárgyalták ezt itt! Szóval nem biztos,hogy Ő megállná a helyét ebben a rendszerben ami Nálunk van!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.05.22. 13:14:59

Sissokot mindenkepp meg kell szereznunk..es azzal minden problema elmult..erdemes megnezni hogy peldaul az ellenunk levo meccsukon is mennyit dolgozott..
Tiziano Crudeli fan :!:
Andris
Adminisztrátor

2007.05.22. 11:12:18

Atesz írta:Hmmm, bocsi, hogy most az egészet idézem, de, ha Chivu jönne ő vagy bal szélső védő lenne, vagy bal középső, hiszen bal lábas, és ráadásul szinte csak azt a lábát is használja. :wink:
Amúgy sztem Chivu>Alex. És Alex a Chelsea tulajdona...

Amúgy azon gondolkodtam tegnpa, hogy esetleg lehet egy olyat is csinálni, hogy Marquez felmenne a középpályára, és akkor két középső védőt kéne venni. :wink: Bár amíg Rijkaard az edző, addig nem nagyon van ennek realitása. :?
Én Alexnek jobban örülnék. Az, hogy a Chelsea tulajdona (?, én csak vmi játékjogról hallottam, az nem tom mit takar), nem jelent semmit. Attól még meg lehet szerezni, csak nehezebb.

Nem tudom mért kéne középső védőt venni. Ott van Puyol, Thuram, Marquez, és Oleguer is vészhelyzet esetére. Akkor elég lenne egyet igazolni.
Marquez amugy is vkp-ként van számontartva már sztem...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.05.22. 11:08:03

Nem rossz Albelda, de 32 éves inkább valami fiatalbb kellene, mert akkor 1-2 év mulva megint vkp után kell nézni. Vele csak ideiglesen lenne megoldva a probléma. Arról nem beszélve, hogy az idő múlásával majd szépen belassul és ekkor úgy mennek el mellette, mint a ... Ezért kéne inkább fiatal.

Sissoko mundjuk pl jó lehet, úgyse nagyon van helye már a poolban. Főleg most, hogy holnap kikapnak a bl döntőben már kedve se lesz maradni. :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.05.22. 10:04:25

Sissoco helyet Toure,és oké is :wink: :!:

Bár Albelda érkeztével sem lennék rosszabb kedvű...lehet,hogy favágó,de nem mennének át rajta,az is biztos 8)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
noname
Llegenda del Barça

2007.05.22. 09:57:32

Kzépső védőt venni sztem nem olyan fontos. Mondjuk nem sírnék ha CHivu vagy Alex összejönne, de nem ez a legfontosabb. A három szóba került vkp. közül bárki jó lenne. Toure meg Sissoco hasonló stílusban játszanak, bármelyikükne örülnék. Albelda elég nagy favágó, de ő se lenne rossz. Én így képzelem el jövőre a védelmünket:
Zambi-Marquez(Alex)-Puyol-Abidal(Emanuelson)
Sissoco(Toure)
Bárki jön, jól járunk. 8)
A Fifa egy szégyen
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.22. 09:06:21

lionelmessi19 írta:Thuram még nem játszott idén a szélen...

Amugy tényleg nem bírná. Jó ő ott, ahol van. Ha már vészmegoldás kell, Puyol! :roll: De remélem nem fog kelleni.

Az a helyzet, hogy úgy látom nem a kvalitásokon, hanem a mentalitáson múlik az, h tudunk e olyan európaverően támadni, mint tavaly, vagy sem...
Ebből következik nálam, h maximum egy csatárt vennék padra, és kezdő támadószekcióból (kp., csatársor) nem küldenék el senkit. Persze Guddy, Giuly és Ezqu repülne... valszeg Saviola is megy. És akkor bizony kell a csatárigazolás... :roll:

Na, szóval az egészből azt akarom kihozni, hogy csak védő típusú játékosokat szeretnék igazolni... pontosabban Laportáék csak védőket igazoljanak... :)

El bírnám bármelyik védelmet nézni:

Dani Alves------Alex/Chivu-------Puyol-------Zambrotta
---------------------------Albéla-----------------------------

---Zambi---------Alex/Chivu------Puyol-------Abidal----
-------------------------Sissoko-----------------------------

Elküldeném Sylt, Edmilkát, és Mottát. Bellettit marasztalnám, Ole ugyis marad, Gio ugyis megy nagy valószínűséggel.

És akkor cserének lenne univerz: Marquez, Ole
és még Thuram, Belletti.
Szerintem ennyi elég lenne. Mert vészhelyzet esetén vannak univerz emberek, Puyol, aki bárhol jó...

Egyébként a felsoroltakból én az első variációnak örülnék leginkább, főként ha a középső végül Alex volna! :)
Hmmm, bocsi, hogy most az egészet idézem, de, ha Chivu jönne ő vagy bal szélső védő lenne, vagy bal középső, hiszen bal lábas, és ráadásul szinte csak azt a lábát is használja. :wink:
Amúgy sztem Chivu>Alex. És Alex a Chelsea tulajdona...

Amúgy azon gondolkodtam tegnpa, hogy esetleg lehet egy olyat is csinálni, hogy Marquez felmenne a középpályára, és akkor két középső védőt kéne venni. :wink: Bár amíg Rijkaard az edző, addig nem nagyon van ennek realitása. :?
Kép
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.05.22. 09:01:29

noname írta:Thuram nem hinném h egyszer is fog játszani a jobb oldalon. Nagyon nagy játékos, de nem bírná a futást.
Igen, ez azért már nem az a Thuram aki az első Juvés éveiben volt.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.05.21. 22:27:28

Thuram még nem játszott idén a szélen...

Amugy tényleg nem bírná. Jó ő ott, ahol van. Ha már vészmegoldás kell, Puyol! :roll: De remélem nem fog kelleni.

Az a helyzet, hogy úgy látom nem a kvalitásokon, hanem a mentalitáson múlik az, h tudunk e olyan európaverően támadni, mint tavaly, vagy sem...
Ebből következik nálam, h maximum egy csatárt vennék padra, és kezdő támadószekcióból (kp., csatársor) nem küldenék el senkit. Persze Guddy, Giuly és Ezqu repülne... valszeg Saviola is megy. És akkor bizony kell a csatárigazolás... :roll:

Na, szóval az egészből azt akarom kihozni, hogy csak védő típusú játékosokat szeretnék igazolni... pontosabban Laportáék csak védőket igazoljanak... :)

El bírnám bármelyik védelmet nézni:

Dani Alves------Alex/Chivu-------Puyol-------Zambrotta
---------------------------Albéla-----------------------------

---Zambi---------Alex/Chivu------Puyol-------Abidal----
-------------------------Sissoko-----------------------------

Elküldeném Sylt, Edmilkát, és Mottát. Bellettit marasztalnám, Ole ugyis marad, Gio ugyis megy nagy valószínűséggel.

És akkor cserének lenne univerz: Marquez, Ole
és még Thuram, Belletti.
Szerintem ennyi elég lenne. Mert vészhelyzet esetén vannak univerz emberek, Puyol, aki bárhol jó...

Egyébként a felsoroltakból én az első variációnak örülnék leginkább, főként ha a középső végül Alex volna! :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.05.21. 22:07:14

noname írta:Thuram nem hinném h egyszer is fog játszani a jobb oldalon. Nagyon nagy játékos, de nem bírná a futást.
Hát, mondasz valamit...
...de mintha játszott volna idén is ott...
...vagy ezt csak beflasheltem? Nem tudom. :roll:
Mindegy, akkor is vannak oda 2en.
noname
Llegenda del Barça

2007.05.21. 22:00:43

Thuram nem hinném h egyszer is fog játszani a jobb oldalon. Nagyon nagy játékos, de nem bírná a futást.
A Fifa egy szégyen
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.05.21. 21:56:09

noname írta:Heintze nem lenne rossz, de egyelőre nálam még csak a haramdik opció. Első Abidal, utána Emanuelson, aztán Heintze. Leginkább annak örülnék, ha elmenne Silva és Gio is és hármójuk közül jönne 2.
Én is ezt szereném. De ha ezek közül 2 jön, akkor beletti is mehet, mert akkor a jobb oldalon is meglesznek (zambi, presas, thuram), nem lesz rá szükség.
noname
Llegenda del Barça

2007.05.21. 21:53:27

Heintze nem lenne rossz, de egyelőre nálam még csak a haramdik opció. Első Abidal, utána Emanuelson, aztán Heintze. Leginkább annak örülnék, ha elmenne Silva és Gio is és hármójuk közül jönne 2.
A Fifa egy szégyen
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.05.21. 21:53:12

Ugye azt tudjuk, hogy laporta nagyon szeretné henryt a csapatban tudni, lehet idén nyáron össze is jön a dolog. (Nem mintha nekem nagyon kellene) De azt mondjátok meg nekem, hogy az hogyan változtatná meg a kezdő felállást? Nem tudom elképzelni. Hol játszana? R10, Eto'o helyén, vagy csak csere lenne? Vagy mi?

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=308919
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.05.21. 21:44:14

VV19! Használd a szerkeszt gombot! :wink:
Ha Abidal nem jön össze akkor jöhet Heinze.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.05.21. 21:41:33

Csak a Barca! írta:
topfoci.hu írta:Gabriel Heinze, a Manchester United argentin válogatott védője a The Times értesülései szerint kész tényként közölte csapattársaival, hogy az ősztől már nem az Old Traffordon fog játszani. Fergusonnál eleinte alapember volt a Paris SG-től 2004-ben vásárolt játékos, ám 2005-ös súlyos térdsérülését követően hosszú ideig nem igazán találta meg korábbi remek formáját. Az idén a MU-t sújtó páratlan sérüléshullám miatt azonban rendszeresen játszhatott és nagy panasz sem lehetett a balszélen és középen egyaránt bevethető 29 éves védőre. Mivel 3 év eltelt legutóbbi szerződésének megkötése óta, a FIFA szabályai szerint a fizetéséből kikalkulálható kivásárlási ára nem túl magas, 6M font körüli összegre tehető, melyet bármely élklub nevetve ki tud fizetni egy válogatott klasszisért. Heinze a Primera Ligába vágyik, akit a legnagyobb klubok, így a Barcelona, a Real Madrid, és a Valencia is örömmel látná soraiban.
hát másodszámu balhátvédnek tökéletes lenne jövőre GIO

Ha ez tényleg így van, akkor hozzánk jöhetne. De mondjuk az lenne a legjobb, ha nálunk is csak csere lenne Abidal mögött.
hát másodszámu balhátvédnek tökéletes lenne sztem GIO
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.05.21. 21:39:00

topfoci.hu írta:Gabriel Heinze, a Manchester United argentin válogatott védője a The Times értesülései szerint kész tényként közölte csapattársaival, hogy az ősztől már nem az Old Traffordon fog játszani. Fergusonnál eleinte alapember volt a Paris SG-től 2004-ben vásárolt játékos, ám 2005-ös súlyos térdsérülését követően hosszú ideig nem igazán találta meg korábbi remek formáját. Az idén a MU-t sújtó páratlan sérüléshullám miatt azonban rendszeresen játszhatott és nagy panasz sem lehetett a balszélen és középen egyaránt bevethető 29 éves védőre. Mivel 3 év eltelt legutóbbi szerződésének megkötése óta, a FIFA szabályai szerint a fizetéséből kikalkulálható kivásárlási ára nem túl magas, 6M font körüli összegre tehető, melyet bármely élklub nevetve ki tud fizetni egy válogatott klasszisért. Heinze a Primera Ligába vágyik, akit a legnagyobb klubok, így a Barcelona, a Real Madrid, és a Valencia is örömmel látná soraiban.
Ha ez tényleg így van, akkor hozzánk jöhetne. De mondjuk az lenne a legjobb, ha nálunk is csak csere lenne Abidal mögött.
PCsabi
aka Game90

2007.05.21. 20:35:45

Mihu írta:Valami olyasmit olvastam az egyik újságban hogy angol lapértesülések szerint Henry elköszönt a játékostársaitól
Erre gondoltál? :lol:

Thierry Henry, az angol Arsenal csapatának leggólerősebb támadója elköszönt csapattársaitól, és egyes hírek szerint külföldön folytatja. A Daily Express című újság értesülései szerint Henry egy megbeszélés végén azt mondta csapattársainak: "Viszlát, én megyek". Majd felállt az asztaltól és hazament aludni 8)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.21. 20:31:19

Mihu írta:Valami olyasmit olvastam az egyik újságban hogy angol lapértesülések szerint Henry elköszönt a játékostársaitól....szerintem ez nagyon nagy kamu....Amúgy is én nekem az Eurobarca a mérce....ha itt megjelenik egy hír akkor az nagy valószínűséggel igaz is :)
Ez már egyszer asszem felmerült itt. Csak egy szó: Háp...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.05.21. 20:30:11

noname írta:A piacon jelenleg Abidalon kívül talán még Emanuelson az, akit meg lehet szerezni, mások nem jutnak eszembe hirtelen.
Nem is kell hirtelen dönteni :wink: Van időnk, én személy szerint jó alaposan szétnéznék Franciaországban, esetleg Afrikában. Nem akármilyen védők és futók kerülnek ki onnan. Persze az európai piacon is megérné jól felmérni a helyzetet.
Mihu
Director del Fútbol

2007.05.21. 20:27:05

Valami olyasmit olvastam az egyik újságban hogy angol lapértesülések szerint Henry elköszönt a játékostársaitól....szerintem ez nagyon nagy kamu....Amúgy is én nekem az Eurobarca a mérce....ha itt megjelenik egy hír akkor az nagy valószínűséggel igaz is :)
Kép
noname
Llegenda del Barça

2007.05.21. 20:24:25

A piacon jelenleg Abidalon kívül talán még Emanuelson az, akit meg lehet szerezni, mások nem jutnak eszembe hirtelen.
A Fifa egy szégyen
Lezárt