Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Sissoko is játszott már itt.barca99 írta:Az igaz. De inkább Sissoko, mint Xabi Alonso. Mert Sissoko azért vkp, míg Alonso amolyan Xavi poszt, aki besegít a védekezésbe, de segít támadást szervezni. So-so Sissoko okés (bár Albelda azért hozzá van szokva a spanyol focihoz, ezért én jobban preferálom), de sztem Alonso-val nem lenne annyira biztos a kp, mint amennyire nekünk szükségünk van egy egy-vkp-s rendszerben.
Igen,de a Poolban más a játékrendszer,ott be segítenek neki rendesen,régebben vkik ki is tárgyalták ezt itt! Szóval nem biztos,hogy Ő megállná a helyét ebben a rendszerben ami Nálunk van!Szakacs írta:Sissokot mindenkepp meg kell szereznunk..es azzal minden problema elmult..erdemes megnezni hogy peldaul az ellenunk levo meccsukon is mennyit dolgozott..
Én Alexnek jobban örülnék. Az, hogy a Chelsea tulajdona (?, én csak vmi játékjogról hallottam, az nem tom mit takar), nem jelent semmit. Attól még meg lehet szerezni, csak nehezebb.Atesz írta:Hmmm, bocsi, hogy most az egészet idézem, de, ha Chivu jönne ő vagy bal szélső védő lenne, vagy bal középső, hiszen bal lábas, és ráadásul szinte csak azt a lábát is használja.![]()
Amúgy sztem Chivu>Alex. És Alex a Chelsea tulajdona...
Amúgy azon gondolkodtam tegnpa, hogy esetleg lehet egy olyat is csinálni, hogy Marquez felmenne a középpályára, és akkor két középső védőt kéne venni.Bár amíg Rijkaard az edző, addig nem nagyon van ennek realitása.
Hmmm, bocsi, hogy most az egészet idézem, de, ha Chivu jönne ő vagy bal szélső védő lenne, vagy bal középső, hiszen bal lábas, és ráadásul szinte csak azt a lábát is használja.lionelmessi19 írta:Thuram még nem játszott idén a szélen...
Amugy tényleg nem bírná. Jó ő ott, ahol van. Ha már vészmegoldás kell, Puyol!De remélem nem fog kelleni.
Az a helyzet, hogy úgy látom nem a kvalitásokon, hanem a mentalitáson múlik az, h tudunk e olyan európaverően támadni, mint tavaly, vagy sem...
Ebből következik nálam, h maximum egy csatárt vennék padra, és kezdő támadószekcióból (kp., csatársor) nem küldenék el senkit. Persze Guddy, Giuly és Ezqu repülne... valszeg Saviola is megy. És akkor bizony kell a csatárigazolás...
Na, szóval az egészből azt akarom kihozni, hogy csak védő típusú játékosokat szeretnék igazolni... pontosabban Laportáék csak védőket igazoljanak...
El bírnám bármelyik védelmet nézni:
Dani Alves------Alex/Chivu-------Puyol-------Zambrotta
---------------------------Albéla-----------------------------
---Zambi---------Alex/Chivu------Puyol-------Abidal----
-------------------------Sissoko-----------------------------
Elküldeném Sylt, Edmilkát, és Mottát. Bellettit marasztalnám, Ole ugyis marad, Gio ugyis megy nagy valószínűséggel.
És akkor cserének lenne univerz: Marquez, Ole
és még Thuram, Belletti.
Szerintem ennyi elég lenne. Mert vészhelyzet esetén vannak univerz emberek, Puyol, aki bárhol jó...
Egyébként a felsoroltakból én az első variációnak örülnék leginkább, főként ha a középső végül Alex volna!
Igen, ez azért már nem az a Thuram aki az első Juvés éveiben volt.noname írta:Thuram nem hinném h egyszer is fog játszani a jobb oldalon. Nagyon nagy játékos, de nem bírná a futást.
Hát, mondasz valamit...noname írta:Thuram nem hinném h egyszer is fog játszani a jobb oldalon. Nagyon nagy játékos, de nem bírná a futást.
Én is ezt szereném. De ha ezek közül 2 jön, akkor beletti is mehet, mert akkor a jobb oldalon is meglesznek (zambi, presas, thuram), nem lesz rá szükség.noname írta:Heintze nem lenne rossz, de egyelőre nálam még csak a haramdik opció. Első Abidal, utána Emanuelson, aztán Heintze. Leginkább annak örülnék, ha elmenne Silva és Gio is és hármójuk közül jönne 2.
hát másodszámu balhátvédnek tökéletes lenne sztem GIOCsak a Barca! írta:hát másodszámu balhátvédnek tökéletes lenne jövőre GIOtopfoci.hu írta:Gabriel Heinze, a Manchester United argentin válogatott védője a The Times értesülései szerint kész tényként közölte csapattársaival, hogy az ősztől már nem az Old Traffordon fog játszani. Fergusonnál eleinte alapember volt a Paris SG-től 2004-ben vásárolt játékos, ám 2005-ös súlyos térdsérülését követően hosszú ideig nem igazán találta meg korábbi remek formáját. Az idén a MU-t sújtó páratlan sérüléshullám miatt azonban rendszeresen játszhatott és nagy panasz sem lehetett a balszélen és középen egyaránt bevethető 29 éves védőre. Mivel 3 év eltelt legutóbbi szerződésének megkötése óta, a FIFA szabályai szerint a fizetéséből kikalkulálható kivásárlási ára nem túl magas, 6M font körüli összegre tehető, melyet bármely élklub nevetve ki tud fizetni egy válogatott klasszisért. Heinze a Primera Ligába vágyik, akit a legnagyobb klubok, így a Barcelona, a Real Madrid, és a Valencia is örömmel látná soraiban.
Ha ez tényleg így van, akkor hozzánk jöhetne. De mondjuk az lenne a legjobb, ha nálunk is csak csere lenne Abidal mögött.
Ha ez tényleg így van, akkor hozzánk jöhetne. De mondjuk az lenne a legjobb, ha nálunk is csak csere lenne Abidal mögött.topfoci.hu írta:Gabriel Heinze, a Manchester United argentin válogatott védője a The Times értesülései szerint kész tényként közölte csapattársaival, hogy az ősztől már nem az Old Traffordon fog játszani. Fergusonnál eleinte alapember volt a Paris SG-től 2004-ben vásárolt játékos, ám 2005-ös súlyos térdsérülését követően hosszú ideig nem igazán találta meg korábbi remek formáját. Az idén a MU-t sújtó páratlan sérüléshullám miatt azonban rendszeresen játszhatott és nagy panasz sem lehetett a balszélen és középen egyaránt bevethető 29 éves védőre. Mivel 3 év eltelt legutóbbi szerződésének megkötése óta, a FIFA szabályai szerint a fizetéséből kikalkulálható kivásárlási ára nem túl magas, 6M font körüli összegre tehető, melyet bármely élklub nevetve ki tud fizetni egy válogatott klasszisért. Heinze a Primera Ligába vágyik, akit a legnagyobb klubok, így a Barcelona, a Real Madrid, és a Valencia is örömmel látná soraiban.
Erre gondoltál?Mihu írta:Valami olyasmit olvastam az egyik újságban hogy angol lapértesülések szerint Henry elköszönt a játékostársaitól
Ez már egyszer asszem felmerült itt. Csak egy szó: Háp...Mihu írta:Valami olyasmit olvastam az egyik újságban hogy angol lapértesülések szerint Henry elköszönt a játékostársaitól....szerintem ez nagyon nagy kamu....Amúgy is én nekem az Eurobarca a mérce....ha itt megjelenik egy hír akkor az nagy valószínűséggel igaz is
Nem is kell hirtelen dönteninoname írta:A piacon jelenleg Abidalon kívül talán még Emanuelson az, akit meg lehet szerezni, mások nem jutnak eszembe hirtelen.