Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" Abidalhoz ragaszkodni, főleg nem, ha 20M-t kérnek érte. Szét kell nézni a piacon...Meg azért várjuk még ki, hogy mit csinál Zambi a köv. 3 meccsen a jobb oldalonnoname írta:Abidalért meg kell adni a 20 millát, de ha cska 12-t akarnak adni, akkor be kell vonni Giulyt. Ezt nem hiszem h elpuskzza a vezetőség. Meg amúgy is, a Lyon mindig többet kér, mint amennyit kaphat. Gondoljunk csak Diarrara, akiért először ha jól emlékszem 38 millát kértek, utána napról napra kevesebbet.
Én ezt még enm láttam. Nagyon viccesEvilgrim írta:Ezt azthiszem a BL. döntő előtt csinálták !Akkor volt szó arról,hogy ha az Arsenal elbukja a döntőt,akkor Henry ide fog igazolni[/color]
Ha nagyon pedálozunk, akkor megszerezhetjük akár még Beráneket isEvilgrim írta:Lothar MatthäusCsak a Barca! írta:A szavazási listát lehet bővíteni is, ha valaki akrja, pl: Mészöly Kálmán, Urbán flóri...
Off: Sztem meg nagy az aláírásodEvilgrim írta:Szerintem hibás a linked !![]()
Evilgrim írta:Szerintem hibás a linked !Csak a Barca! írta:Most olvastam goal.com-on, hogy a Barca nem akar Abidalért 12m euronal többet fizetni, azonba a lyon 20at akar. És versenyben van Abidalért a Milan is. Félek a sóherkedés miatt őt is el fogjuk bukni.
A cikk![]()
Szerintem hibás a linked !Csak a Barca! írta:Most olvastam goal.com-on, hogy a Barca nem akar Abidalért 12m euronal többet fizetni, azonba a lyon 20at akar. És versenyben van Abidalért a Milan is. Félek a sóherkedés miatt őt is el fogjuk bukni.
A cikk
A szavazási listát lehet bővíteni is, ha valaki akrja, pl: Mészöly Kálmán, Urbán flóri...Evilgrim írta:Én Capello-ra szavazzok !Csak a Barca! írta:
Ezt én módosítanám úgy, hogy "Ki legyen az edző jövőre?"
rijkaard
murinho
capello....stb
Ezt én módosítanám úgy, hogy "Ki legyen az edző jövőre?"Game90 írta:Rijkaard maradjon az edző jövőre is?ozsimiki írta:Több szavazás nem lessz?![]()
Asszem ilyen még nem volt
Rijkaard maradjon az edző jövőre is?ozsimiki írta:Több szavazás nem lessz?
Nem is azért írtam, hogy betegyék...ozsimiki írta:Nem muszáJ újnak lennie,hisz volt elég sok mindennel kapcsban,csak kérdeztem,hogy van e tervben még vmigrecki írta:Miki dobj fel egy témát.![]()
Pl Szeretnéd, ha Saviola elmenne?![]()
Amúgy a példádat felesleges betenni,túl egyértelmű,hogy NEM lenne a válasz,de ezt úgyis Tudod...
Nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" újnak lennie,hisz volt elég sok mindennel kapcsban,csak kérdeztem,hogy van e tervben még vmigrecki írta:Miki dobj fel egy témát.![]()
Pl Szeretnéd, ha Saviola elmenne?