Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
ozsimiki írta:Ádám02 írta:Csak a Barca! írta:2. Egyébként, ha végre kicsit mélyebben a zsebébe nyúlna a csapat, akkor szinte bármelyik megszerezhető lenne.
Jó de nem nyúl...hanem Róóóka!![]()
![]()
![]()
![]()
Bízok a vezetőségben,szerintem jobban belemarkolunk a zsebbe,és megszerezzük a hiányposztokra a szükséges playakat
Ádám02 írta:Csak a Barca! írta:2. Egyébként, ha végre kicsit mélyebben a zsebébe nyúlna a csapat, akkor szinte bármelyik megszerezhető lenne.
Jó de nem nyúl...hanem Róóóka!
Már 3éve lassan tudni lehet,mégsincs még itt Lámpa,és nem is lesszCsak a Barca! írta: 3. Lampard barátnője (ha jól tudom, a felesége is) katalán és a kedvenc csapata a Barca és szeretné, ha "hazaköltöznének".
Jó ez igaz de szerintem itt le is zárhatjuk mert a klubb nem fog a zsebébe nyúlni azért hogy Chivut megszerezze!Csak a Barca! írta:Van. Nagyon jó kis playa, de szerintem az ő megszerzése, se lenne olyan egyszerű.
De visszatérve arra, hogy chivu romában akar maradni: Annak idején pl a backhem is folyamat azt nyilatkozta, hogy ő marad a muban, ő marad a muban, aztán láss csodát, hirtelen aláírt a realhoz. Mindenki pénzből él és azért gondoljunk csak bele, milyen kihívást tud nyújtani egy as rómában való szereplés és milyet egy barca...
Hát szerintem Milito is van olyan vagy nem??????Csak a Barca! írta:Pl?Ádám02 írta:Jó de több olyan képességű játékos is van a világon mint ő és lehet hogy kevesebb pénzért!
És már megint a "kevesebb pénznél" jukadtunk. Hihetetlen, hogy van egy tök gazdag klubbunk és nem vagyunk képesek normális játékosokat venni. Nem azt mondom, hogy legyen a real, vagy a chealsky a példa, de azért ha már egyszer van akkor költsünk is belőle
Pl?Ádám02 írta:Jó de több olyan képességű játékos is van a világon mint ő és lehet hogy kevesebb pénzért!
Jó de több olyan képességű játékos is van a világon mint ő és lehet hogy kevesebb pénzért!Csak a Barca! írta:Hát ez az.Ádám02 írta:Jó de nem nyúl...
Igen én is olvastam, de hidd el van az a pénz, amiért meggondolná magát.Ádám02 írta:egyébként meg Chivu azt mondta hogy nem jön el onnan ezért gondolom hogy pl őt még pénzel sem tudnánk elhozni Romából!
Hát ez az.Ádám02 írta:Jó de nem nyúl...
Igen én is olvastam, de hidd el van az a pénz, amiért meggondolná magát.Ádám02 írta:egyébként meg Chivu azt mondta hogy nem jön el onnan ezért gondolom hogy pl őt még pénzel sem tudnánk elhozni Romából!
Csak a Barca! írta:2. Egyébként, ha végre kicsit mélyebben a zsebébe nyúlna a csapat, akkor szinte bármelyik megszerezhető lenne.
1. Én nem azt mondtam, hogy ezek megszerezhető játékosok, hanem azt, hogy én őket szívesen látnám a csapatba.Ádám02 írta:Hát Materazzit nehogy idehozzák isten ments!egyébként egész jól kinézted a játékosokatCsak ezek közül szinte senki nem jön!Kivéve Abidalt meg talán Juan meg Heince bár az nem kéne nekünk!
![]()
Jah és én azt hallottam hogy Lampard barátnője katalán szal lehet hogy jön!
Hát Materazzit nehogy idehozzák isten ments!egyébként egész jól kinézted a játékosokatCsak a Barca! írta:Az FA kupa győzelem után már elkönyvelehető, hogy Lampard és Terry nem mennek sehova, így hozzánk se.
A védelmet mindenképpen meg kell erősítenünk és nem olcsó kényszermegoldásokkal, ha jó lenne kicsit mélyebre nyúlni a zsebben. Akiket én szívesen látnék a csapat védelmében: Abidal, Lucio, Van Buyten, Lahm, Juan, Milito, Chivu, Mexés, Heince...
Materazzi az meg nem kell ide, te jó ég de gáz lenne...
áhh sztem ez kacsa pont pizzarot akarnánk megvenniel fuero írta:nb1.hu írtaTud erről vki vmit. Mert szerintem ez kumma nagy fake.München, május 20., 19.35
A Bayern csatárát a Barcelona és a Juventus is csábítja.
Claudio Pizarro, a Bayern perui csatára beismerte, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytat a Chelsea-vel. Pizarro elmondása szerint bizonyos, hogy a nyáron távozik a bajoroktól, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy a Barcelona és a Juventus vezetői is felvették vele a kapcsolatot.
A játékos ügynöke, Carlos Delgado a Kickernek nem beszélt utóbbi két klubról, azt azonban ő is megerősítette, hogy a Chelsea felettébb hízelgő ajánlatot tett ügyfelének.
Tud erről vki vmit. Mert szerintem ez kumma nagy fake.München, május 20., 19.35
A Bayern csatárát a Barcelona és a Juventus is csábítja.
Claudio Pizarro, a Bayern perui csatára beismerte, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytat a Chelsea-vel. Pizarro elmondása szerint bizonyos, hogy a nyáron távozik a bajoroktól, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy a Barcelona és a Juventus vezetői is felvették vele a kapcsolatot.
A játékos ügynöke, Carlos Delgado a Kickernek nem beszélt utóbbi két klubról, azt azonban ő is megerősítette, hogy a Chelsea felettébb hízelgő ajánlatot tett ügyfelének.
Én sem egészen ismerem ezt a gyereket, de ha 30 millió a kivásárlási ára, akkor nem lehet ügyetlengrecki írta:Akkor jól emlékeztem, hogy nem volt vmi olcsó... Ráadásul elég jól tolta idén, 2012-ig van szerződése és 30 millió (!) euro a kivásárlási ára. Szerintem innen tök esélytelen a dolog. Amúgy találtam róla egy cikket spanyolul...Los Banditos írta:6 000 000 €-ért vették meg az Osasunától a nyáron.
katt
Akkor jól emlékeztem, hogy nem volt vmi olcsó... Ráadásul elég jól tolta idén, 2012-ig van szerződése és 30 millió (!) euro a kivásárlási ára. Szerintem innen tök esélytelen a dolog. Amúgy találtam róla egy cikket spanyolul...Los Banditos írta:6 000 000 €-ért vették meg az Osasunától a nyáron.
Szerintem azért is esélytelen lenne a transzfer, mert ha emlékeim nem csalnak, akkor éppen az idény előtt vette meg a Bilbao valamelyik rivális bas.zk (edit: vmit kellene csinálni ezzel az autócenzúrával, mert nem lehet kiírni ennek a nációnak a nevét) csapattól. Asszem ráadásul bilbaoi viszonylatban nem is volt olyan túl olcsó... De mindjárt utánanézek én is...Los Banditos írta:Sima középpályás.![]()
Csak a wikipedián kivül a legutolsó szennylap sem ír arról, hogy Katalóniába készülne.![]()
Asszem védekező kplionelmessi19 írta:Nagy kérdés, h milyen kp?