Az volt a bemelegítés.Aprieto írta:Elöljáróba csak annyit, hogy összességében érezhető a különbség az előző és a mostani munkátok között

Válogass!...Lazinho írta:Victor Valdes-es képetek nincs véletlen?
Így már sokkal jobb,de a kupa még mindig nem elég feltűnő,szerintem jól nézne ki ha erősebben 'sárgállana' a fekete képen..vale írta:
Kösz a kritikát socio66 , segített. Most itt tart. De egyébként direkt akartam szomrúra... mert nem túl vidám jelenet.:)
hát ha neked nem szomorú akkor furcsállak...és namzért mert te olasz fan vagy és nem francia hanem mert a világ egyik legjobbja igy fejezte be a pájafutását!Perrero írta:már akinek...vale írta:
Kösz a kritikát socio66 , segített. Most itt tart. De egyébként direkt akartam szomrúra... mert nem túl vidám jelenet.:)
Left hand of God.Katalán88 írta:Ez a versenyre készül... Tippek, jó tanácsok?
Az ötlet nagyon jó,a kép viszont elég szürke lett. Nem tudom direkt akartad-e ilyen szomorkás, 'merengő' -re csinálni..vale írta:
Melyik jobb?
Az indul a heti versenyen.[/list]
tetszik...mj mindig jó témakingjames23 írta:Ide is belinkelném a sigem ha nem gond:
Egy kis útbaigazítás:A jobb oldali képen Michael Jordan utolsó meccsén látható,ekkor vonul vissza.Középen a bajoki győzelem,és az NBA Trófea.Bal oldalt fölül Jordan emlékezetes zsákolása a Dunk Contestről.Na most a nézők direkt vannak ott,a félreértések elkerülés miatt mondom.Négy elemből állnak a nézők amiket külön kellett összevágni nem volt semmi...
Ehhez képest neked lett a legtöbb pontod.Ilúvatar írta:Én is pont ugyanarra gondoltam mint te: az hogy a második fordulós banner sokkal jobbra sikeredett mint az első fordulósNálam is ugyanezvan így
![]()
Az első fordulóval az volt a gond, hogy hiányzott bennem az ihlet. Végre a második fordulóra már megjött, hiszen imádom azt a pillanatot amikor szétdarálták az angolokat
..:Poldi:.. írta:http://i184.photobucket.com/albums/x282 ... eworek.png
egyszerűés [auto_cenzúra]sig
palesz77 írta:(bár alig látok különbséget)
a fényerőségen van a különbség...Kardi írta:ez a két kép között van vmi különbség?
1. photoshopKardi írta:hu télleg azis nagyon jó...de amugy ezeket hogy csináljátok mi kell hozzá?
hu télleg azis nagyon jó...de amugy ezeket hogy csináljátok mi kell hozzá?socio66 írta:Nekem az én mostani,illetve Poldi egyik versenyre készített Xavi-Ini-Messi bannerje tetszik a legjobban.