Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Koránt sem tartom akkora baromságnak ezt a hozzászólást mint ahogy egy páran. Ha fogadnom kéne akkor én is azt mondom hogy év végén feláll, ha esetleg tripláznánk akkor is. Ezek az igazolások pedig nem rá vallanak. De csak találgathatunk lehet hogy mindenki az ő kérésére jött és esze ágában sincs elmenni innen.Samper írta:Láthatóan az igazolásokban a vezetőség vitte a primet, nem LE. Neki idénnel lejár a szerződése - fiatalok pedig mindig kellenek egy nagy csapatnak. Eddig jól van ez így.
Mivel te Stegennek lábtörést vizionáltál,erre én az agyvérzést,annyira komolyan mint te.visca el barca írta:jah értem ez ilyen burkolt célzás volt h dögöljek megntibi67 írta:Elvi síkon,ha jövő héten agyvérzést kapnál,nem tudnál ide írni...
Sikerült megragadnod a mondandóm lényegét...
Hát a hitvallásodnak rendesen ellentmond a Xavi Inista Messi Piqué Busquets Alves Valdez Puyol névsor.nem valószínű, úgyhogy boldogítalak tovább, ha nem tetszik majd olvasol mást.
xavit, iniestát meg puyolt meg ne kavard ide, nem is említhetőek egy lapon TS-sel. mind-mind saját nevelés, és 1000x tehetségesebbek voltak saját posztjukon mint a német![]()
gondolom zlatan, villa, arda, suarez, barvo is mind ellent mond a hitvallásomnak![]()
de láthatólag LE is nyilván uo. hülye mint én, csak viccből hozatta ide a chileit
jah értem ez ilyen burkolt célzás volt h dögöljek megntibi67 írta:Elvi síkon,ha jövő héten agyvérzést kapnál,nem tudnál ide írni...
Sikerült megragadnod a mondandóm lényegét...
Hát a hitvallásodnak rendesen ellentmond a Xavi Inista Messi Piqué Busquets Alves Valdez Puyol névsor.
Elvi síkon,ha jövő héten agyvérzést kapnál,nem tudnál ide írni...visca el barca írta:ezek megint csak ilyen elvi síkon mozgó dolgok, mert lehet TS 3 hét múlva kettős lábszártörést szenved és vége a karrierének. múltkor már leírtam, hogy az edzők, meg a vezetők nem 10 éves távlatokban gondolkoznak. vagy legalábbis nem ez az első számú szempont.ntibi67 írta:Tehát ha Bravóban van még X év akkor Stegenben X+10 év.
Értem, de ez a múlt. Jövőre meg LE majd eldönti, amiben elég jó az elmúlt 2 évben.S.Agüero írta:Tavaly 7 hétközi bajnoki volt. Ha a kupa, BL és szuperkupa, illetve Klubvilágbajnokság minden meccsét megkapta volt, akkor pont 31 meccsen lépett volna pályára, ugyanúgy mint Bravo. Sérüléstől most tekintsünk el. Így nagyjából fele-fele annyit védenének.
3-4 kb, sokkal előrébb nincs vele.S.Agüero írta:Nem, mert léteznek hétközi bajnoki meccsek is.
Vezetőséget meg nem az fogja érdekelni, hogy egy védőnek mi számít, hanem, hogy nekik mi.
Lehet lemaradtam, de az elmúlt két évben nem így volt?S.Agüero írta:Ja, vagy egyszer csak a fejére esik egy tégla az utcán.![]()
Maradni fog amúgy mindkét kapus szerintem. Amit palesz írt ötletet múltkor, az tetszene, hét közben az egyikük vég, hétvégén a másikuk.
ezek megint csak ilyen elvi síkon mozgó dolgok, mert lehet TS 3 hét múlva kettős lábszártörést szenved és vége a karrierének. múltkor már leírtam, hogy az edzők, meg a vezetők nem 10 éves távlatokban gondolkoznak. vagy legalábbis nem ez az első számú szempont.ntibi67 írta:Tehát ha Bravóban van még X év akkor Stegenben X+10 év.
én nem gondolom azt, hogy béna, nem is írtam ilyet sehol, max te próbálod görcsösen belelátni az írásomba. amugy elég rossz az emlékezetem, de ha jól rémlik a bilbao ellen is kapott egy csúnya félpályásatKovbal88 írta:Kár felhozni, (gondolom a Roma BL góljáról beszélünk) lassan egy éve volt, és az se kimondott potyagól volt.na épp ez azmax azt a pár orbitális potyát lehet felhozni ellene de nem teszem meg
Ha minden meccsen lenne minimum egy óriási hibája, nem akkor nem érdemelné meg a lehetőséget. De már első évében BL-t nyert, szóval nem olyan béna szegény, mint ahogy gondolod.
Kár felhozni, (gondolom a Roma BL góljáról beszélünk) lassan egy éve volt, és az se kimondott potyagól volt.na épp ez azmax azt a pár orbitális potyát lehet felhozni ellene de nem teszem meg
na épp ez azNormandia írta:Ellene sem szól semmi.visca el barca írta: de az a legnagyobb baj, hogy az életkorán kívül az égvilágon semmi nem szól mellette.
Ellene sem szól semmi.visca el barca írta: de az a legnagyobb baj, hogy az életkorán kívül az égvilágon semmi nem szól mellette.
Amennyire fent állhat az általad jósolt lehetőség, annyira fent állhat hogy 2-3 év múlva kiég, vagy jön egy sérülés és átír mindent, 30 felett pedig már máshogy működik a szervezet, ő pedig 34 lesz lassacskán. Azt meg sem említem hogy válogatott is, dupla terhelést kap.visca el barca írta: ezt honnan tudod h max2 év van benne? beszéltél vele, hogy így érzi, vagy honnan?lehet kifogtunk egy kahn, buffon, VDS, mackósgabi kalibert, aki simán képes 40 éves koráig ugyanazon a szinten teljesíteni.
ezt honnan tudod h max2 év van benne? beszéltél vele, hogy így érzi, vagy honnan?Ronaldinho&Barca írta:Ha Stegen-t elbulizzák az csodálatos lesz... Bravo megkérdőjelezhetetlen magas szinten teljesít, de max 2 év még van benne, míg Stegen előtt az egész pályafutása. Oké hogy eddig meg volt osztva a játékperc, de itt lenne az ideje átvegye a német a staféta botot. Egyik legnagyobb kapus tehetség, sok-sok vére meg lenne oldva a poszt.
Miért lenne benne max 2 év? Én is MAtS párti vagyok, de Bravo szerintem még egy 5 évig bőven védhet magas szinten, lehet tovább is. 33 éves csak, nem kell kiégnie feltétlenül 35 évesen, bőven védhet tovább is.Ronaldinho&Barca írta: Bravo megkérdőjelezhetetlen magas szinten teljesít, de max 2 év még van benne,
Az MSN-t nem a vezetőség miatt tette le a padra. A kapusok kérdést se a vezetőség miatt kell megoldania, hanem mert nekik nem felel ez meg ez a helyzet hosszútávon.. Az utánuk említett 4-es enyhén erősen forgott szezon közben, Piqué még a padon is volt az első évben nem egy meccs erejéig. Most meg Sampert lehet itt tartja Lucho, a vezetőség elintézte már kb a dolgot, de a döntős LE kezében van, aki a hírek szerint nagyon elégedett a hozzáállásával és a teljesítményével.Samper írta:Már MSN-nel kapcsolatban meg volt kötve a keze, hogy egyiket se hagyhatta ki, cserélhette le. Mostantól nem játszadozhat a kapusokkal se.Busi, Ini, Piqué, Masche is "védett állat". Nagyon kevés mozgásszabadságú edző ő.