Magyarosítást tettél fel?Zozzy 5 írta:csákó
feltettem a játékot, meg egy csomó kiegészítőt, de amikor kiválasztom a bajnokságokat és rányomok a betöltésre, akkor hibaüzenet, valami match events a gondja...valami tipp?
Championship/Football Manager
- LM10
- Director del Fútbol
- sjay
- Entrenador del Barça
Obasi 21-et, Adebayor 20 at, Tevez 12-őt (de a fél szezonban sérült volt)+ most veszem meg Henryt bagóértMessiFan írta:Nem próbáltad meg azt hogy Barry bal oldalon Riquelme meg középen? Am jó a csapat. Előző szezonban hány gólt lőtt a 3 csatárod? Mert ha keveset én vennék egy erős fizikumu csatárt.sjay írta: Szerintetek kell vhová erősítenem ?

Nem próbáltad meg azt hogy Barry bal oldalon Riquelme meg középen? Am jó a csapat. Előző szezonban hány gólt lőtt a 3 csatárod? Mert ha keveset én vennék egy erős fizikumu csatárt.sjay írta: Szerintetek kell vhová erősítenem ?
- sjay
- Entrenador del Barça
Nekem sem probléma, csak érdekesnek találtamsjd írta:Ja, ez nekem soha nem okozott ekkora problémátsjay írta: A jelentés első felében azt írja , hogy senkit nem érdele Bellamy, a másikban pedig már azt, hogy ez-meg az érdeklődik hozzá.
Mindenki szeretné megszerezni, de csak akkor, amikor már egészséges

City 2011-2012
Szerintetek kell vhová erősítenem ?

- Piquenbauer
- Jugador d'estrella
Ma végre sikerült tripláznom az FM 2010-ben is. A harmadik idényem végre triplát hozott az FC Barcelona csapatánál, lévén annak is, hogy három a magyar igazság:D
A bajnokság végeredménye a következő lett:
http://kepfeltoltes.hu/100722/tabellala ... es.hu_.png
Az utolsó három fordulóban már nem ültem le a kispadra, mivel már bajnokok voltunk akkor. Arra a három meccsre Vilanovát ültettem le. Az utcsó három meccsen 1:x, 1:d, 1: gy volt a csapat mérlege vele. Egyébként majdnem ráfáztam arra, hogy őt ültettem le a kispadra. A Bajnokok Ligája döntő (Real Madrid ellen) előtt lesérült az utolsó három meccsen Messi, Rooney, és Gourcuff is, Ibra pedig alapban sérült volt. Így a következő csapattal kellett kiállnom a döntőre, amely életem legemlékezetesebb döntője lett az FM játékok során:
http://kepfeltoltes.hu/100722/bldontolu ... es.hu_.png
Gondolom már láttátok a képen, hogy 4-3-ra nyertünk ezzel a kezdővel, de akkor nézzétek meg a gólszerzőket is:
http://kepfeltoltes.hu/100722/bldonto_w ... es.hu_.png
A spanyol kupa döntőt pedig Messi tizenegyes góljával nyertem a Racing ellen, mert addigra már felépült. Kösz, hogy megnézted:)
A bajnokság végeredménye a következő lett:
http://kepfeltoltes.hu/100722/tabellala ... es.hu_.png
Az utolsó három fordulóban már nem ültem le a kispadra, mivel már bajnokok voltunk akkor. Arra a három meccsre Vilanovát ültettem le. Az utcsó három meccsen 1:x, 1:d, 1: gy volt a csapat mérlege vele. Egyébként majdnem ráfáztam arra, hogy őt ültettem le a kispadra. A Bajnokok Ligája döntő (Real Madrid ellen) előtt lesérült az utolsó három meccsen Messi, Rooney, és Gourcuff is, Ibra pedig alapban sérült volt. Így a következő csapattal kellett kiállnom a döntőre, amely életem legemlékezetesebb döntője lett az FM játékok során:
http://kepfeltoltes.hu/100722/bldontolu ... es.hu_.png
Gondolom már láttátok a képen, hogy 4-3-ra nyertünk ezzel a kezdővel, de akkor nézzétek meg a gólszerzőket is:
http://kepfeltoltes.hu/100722/bldonto_w ... es.hu_.png
A spanyol kupa döntőt pedig Messi tizenegyes góljával nyertem a Racing ellen, mert addigra már felépült. Kösz, hogy megnézted:)
Ja, ez nekem soha nem okozott ekkora problémátsjay írta: A jelentés első felében azt írja , hogy senkit nem érdele Bellamy, a másikban pedig már azt, hogy ez-meg az érdeklődik hozzá.
Mindenki szeretné megszerezni, de csak akkor, amikor már egészséges
- sjay
- Entrenador del Barça
Nem arra gondoltam, hanem arra hogy megcáfolja magát a játék.sjd írta:nem vágom, mire gondolszsjay írta: Nem arra gondoltam
Hanem olvasd el alá mi van írva
(hacsak nem a bejelentkezős dologra, az sztem csak félrefordítás, az angolban "monitoring" van)
A jelentés első felében azt írja , hogy senkit nem érdele Bellamy, a másikban pedig már azt, hogy ez-meg az érdeklődik hozzá.
nem vágom, mire gondolszsjay írta: Nem arra gondoltam
Hanem olvasd el alá mi van írva
(hacsak nem a bejelentkezős dologra, az sztem csak félrefordítás, az angolban "monitoring" van)
Megvárod amikor meggyógyul, és akkor ajánlod fel
- geridoss
- Director del Fútbol
Az FM07-tel kezdtem el játszani, és a lokival bajnok lettem. Nyáron igazolnék egy-két játékosfigyelőt, 20-20 skillel, de a vezetőség csak 80 euró fizetést engedélyezne neki, és így szóba sem áll velem. Hogy tudnál elérni azt, hogy a személyzet fizetés határát megemeljék?
Jelenleg a fizetése 75 euró.
Másik figyelőnek 300 euró a fizetése, és a vezetőség csak 325 eurót engedélyez, aztán van egy másik, akinek 1200 a fizuja, és ott meg 1400at engedélyez, és így nem tudok igazolni oda senkit . Van erre megoldás?
Jelenleg a fizetése 75 euró.
Másik figyelőnek 300 euró a fizetése, és a vezetőség csak 325 eurót engedélyez, aztán van egy másik, akinek 1200 a fizuja, és ott meg 1400at engedélyez, és így nem tudok igazolni oda senkit . Van erre megoldás?
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Csak Luiginak akartam érveket szolgáltatniFCBMessi19 írta: Mi a baj? Annyit játszottál vele. Nekem is 3 days 9 hours 46 minutes,de látom hogy te már 2016-vagy valahol itt jársz,ú.h. nem csodálkozom.

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
majdnem 16 napnyi játék? Az fénykoromban 16 szeont jelentett.
Lassan meg nem is játszok már . 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- FCBMessi19
- Jugador d'estrella
Mi a baj? Annyit játszottál vele. Nekem is 3 days 9 hours 46 minutes,de látom hogy te már 2016-vagy valahol itt jársz,ú.h. nem csodálkozom.sjd írta:Game time: 15 days 7 hours 29 minutes
No comment!

Game time: 15 days 7 hours 29 minutes
No comment!
No comment!
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Pont ezért találom jónak, mert a taktikai részleg teljesen új dizájnt kapott. Sokkal összetettebb ésreálisabb lett a taktikai rész. 

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
Sziasztok! Az az igazság, hogy a FM08 kijövetele óta én azzal játszok, és bár kipróbáltam a 09-et és a 10-et is, egyik se jött be, így mindig visszatértem a 08-hoz. Nem tetszett a 3d-s motor, és bár próbáltam anélkül is, úgy sem jött be túlságosan. A játékosoknak sokkal nehezebben találtam meg a helyüket, néha már indokolatlanul nehezen, hiszen egy csatárnak mért ne menne a csatár poszton? Viszont most megint elgondolkodtam azon, hogy lehet meg kellene próbálnom a 10-et. Arra szeretnélek kérni titeket hogy írjatok pár érvet miért is jobb mint a régi, hogy végleg meggyőzzetek
Köszi előre is.

- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
valaki tudna adni egy linket ahonnan letudom szedni a championship manager 01-02-t??
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
sztem csak néhány dolog fontos:chonggy írta:Assistant Managernek kit ajánlotok??Tito nem akarja meghosszabbitani a szerződését...
Motivation+Man management: rábízni a team talk-ot
Tactical: meccs közben tudjon tanácsokat adni, meg az Opposition Instructions-t megcsinálja helyetted
Judging Player Ability/Potential: értékelje a játékosaidat
(én pl. Mauro Tasottival teljesen meg vok elégedve a Milannál)
Szerk: Luigi, msot h javítottad már vágom a problémát, sztem biztos tudsz szerezni egy 20-20as figyelőt olcsón (vagy legalább 15-15öst)
Csak az a baj, hogy figyelőim képességei meg elég silányok, és nemtudom így mennyire bízhatok bennük.sjd írta:Asszisztens soha nem tud olyan jól megítélni egy játékost, mint egy tehetségkutató (20-20as)Luigi írta: Van egy szerintem tehetséges kapus, 18 éves, és elég jók az értékei, ugyanolyanok mint a kezdő kapusomé. Aszisztensem szerint viszont csak megközelíteni fogja a képességeit. Mennyire higgyek neki? Amúgy a Győri Etot irányítom.
Asszisztens soha nem tud olyan jól megítélni egy játékost, mint egy tehetségkutató (20-20as)Luigi írta: Van egy szerintem tehetséges kapus, 18 éves, és elég jók az értékei, ugyanolyanok mint a kezdő kapusomé. Aszisztensem szerint viszont csak megközelíteni fogja a képességeit. Mennyire higgyek neki? Amúgy a Győri Etot irányítom.
Már saját, most másodosztályban véd kölcsönben. Ingyen hoztam Kolumbiából, elég jó üzletet csináltam úgy tűnik.chonggy írta: Általában nem "megközeliti",hanem jobb lesz,úgyhogy sztem vedd meg...főleg,ha olcsó..

- chonggy
- Capitá del Barça
Általában nem "megközeliti",hanem jobb lesz,úgyhogy sztem vedd meg...főleg,ha olcsó..Luigi írta:Lehet én fordítok erre kevés figyelmet, de nem szoktam ilyenekből nagy ügyet csinálni. Ilyenkor mindig erős középcsapatok menedzseraszisztenseit próbálom megszerezni, persze egy kisebb áttekintés után.chonggy írta:Assistant Managernek kit ajánlotok??Tito nem akarja meghosszabbitani a szerződését...
Az én kérdésem szintén menedzser aszisztenshez kötődik, én azt szeretném kérdezni, hogy FM08-ban, mennyire kell adni a véleményükre? Van egy szerintem tehetséges kapus, 18 éves, és elég jók az értékei, ugyanolyanok mint a kezdő kapusomé. Aszisztensem szerint viszont csak megközelíteni fogja a képességeit. Mennyire higgyek neki? Amúgy a Győri Etot irányítom.

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o