2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Magyarosítást tettél fel?Zozzy 5 írta:csákó
feltettem a játékot, meg egy csomó kiegészítőt, de amikor kiválasztom a bajnokságokat és rányomok a betöltésre, akkor hibaüzenet, valami match events a gondja...valami tipp?
Obasi 21-et, Adebayor 20 at, Tevez 12-őt (de a fél szezonban sérült volt)+ most veszem meg Henryt bagóértMessiFan írta:Nem próbáltad meg azt hogy Barry bal oldalon Riquelme meg középen? Am jó a csapat. Előző szezonban hány gólt lőtt a 3 csatárod? Mert ha keveset én vennék egy erős fizikumu csatárt.sjay írta: Szerintetek kell vhová erősítenem ?
Nem próbáltad meg azt hogy Barry bal oldalon Riquelme meg középen? Am jó a csapat. Előző szezonban hány gólt lőtt a 3 csatárod? Mert ha keveset én vennék egy erős fizikumu csatárt.sjay írta: Szerintetek kell vhová erősítenem ?
Nekem sem probléma, csak érdekesnek találtamsjd írta:Ja, ez nekem soha nem okozott ekkora problémátsjay írta: A jelentés első felében azt írja , hogy senkit nem érdele Bellamy, a másikban pedig már azt, hogy ez-meg az érdeklődik hozzá.
Mindenki szeretné megszerezni, de csak akkor, amikor már egészséges
Ja, ez nekem soha nem okozott ekkora problémátsjay írta: A jelentés első felében azt írja , hogy senkit nem érdele Bellamy, a másikban pedig már azt, hogy ez-meg az érdeklődik hozzá.
Nem arra gondoltam, hanem arra hogy megcáfolja magát a játék.sjd írta:nem vágom, mire gondolszsjay írta: Nem arra gondoltam
Hanem olvasd el alá mi van írva
(hacsak nem a bejelentkezős dologra, az sztem csak félrefordítás, az angolban "monitoring" van)
nem vágom, mire gondolszsjay írta: Nem arra gondoltam
Hanem olvasd el alá mi van írva
Megvárod amikor meggyógyul, és akkor ajánlod fel
Csak Luiginak akartam érveket szolgáltatniFCBMessi19 írta: Mi a baj? Annyit játszottál vele. Nekem is 3 days 9 hours 46 minutes,de látom hogy te már 2016-vagy valahol itt jársz,ú.h. nem csodálkozom.
Mi a baj? Annyit játszottál vele. Nekem is 3 days 9 hours 46 minutes,de látom hogy te már 2016-vagy valahol itt jársz,ú.h. nem csodálkozom.sjd írta:Game time: 15 days 7 hours 29 minutes
No comment!
sztem csak néhány dolog fontos:chonggy írta:Assistant Managernek kit ajánlotok??Tito nem akarja meghosszabbitani a szerződését...
Csak az a baj, hogy figyelőim képességei meg elég silányok, és nemtudom így mennyire bízhatok bennük.sjd írta:Asszisztens soha nem tud olyan jól megítélni egy játékost, mint egy tehetségkutató (20-20as)Luigi írta: Van egy szerintem tehetséges kapus, 18 éves, és elég jók az értékei, ugyanolyanok mint a kezdő kapusomé. Aszisztensem szerint viszont csak megközelíteni fogja a képességeit. Mennyire higgyek neki? Amúgy a Győri Etot irányítom.
Asszisztens soha nem tud olyan jól megítélni egy játékost, mint egy tehetségkutató (20-20as)Luigi írta: Van egy szerintem tehetséges kapus, 18 éves, és elég jók az értékei, ugyanolyanok mint a kezdő kapusomé. Aszisztensem szerint viszont csak megközelíteni fogja a képességeit. Mennyire higgyek neki? Amúgy a Győri Etot irányítom.
Már saját, most másodosztályban véd kölcsönben. Ingyen hoztam Kolumbiából, elég jó üzletet csináltam úgy tűnik.chonggy írta: Általában nem "megközeliti",hanem jobb lesz,úgyhogy sztem vedd meg...főleg,ha olcsó..
Általában nem "megközeliti",hanem jobb lesz,úgyhogy sztem vedd meg...főleg,ha olcsó..Luigi írta:Lehet én fordítok erre kevés figyelmet, de nem szoktam ilyenekből nagy ügyet csinálni. Ilyenkor mindig erős középcsapatok menedzseraszisztenseit próbálom megszerezni, persze egy kisebb áttekintés után.chonggy írta:Assistant Managernek kit ajánlotok??Tito nem akarja meghosszabbitani a szerződését...
Az én kérdésem szintén menedzser aszisztenshez kötődik, én azt szeretném kérdezni, hogy FM08-ban, mennyire kell adni a véleményükre? Van egy szerintem tehetséges kapus, 18 éves, és elég jók az értékei, ugyanolyanok mint a kezdő kapusomé. Aszisztensem szerint viszont csak megközelíteni fogja a képességeit. Mennyire higgyek neki? Amúgy a Győri Etot irányítom.