Nálam Xavi kezdene, Ininek még rengeteg ideje van, és rengeteg lehetősége is lesz az első csapathoz.Vito írta: engem nem zavar Deco ittléte, bár sosem tartottam akkora játékosnak, de előbb-utóbb az lenne a vége, hogy vagy Ini, vagy Xavi elmegy egy olyan csapatba, ahol játszhat. én csak ettől tartok.
Deco #2
-
- Llegenda del Barça
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
majd sajnálnád utánnanem sajnálnám, ha Deco elmenne. Nagyobb lenne a hajtás, kevesebb a felesleges "vendetta"-szabálytalanság
hiába volt az előző szezonban jó formában Iniesta és játszott jobban Deconál, ha nem tudta győzelemre vezetni a csapatot
Deco amikor jó formában volt megtette(2pd, 1bl stb)
azzal a röhejes dologgal meg ne gyertek már, hogy nem padozna amikor az előző szezonban is ő játszotta a legkevesebbet a Xavi/Iniesta/Deco trióból és mégsem panaszkodott
érdekes, hogy a portugálnak nem jár esély a bizonyításra, de a szintén gyengébb előző szozon után a hasonló korú Henry-nak(aki itt még semmit se bizonyított), Ronaldinhonak igen
ráadásul Deco posztjára a legnehezebb találni jó játékost
számomra egyszerűen semmi logika nincs a portugál eladásában
na mind1, többet nem koptatom a billentyűt ezzel a témával kapcsolatban
-
- Llegenda del Barça
nemáá'
azért padoztasson a Barca 1, vagy 2, (KETTŐ) kiváló középpályást, akik bármelyik élcsapatban megállnák a helyüket, hogy sérülés esetén lehessen hova nyúlni???!!!
nemáá'
engem nem zavar Deco ittléte, bár sosem tartottam akkora játékosnak, de előbb-utóbb az lenne a vége, hogy vagy Ini, vagy Xavi elmegy egy olyan csapatba, ahol játszhat. én csak ettől tartok.
azért padoztasson a Barca 1, vagy 2, (KETTŐ) kiváló középpályást, akik bármelyik élcsapatban megállnák a helyüket, hogy sérülés esetén lehessen hova nyúlni???!!!
nemáá'
engem nem zavar Deco ittléte, bár sosem tartottam akkora játékosnak, de előbb-utóbb az lenne a vége, hogy vagy Ini, vagy Xavi elmegy egy olyan csapatba, ahol játszhat. én csak ettől tartok.
-
- Llegenda del Barça
Egy, vagy akár több sérülés bármikor jöhet...Vito írta:nálam itt nem egy újabb esély megadásáról van szó.
őszintén.
ha marad mindhárom kreatív középpályás, akkor melyik padozna rendszeresen? sem Init, sem Xavit nem tenném a pálya szélére. az állandó rotálás az 'irányító' poszton szerintem nem tenne jót egyiküknek sem.
így egyikük állandóan padozna, ha pedig a négyesnek játszania kell, akkor ketten is cserék lennének.
emellett Xavi és Ini is spanyol, a Klub iránt érzett felelősségük nem hasonlítható Decoéhoz.
el kell adni!
És még azt hozzátenném, hogy HA megint tudja hozni azt, amit valójában tud, akkor még azzal többet érünk, mint Inivel. Szerintem...Olyan nagy kockázat meg szerintem nincs, hogy rögtön lekoccintsuk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.07.31. 15:46:14-kor.
- kilibarca
- Capitá del Barça
Azt azért nem mondanám h felesleges néha igen felesleges de legtöbbször nem. Taktikai faltok meg kellenek még egy Barcának ismypeter írta:nem sajnálnám, ha Deco elmenne. Nagyobb lenne a hajtás, kevesebb a felesleges "vendetta"-szabálytalanság

nem sajnálnám, ha Deco elmenne. Nagyobb lenne a hajtás, kevesebb a felesleges "vendetta"-szabálytalanság
ennyiVito írta:nálam itt nem egy újabb esély megadásáról van szó.
őszintén.
ha marad mindhárom kreatív középpályás, akkor melyik padozna rendszeresen? sem Init, sem Xavit nem tenném a pálya szélére. az állandó rotálás az 'irányító' poszton szerintem nem tenne jót egyiküknek sem.
így egyikük állandóan padozna, ha pedig a négyesnek játszania kell, akkor ketten is cserék lennének.
emellett Xavi és Ini is spanyol, a Klub iránt érzett felelősségük nem hasonlítható Decoéhoz.
el kell adni!

-
- Llegenda del Barça
nálam itt nem egy újabb esély megadásáról van szó.
őszintén.
el kell adni!
őszintén.
el kell adni!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ne lépjen le, még egy esélyt megérdemel. Szurkolok neki, hogy magára talál, és a tavalyi Decót látjuk viszont a gyepen. Forca Deco!fcjoc írta:lépjen le.. abból meg vegyünk a padra valakit.. padot sztem nem nagyon viselné deco.. simán lenne helyettese.. pl: moutinho:P
lépjen le.. abból meg vegyünk a padra valakit.. padot sztem nem nagyon viselné deco.. simán lenne helyettese.. pl: moutinho:P
Nagyon bizom benne, hogy magára talál...viszont ha nem, jó lenne, ha minél előbb döntene, hova akar menni, mert Iniesta-t jobb megoldásnak tartom, de ha Ini megsérül pl, Deco lelép, akkor bajban leszünk.
-
- Director del Fútbol
Reménykedjünk benne,hogy a versenyhelyzet miatt Deco összeszedi magát.
Valószínűleg mostmár leesett Rijkaardnak,hogy nem kötelező Deconak a kezdőben szerepelni,szóval ha nem mutat semmit,akkor leülhet a kispadra.
Ez meg nem hiszem,hogy tetszene neki,szóval össze fogja magát szedni!
Valószínűleg mostmár leesett Rijkaardnak,hogy nem kötelező Deconak a kezdőben szerepelni,szóval ha nem mutat semmit,akkor leülhet a kispadra.
Ez meg nem hiszem,hogy tetszene neki,szóval össze fogja magát szedni!
- Capon
- Llegenda del Barça
Idén messi és Roni tölle megszokot jó formát mutassa és legyen Deco a következö szezon meglepetése. Igy legyen.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
jól játszott, egyenlőre sokkal jobban teljesített Iniestánál aki kicsit csalódás volt számomralionelmessi19 írta:Más: nemtom h melyik meccsen hogy játszott, de a Mundo el van ájulva az agresszív, technikás hajtós újra-régi Decotól.
Xavi a portugálhoz hasonlóan jól nyomta
remélem nem Deco az akit a foci-cipész meglepetés igazolásként emleget
- Andris
- Adminisztrátor
Ez nem feltétlen előny... majd elválik.grecki írta:Ha nem lenne Deco sem, akkor ráadásul sokkal többször játszhatna együtt a fantasztikus négyes...
Más: nemtom h melyik meccsen hogy játszott, de a Mundo el van ájulva az agresszív, technikás hajtós újra-régi Decotól.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Egyetértek. azt hiszem, idén bizonyítani fog. A tudása óriási, nem szabad lemondani róla. Ha formában van, ő az egyik legfontosabb játékosunkvarga tamás írta:Deco maradjon, még egy esélyt kapjon, újuljon meg, leljük benne újra örömünk. Forca Barca! Forca Deco!

Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Hírhozó-cikkíró
Ha nem lenne Deco sem, akkor ráadásul sokkal többször játszhatna együtt a fantasztikus négyes...
A három kp posztjára jelenleg 7 ember (Deco, Xavi, Iniesta, Touré, Márquez, Edmilson, Motta) áll rendelkezésre. Ebből egy vagy kettő tuti távozik (Edmilson/Motta), tehát marad 5-6... Ez még így is nagyon sok... Ráadásul a támadó szekcióban is rengetegen vannak a három helyre. Szűkíteni kell a kereten, ennyi játékossal nem lehet bánni. Ennyi pénzért egyszerűen el kell adni, nincs mese!
A három kp posztjára jelenleg 7 ember (Deco, Xavi, Iniesta, Touré, Márquez, Edmilson, Motta) áll rendelkezésre. Ebből egy vagy kettő tuti távozik (Edmilson/Motta), tehát marad 5-6... Ez még így is nagyon sok... Ráadásul a támadó szekcióban is rengetegen vannak a három helyre. Szűkíteni kell a kereten, ennyi játékossal nem lehet bánni. Ennyi pénzért egyszerűen el kell adni, nincs mese!
Én nem sajnálnám annyira. De szerintem Rijkaard ragaszkodik hozzá
- Tibi1982
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
1000000%-ig egyetértek!!!!!varga tamás írta:Deco maradjon, még egy esélyt kapjon, újuljon meg, leljük benne újra örömünk. Forca Barca! Forca Deco!
VISCA EL BARCA. MÉS QUE UN CLUB
- noname
- Llegenda del Barça
El kéne ennyiért engedni, de nem úgy h aztán Dos játsszon a helyén, mert az nem az ő posztja
Nem tenne jót a fejlődésének, nem is oda való. Ha elmegy,akkor sztem 4 név van, aki szóba jöhet:
1)Fabregas(vele az a baj h sztem még legalább egy évet maradni akar az Arsenalnál)
2)Diego-körülötte meglepően nagy a csend, nem lehet tudni mennyibe kerül
3)V der Vaart - ő olcsó lenne, de úgy néz ki h nem hagyja ott a Hamburgot-egyelőre
4)Snejder -azt mondták h 30 milla az ára, tehát 25-ért már simán megkaphatnánk, ezenkívül ő is el szeretné hagyni az Ajaxot.Nálam ő a favorit.

1)Fabregas(vele az a baj h sztem még legalább egy évet maradni akar az Arsenalnál)
2)Diego-körülötte meglepően nagy a csend, nem lehet tudni mennyibe kerül
3)V der Vaart - ő olcsó lenne, de úgy néz ki h nem hagyja ott a Hamburgot-egyelőre
4)Snejder -azt mondták h 30 milla az ára, tehát 25-ért már simán megkaphatnánk, ezenkívül ő is el szeretné hagyni az Ajaxot.Nálam ő a favorit.
A Fifa egy szégyen
-
- aka Game90
Decoért sem fogunk többször 25 millás ajánlatot kapni, sztem nélküle is meglenne a csapat
Abból a pénzből pedig meglehetne venni pl. Fabregast vagy a többség kedvencét Diegót.

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Dos Santos is játszhat Deco posztján... 

-
- Director del Fútbol
Decot most nem szabad eladni,mert akkor nem lesz elég középpályásunk.
Deco posztján csak Xavi és Iniesta játszik,mivan ha közülül hosszabb időre kidől valaki?Két vkp-vel játszunk,mint a Real?Vagy ha esetleg Xavi és Ini is kidől,akkor mi van?Toure tud egy sorral előrébb játszani,de én jobb szeretném őt vkp-nek látni.Ha megvesszük Fabregast,akkor mehet Deco,máskülönben maradjon még egy évet minimum.
Deco posztján csak Xavi és Iniesta játszik,mivan ha közülül hosszabb időre kidől valaki?Két vkp-vel játszunk,mint a Real?Vagy ha esetleg Xavi és Ini is kidől,akkor mi van?Toure tud egy sorral előrébb játszani,de én jobb szeretném őt vkp-nek látni.Ha megvesszük Fabregast,akkor mehet Deco,máskülönben maradjon még egy évet minimum.
-
- Llegenda del Barça
Idén itt is vezéregyéniség lehetett volna, és mégsem csinált semmit. És nálam a vezéregyéniség egyet jelent a zongoracipelővelszemrobber írta:Ha 25 milliót adnak érte el kell adni.
A Milanban, vezéregyéniség lehet ami motiválná és újra 100 százalékot nyújthatna. A Barcában zongoracipelőként csak egyre rosszabb lenne.
Jövőre már nem adnának érte ennyit.
Iniesta védekezésben sokkal jobban hasznáéható és ez most fontos szempont, mert nem lehet 5 támadóval játszani.

-
- Barça B
Ha 25 milliót adnak érte el kell adni.
A Milanban, vezéregyéniség lehet ami motiválná és újra 100 százalékot nyújthatna. A Barcában zongoracipelőként csak egyre rosszabb lenne.
Iniesta védekezésben sokkal jobban hasznáéható és ez most fontos szempont, mert nem lehet 5 támadóval játszani.