Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálam Xavi kezdene, Ininek még rengeteg ideje van, és rengeteg lehetősége is lesz az első csapathoz.Vito írta: engem nem zavar Deco ittléte, bár sosem tartottam akkora játékosnak, de előbb-utóbb az lenne a vége, hogy vagy Ini, vagy Xavi elmegy egy olyan csapatba, ahol játszhat. én csak ettől tartok.
majd sajnálnád utánnanem sajnálnám, ha Deco elmenne. Nagyobb lenne a hajtás, kevesebb a felesleges "vendetta"-szabálytalanság
Egy, vagy akár több sérülés bármikor jöhet...Vito írta:nálam itt nem egy újabb esély megadásáról van szó.
őszintén.
ha marad mindhárom kreatív középpályás, akkor melyik padozna rendszeresen? sem Init, sem Xavit nem tenném a pálya szélére. az állandó rotálás az 'irányító' poszton szerintem nem tenne jót egyiküknek sem.
így egyikük állandóan padozna, ha pedig a négyesnek játszania kell, akkor ketten is cserék lennének.
emellett Xavi és Ini is spanyol, a Klub iránt érzett felelősségük nem hasonlítható Decoéhoz.
el kell adni!
Azt azért nem mondanám h felesleges néha igen felesleges de legtöbbször nem. Taktikai faltok meg kellenek még egy Barcának ismypeter írta:nem sajnálnám, ha Deco elmenne. Nagyobb lenne a hajtás, kevesebb a felesleges "vendetta"-szabálytalanság
ennyiVito írta:nálam itt nem egy újabb esély megadásáról van szó.
őszintén.
ha marad mindhárom kreatív középpályás, akkor melyik padozna rendszeresen? sem Init, sem Xavit nem tenném a pálya szélére. az állandó rotálás az 'irányító' poszton szerintem nem tenne jót egyiküknek sem.
így egyikük állandóan padozna, ha pedig a négyesnek játszania kell, akkor ketten is cserék lennének.
emellett Xavi és Ini is spanyol, a Klub iránt érzett felelősségük nem hasonlítható Decoéhoz.
el kell adni!
Ne lépjen le, még egy esélyt megérdemel. Szurkolok neki, hogy magára talál, és a tavalyi Decót látjuk viszont a gyepen. Forca Deco!fcjoc írta:lépjen le.. abból meg vegyünk a padra valakit.. padot sztem nem nagyon viselné deco.. simán lenne helyettese.. pl: moutinho:P
jól játszott, egyenlőre sokkal jobban teljesített Iniestánál aki kicsit csalódás volt számomralionelmessi19 írta:Más: nemtom h melyik meccsen hogy játszott, de a Mundo el van ájulva az agresszív, technikás hajtós újra-régi Decotól.
Ez nem feltétlen előny... majd elválik.grecki írta:Ha nem lenne Deco sem, akkor ráadásul sokkal többször játszhatna együtt a fantasztikus négyes...
Egyetértek. azt hiszem, idén bizonyítani fog. A tudása óriási, nem szabad lemondani róla. Ha formában van, ő az egyik legfontosabb játékosunkvarga tamás írta:Deco maradjon, még egy esélyt kapjon, újuljon meg, leljük benne újra örömünk. Forca Barca! Forca Deco!
1000000%-ig egyetértek!!!!!varga tamás írta:Deco maradjon, még egy esélyt kapjon, újuljon meg, leljük benne újra örömünk. Forca Barca! Forca Deco!
Idén itt is vezéregyéniség lehetett volna, és mégsem csinált semmit. És nálam a vezéregyéniség egyet jelent a zongoracipelővelszemrobber írta:Ha 25 milliót adnak érte el kell adni.
A Milanban, vezéregyéniség lehet ami motiválná és újra 100 százalékot nyújthatna. A Barcában zongoracipelőként csak egyre rosszabb lenne.
Jövőre már nem adnának érte ennyit.
Iniesta védekezésben sokkal jobban hasznáéható és ez most fontos szempont, mert nem lehet 5 támadóval játszani.