Bajnoki Mérkőzések 05/06
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Tavaly pont ebben a fordulóban találkoztunk az Atletico Madriddal ,mint most,és ekkor is futott a szekér,mint most.
és kikaptunk meglepetésere tőlük,mint...na nem akarom folytatni
és kikaptunk meglepetésere tőlük,mint...na nem akarom folytatni
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
-
- Barça C
- Kapcsolat:
Emberek ha holnap továbbmenne a csapat akkor ezt a 10 meccset játszanánk zsínórban.
nah nézzük csak:
- Zaragoza kupa holnap otthon
- Atletico Madrid bajnokság otthon
- Valencia bajnokság idegenben
- Real Madrid kupa otthon/idegenben
- Betis bajnokság otthon
- Chelsea Bl idegenben
- Zaragoza bajnokság idegenben
- Deportivo bajnokság otthon
- Chelsea Bl otthon
Kicsit erős lesz.
nah nézzük csak:
- Zaragoza kupa holnap otthon
- Atletico Madrid bajnokság otthon
- Valencia bajnokság idegenben
- Betis bajnokság otthon
- Chelsea Bl idegenben
- Zaragoza bajnokság idegenben
- Deportivo bajnokság otthon
- Chelsea Bl otthon
Kicsit erős lesz.
-
- Jugador del Barça
v. Bommel mielőtt megsérült igenis jó formában hasznosan játszott sztem egy-két hét és újra elkapja a fonalat. Tagadhatatlan sérülése óta nem jön ki úgy a lépés számára, de meggyőződésem, hogy fog ő még nagyon jól játszani idén. Nem lő gólokat? Hát Xavi és Deco se nagy gólzsákok, csak nekik nem ez a feladatuk, ahogy Mark-nak sem. Ők ütköznek, labdát szereznek, "szűk" helyről pontosan játszák ki a labdát(értem ez alatt a rövid egyérintős pontos passzokat, ami alapja a mi játékunknak), ők ebben világklasszisok ezért középpályások és nem támadók. Forca Barca!
de xavi az xavi és pont!!!nem lehet össze hasonlitani sztem bommelel de ez az év véleményem...
- igeorgy
- Jugador del Barça
Leheteséges, h sok lesz a jóból a cselszkij előtt, de a kupára visszatérve, a barca nem engedheti meg h otthon is kikapjon a zaratól, minimum 1-0, de nincs olyan gárda akinek ez a csapat ne rámolna be vígan 3-4 gólt (az persze benne van a pakliban h mellé lehet h kap 1-2),szval szerintem a győzelem 100% (2-0 már a továbbjutást jelenti, és valsz Puyol most nem kap pihenőt) utána már a margitot viszont nem szabad lebecsülni...de azért ők szerintem most a magyar válogatottal is nagyon megizzadnának
ui.: vmint továbbra is amellett teszem le a voksomat, hogy MvB-nek és Ini-nek idő kell, lásd Xavi is elkapta a fonalat az évek alatt

ui.: vmint továbbra is amellett teszem le a voksomat, hogy MvB-nek és Ini-nek idő kell, lásd Xavi is elkapta a fonalat az évek alatt
-
- Llegenda del Barça
Bommel engem sem győzőtt meg eddig.Léfe írta:Márpedig az AM. ellen nyerni kellene, a Zargoza elleni kiesést pedig nem tartanám tragédiának. Kell két presztizscsata nekünk a Reállal ? Sérülések, fáradság, sárga lapok stb. És pont a Cselzi elött. Nézem mindenki összeállitásokat kreál. Érdekelne Bommel megitélése, mert alig van jó meccse, mintha alibizne, csak elpasszolja a labdát, nem sokat vállal, gólt sem rug. Sajnos -én azt látom-Iniesta nem fejlődik, amit ma tud azt tudta egy évvel ezeltt is. Annak örülök, hogy Messi jön fel, de nem kell midig játszatni, mert igen fiatal, pihennie is kell.
a fene tudja, lehet, hogy ő is egy olyan játékos, akinek szüksége lenne az állandó játékra és arra, hogy állandóan számoljanak vele. a kupáról detto ugyanez avéleményem:
játszunk egy idegörlő, fárasztó klasszikust, ahol esetleg meg is sérülhet valaki...
3 hét alatt 4 (!) szuperrangadó?!

nem hinném, hogy sok jó hozománya lenne.
-
- Entrenador del Barça
Csak az utolsó néhány(2,3) meccsén játszott gyengén,Iniestának még érnie kell!gyiko írta:Ez így nagyjából jó is lenne, de azért én inkább Iniestának szavaznék bizalmat, ő sokkal jobban tud szervezni, emellett, VB elég gyenge teljesítményt nyújt.
-
- Entrenador del Barça
Márpedig az AM. ellen nyerni kellene, a Zargoza elleni kiesést pedig nem tartanám tragédiának. Kell két presztizscsata nekünk a Reállal ? Sérülések, fáradság, sárga lapok stb. És pont a Cselzi elött. Nézem mindenki összeállitásokat kreál. Érdekelne Bommel megitélése, mert alig van jó meccse, mintha alibizne, csak elpasszolja a labdát, nem sokat vállal, gólt sem rug. Sajnos -én azt látom-Iniesta nem fejlődik, amit ma tud azt tudta egy évvel ezeltt is. Annak örülök, hogy Messi jön fel, de nem kell midig játszatni, mert igen fiatal, pihennie is kell.
Fecó
Ez így nagyjából jó is lenne, de azért én inkább Iniestának szavaznék bizalmat, ő sokkal jobban tud szervezni, emellett, VB elég gyenge teljesítményt nyújt.
Barcelooooooooooooooooooooooooona
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Na ilyen biztos nem lesz:) 4-3-3 lesz mint mindig... Hátvédsor egyértelmű, előtte Deco-Marquez-Bommel előttük Messi-Larsson-Guilly.visca el barca írta:a tegnapi meccsrol röviden: megint nem játszottunk jol. ez a játék nemhogy a cselzi ellen (...), de a zaragoza ellen is kevés lesz...
ha a sárga laposak 7végén nem játszhatnak, sztem ez lesz a kezdő: Valdes - Sylvinho, Puyol, Oleguer, Belleti - Marquez, Vam Bommel, - Ezquerro (Messi), Iniesta, Giuly - Larsson
Nincs ezen mit gondolkodni, mert így lesz...
Megkéne bizony, de pont az Atletico margit jon, akik mindig kitomnek
Nagyon megfogom utálni oket, ha pont ok álítanak meg megint
Visca el Barca-Neked meg csak annyit mondok, h a cslezi játéka az Everton ellen is kevés volt...Néha meg kell kozelíteni a dolgokat más szempontbol is
Nem nekunk kell félnunk 

Visca el Barca-Neked meg csak annyit mondok, h a cslezi játéka az Everton ellen is kevés volt...Néha meg kell kozelíteni a dolgokat más szempontbol is

- visca el barca
- Presidente del Barça
a tegnapi meccsrol röviden: megint nem játszottunk jol. ez a játék nemhogy a cselzi ellen (...), de a zaragoza ellen is kevés lesz...
ha a sárga laposak 7végén nem játszhatnak, sztem ez lesz a kezdő: Valdes - Sylvinho, Puyol, Oleguer, Belleti - Marquez, Vam Bommel, - Ezquerro (Messi), Iniesta, Giuly - Larsson
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Attól függ.. Ha a Zaragoza ellen töltik le az eltiltásukat, akkor igen, ha viszont nem úgy mint Deco, azaz csak a bajnokságban, akkor nem. (Jól megmondtam..
)
Iván szerint is az ATMA ellen fognak hiányozni, ami szerintem jobb is..

Iván szerint is az ATMA ellen fognak hiányozni, ami szerintem jobb is..
- Charlie
- Öreg Harcos
Ronaldinho + Edmilson is ott lesz hétvégén a kezdőbenMental_Theo írta:gyarapodott a lista.Izgalmas mérkőzés lesz az Atletico elleni hétvégén.Eto'o,Xavi,Ronaldinho,Edmilson...
nagy hiányzók lesznek.de ha Messi ugyanolyan jó teljesitményt nyújt,mint most,akkor nem lehet gond
na de előtte Zaragoza...

- Mental_Theo
- Capitá del Barça
gyarapodott a lista.Izgalmas mérkőzés lesz az Atletico elleni hétvégén.Eto'o,Xavi,Ronaldinho,Edmilson...
nagy hiányzók lesznek.de ha Messi ugyanolyan jó teljesitményt nyújt,mint most,akkor nem lehet gond
na de előtte Zaragoza...
na de előtte Zaragoza...
---=FORCA BARCA=---
-
- Entrenador del Barça
Végülis simán nyertünk:)Jó lenne a kupában is továbbjutni...
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
- Chris
- Capitá del Barça
ITT A 18 FŐS MALLORCAI KERET:
Valdés, Jorquera, Gabri, Iniesta, Van Bommel, Ezquerro, Gio, Puyol, Oleguer, Giuly, Larsson, Edmílson, Sylvinho, Deco, Ronaldinho, Messi, Maxi és Márquez.
Belletti megsérült ezért nem utazik.
IGY A KEZDŐ:
Valdes
Oleguer, Puyol, Marquez, Sylvinho
Deco, Edmilson, Iniesta
Messi, Larsson, Ronaldinho
Valdés, Jorquera, Gabri, Iniesta, Van Bommel, Ezquerro, Gio, Puyol, Oleguer, Giuly, Larsson, Edmílson, Sylvinho, Deco, Ronaldinho, Messi, Maxi és Márquez.
Belletti megsérült ezért nem utazik.
IGY A KEZDŐ:
Valdes
Oleguer, Puyol, Marquez, Sylvinho
Deco, Edmilson, Iniesta
Messi, Larsson, Ronaldinho

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem őt már az első félidőben elzavartákl a kispadról,amikor gyorsan bekaptuk azt a hármat..ha jól emlékszem még az első,vagy a második gól után,már mutatták,hogy ott áll a játékosbejáró környékén. 

"A hosszabbítás perceiben azonban Milito is belőtte az Edmilson kezezéséért adott tizenegyest (Henk ten Catét, a Barca másodedzőjét ki is állították az ezügyben folytatott heves reklamálás miatt)" csak én nem vettem ezt észre?

Ez csak azt jelzi, hogy az idény során összesen hány sárgát kaptak
akiknek 5 van, azok már letöltötték az eltiltást (pl Belletti pont az Alaves ellen)
akiknek 5 van, azok már letöltötték az eltiltást (pl Belletti pont az Alaves ellen)
de ha most Deco-nak , Bellettinek meg Marqueznek 5 sárgája van akkor hogyhogy játszanak a Mallorca ellen? nem 5 sárga után van 1 meccses eltiltás?gPROject írta:Deco, Belletti, Marquez 5-5 sárgával rendelkezik és Gaucho, Edmilson is 4-4-el
nem árt, ha vigyáznak a srácok