Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bommel engem sem győzőtt meg eddig.Léfe írta:Márpedig az AM. ellen nyerni kellene, a Zargoza elleni kiesést pedig nem tartanám tragédiának. Kell két presztizscsata nekünk a Reállal ? Sérülések, fáradság, sárga lapok stb. És pont a Cselzi elött. Nézem mindenki összeállitásokat kreál. Érdekelne Bommel megitélése, mert alig van jó meccse, mintha alibizne, csak elpasszolja a labdát, nem sokat vállal, gólt sem rug. Sajnos -én azt látom-Iniesta nem fejlődik, amit ma tud azt tudta egy évvel ezeltt is. Annak örülök, hogy Messi jön fel, de nem kell midig játszatni, mert igen fiatal, pihennie is kell.
Csak az utolsó néhány(2,3) meccsén játszott gyengén,Iniestának még érnie kell!gyiko írta:Ez így nagyjából jó is lenne, de azért én inkább Iniestának szavaznék bizalmat, ő sokkal jobban tud szervezni, emellett, VB elég gyenge teljesítményt nyújt.
Na ilyen biztos nem lesz:) 4-3-3 lesz mint mindig... Hátvédsor egyértelmű, előtte Deco-Marquez-Bommel előttük Messi-Larsson-Guilly.visca el barca írta:a tegnapi meccsrol röviden: megint nem játszottunk jol. ez a játék nemhogy a cselzi ellen (...), de a zaragoza ellen is kevés lesz...
ha a sárga laposak 7végén nem játszhatnak, sztem ez lesz a kezdő: Valdes - Sylvinho, Puyol, Oleguer, Belleti - Marquez, Vam Bommel, - Ezquerro (Messi), Iniesta, Giuly - Larsson
Ronaldinho + Edmilson is ott lesz hétvégén a kezdőbenMental_Theo írta:gyarapodott a lista.Izgalmas mérkőzés lesz az Atletico elleni hétvégén.Eto'o,Xavi,Ronaldinho,Edmilson...
nagy hiányzók lesznek.de ha Messi ugyanolyan jó teljesitményt nyújt,mint most,akkor nem lehet gond
na de előtte Zaragoza...
de ha most Deco-nak , Bellettinek meg Marqueznek 5 sárgája van akkor hogyhogy játszanak a Mallorca ellen? nem 5 sárga után van 1 meccses eltiltás?gPROject írta:Deco, Belletti, Marquez 5-5 sárgával rendelkezik és Gaucho, Edmilson is 4-4-el
nem árt, ha vigyáznak a srácok