Barça vs. Real
Remélem nem Capello lex, mert igen jo edzo, ráadásul magával vinné a fél juventust, a tulfizetett oreg sztárokat meg elzavarná 

- Andris
- Adminisztrátor
pontosan, még bőven van ideje a madridnak.Swineherd írta:Semmiről sincs lekésve a Madrid. Az elnökválasztás a vb alatt lezajlik, utána kezdődik majd el a rendbetétel. Amíg a vb megy, addig úgy sincs nagy játékosmozgás, éppen ezért még van ideje a csapatnak.
De már rég nincs pl jó edző, akármennyi ideje is keresik.
megaztán nagyon sok játékost kell pótolni
sztem kell nekik egy igazi szervező játékos, amilyet csak nagyon nehezen lehet találni
meg Roni és Rraul helyére is kell vki, mert egyikük sem az igazi
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Capitá del Barça
Semmiről sincs lekésve a Madrid. Az elnökválasztás a vb alatt lezajlik, utána kezdődik majd el a rendbetétel. Amíg a vb megy, addig úgy sincs nagy játékosmozgás, éppen ezért még van ideje a csapatnak.
SIEMPRE FIELES
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hány éve is hajtogatjátok ezt,1-2Fejo írta:Hamarabb lesz az mint gondolnád...Los Banditos írta:Arra aztán lehet várni a végtelenségig![]()

in to exile
- Fejo
- Jugador del Barça
Amint lesz elnök, lesz edző is...The Torreador írta:Azért egy edző se ártana nem?Vagy felhoztok vkit a real C-böl?Vagy nem is jobb ötletem van hozzátok vissza LuxemburgótFejo írta:Hamarabb lesz az mint gondolnád...Los Banditos írta:Arra aztán lehet várni a végtelenségig![]()
Persze jó lenne már tudni, hogy ki lesz az elnőkünk.
A madridi socio haverom szerint a Calderon-Palacios kettősből kerül ki a győztes.
Mir is az esélyesek közé tartozott, de az a 150 millió Messiért örültség teljesen hiteltelenítette.![]()
![]()

- The Torreador
- Jugador del Barça
Azért egy edző se ártana nem?Vagy felhoztok vkit a real C-böl?Vagy nem is jobb ötletem van hozzátok vissza LuxemburgótFejo írta:Hamarabb lesz az mint gondolnád...Los Banditos írta:Arra aztán lehet várni a végtelenségig![]()
A madridi socio haverom szerint a Calderon-Palacios kettősből kerül ki a győztes.
Mir is az esélyesek közé tartozott, de az a 150 millió Messiért örültség teljesen hiteltelenítette.

Nem jut eszembe jobb szal:BARCAAAAAAA
- Fejo
- Jugador del Barça
Hamarabb lesz az mint gondolnád...Los Banditos írta:Arra aztán lehet várni a végtelenségig

Mir is az esélyesek közé tartozott, de az a 150 millió Messiért örültség teljesen hiteltelenítette.

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Arra aztán lehet várni a végtelenségig 

in to exile
- Fejo
- Jugador del Barça
Már én is!lionelmessi19 írta:már alig várom, hogy legyen komoly ellenfelünk a ligában isFejo írta:Jönnek az újak!lionelmessi19 írta:MIndenhonnan kiselejteződnek a madridisták![]()
![]()
Roni, Zidan, Raul, és nekem már Roberto Carlos sem a régi

- Andris
- Adminisztrátor
már alig várom, hogy legyen komoly ellenfelünk a ligában isFejo írta:Jönnek az újak!lionelmessi19 írta:MIndenhonnan kiselejteződnek a madridisták![]()
![]()

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Szerintem arra gondolt,hogy Adriano nem technikás.[/quote]doki írta:lionelmessi19 írta:szerinted Robinho nem technikás?Swineherd írta:Parreira nyilatkozatai szerint Ronaldo biztosan kezdeni fog, valószínűleg Robinho oldalán. Így legalább két technikás csatár lesz elől, nem csak egy.
egyébként senki nem vitatja Ronaldo tudását.
egyszerűen enlhízta az agyát, és nem gyors, méghozzá nagyon nem.
én úgy értettem, hogy robinho oldalán,

de nektek lesz igazatok
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
Úgyszintén remélem. Nagyon szurkolok nekik. Raul meg már nyomába sem ér Torresnek, sem Villának.doki írta:Én is!Csak nehogy elbízzák magukat.Ja,ás Raul se kezdjen.sub_bass írta:Ma spanyol diadal, remélem
MIndenhonnan kiselejteződnek a madridisták

- József Attila
- József Attila
-
- Entrenador del Barça
[/quote]lionelmessi19 írta:szerinted Robinho nem technikás?Swineherd írta:Parreira nyilatkozatai szerint Ronaldo biztosan kezdeni fog, valószínűleg Robinho oldalán. Így legalább két technikás csatár lesz elől, nem csak egy.
Szerintem arra gondolt,hogy Adriano nem technikás.
- Andris
- Adminisztrátor
doki írta:Egy dagi,meg egy sovány.Kiegészítik egymást.Swineherd írta:Parreira nyilatkozatai szerint Ronaldo biztosan kezdeni fog, valószínűleg Robinho oldalán. Így legalább két technikás csatár lesz elől, nem csak egy.

valszeg így gondolkodik Perreira
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
szerinted Robinho nem technikás?Swineherd írta:Parreira nyilatkozatai szerint Ronaldo biztosan kezdeni fog, valószínűleg Robinho oldalán. Így legalább két technikás csatár lesz elől, nem csak egy.
[/quote]
- József Attila
- József Attila
-
- Entrenador del Barça
Egy dagi,meg egy sovány.Kiegészítik egymást.Swineherd írta:Parreira nyilatkozatai szerint Ronaldo biztosan kezdeni fog, valószínűleg Robinho oldalán. Így legalább két technikás csatár lesz elől, nem csak egy.
- Andris
- Adminisztrátor
Az egyeneskieséses szakaszban biztos megnyomják majd a brazilok.
Remélem, hogy a Japánok ellen majd pihentetik
Ronaldot, és Robinho játszik helyette.
Remélem, hogy a Japánok ellen majd pihentetik

- József Attila
- József Attila
- Fejo
- Jugador del Barça
Ezt én is nagyon remélem!Charlie írta:Gondolom felfogják majd a terhét, és megteszik ezt a szívességet nekünk, brazil drukkereknek.

Rendben!Charlie írta:Gizda brazil jelzőben semmi rosszindulat nem volt, csak törekszem arra hogy a leírt 5 mondatomban ne legyen egyfolytában szóismétlés.Ezért illettem ezzel.

Bár én találtam volna más jelzőt is...

Charlie írta:Majd eldöntjük mi, hogy mikor gondoljuk úgy hogy vége.S T U P I D S H A R K írta:Sztem itt vége is szakadhat a vitának
C.