Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
pontosan, még bőven van ideje a madridnak.Swineherd írta:Semmiről sincs lekésve a Madrid. Az elnökválasztás a vb alatt lezajlik, utána kezdődik majd el a rendbetétel. Amíg a vb megy, addig úgy sincs nagy játékosmozgás, éppen ezért még van ideje a csapatnak.
Hány éve is hajtogatjátok ezt,1-2Fejo írta:Hamarabb lesz az mint gondolnád...Los Banditos írta:Arra aztán lehet várni a végtelenségig![]()
Amint lesz elnök, lesz edző is...The Torreador írta:Azért egy edző se ártana nem?Vagy felhoztok vkit a real C-böl?Vagy nem is jobb ötletem van hozzátok vissza LuxemburgótFejo írta:Hamarabb lesz az mint gondolnád...Los Banditos írta:Arra aztán lehet várni a végtelenségig![]()
Persze jó lenne már tudni, hogy ki lesz az elnőkünk.
A madridi socio haverom szerint a Calderon-Palacios kettősből kerül ki a győztes.
Mir is az esélyesek közé tartozott, de az a 150 millió Messiért örültség teljesen hiteltelenítette.![]()
![]()
Azért egy edző se ártana nem?Vagy felhoztok vkit a real C-böl?Vagy nem is jobb ötletem van hozzátok vissza LuxemburgótFejo írta:Hamarabb lesz az mint gondolnád...Los Banditos írta:Arra aztán lehet várni a végtelenségig![]()
Persze jó lenne már tudni, hogy ki lesz az elnőkünk.
A madridi socio haverom szerint a Calderon-Palacios kettősből kerül ki a győztes.
Mir is az esélyesek közé tartozott, de az a 150 millió Messiért örültség teljesen hiteltelenítette.
Hamarabb lesz az mint gondolnád...Los Banditos írta:Arra aztán lehet várni a végtelenségig
Már én is!lionelmessi19 írta:már alig várom, hogy legyen komoly ellenfelünk a ligában isFejo írta:Jönnek az újak!lionelmessi19 írta:MIndenhonnan kiselejteződnek a madridisták![]()
![]()
Roni, Zidan, Raul, és nekem már Roberto Carlos sem a régi
már alig várom, hogy legyen komoly ellenfelünk a ligában isFejo írta:Jönnek az újak!lionelmessi19 írta:MIndenhonnan kiselejteződnek a madridisták![]()
![]()
Roni, Zidan, Raul, és nekem már Roberto Carlos sem a régi
Szerintem arra gondolt,hogy Adriano nem technikás.[/quote]doki írta:lionelmessi19 írta:szerinted Robinho nem technikás?Swineherd írta:Parreira nyilatkozatai szerint Ronaldo biztosan kezdeni fog, valószínűleg Robinho oldalán. Így legalább két technikás csatár lesz elől, nem csak egy.
egyébként senki nem vitatja Ronaldo tudását.
egyszerűen enlhízta az agyát, és nem gyors, méghozzá nagyon nem.
Úgyszintén remélem. Nagyon szurkolok nekik. Raul meg már nyomába sem ér Torresnek, sem Villának.doki írta:Én is!Csak nehogy elbízzák magukat.Ja,ás Raul se kezdjen.sub_bass írta:Ma spanyol diadal, remélem
[/quote]lionelmessi19 írta:szerinted Robinho nem technikás?Swineherd írta:Parreira nyilatkozatai szerint Ronaldo biztosan kezdeni fog, valószínűleg Robinho oldalán. Így legalább két technikás csatár lesz elől, nem csak egy.
egyébként senki nem vitatja Ronaldo tudását.
egyszerűen enlhízta az agyát, és nem gyors, méghozzá nagyon nem.
doki írta:Egy dagi,meg egy sovány.Kiegészítik egymást.Swineherd írta:Parreira nyilatkozatai szerint Ronaldo biztosan kezdeni fog, valószínűleg Robinho oldalán. Így legalább két technikás csatár lesz elől, nem csak egy.
szerinted Robinho nem technikás?Swineherd írta:Parreira nyilatkozatai szerint Ronaldo biztosan kezdeni fog, valószínűleg Robinho oldalán. Így legalább két technikás csatár lesz elől, nem csak egy.
Egy dagi,meg egy sovány.Kiegészítik egymást.Swineherd írta:Parreira nyilatkozatai szerint Ronaldo biztosan kezdeni fog, valószínűleg Robinho oldalán. Így legalább két technikás csatár lesz elől, nem csak egy.
Ezt én is nagyon remélem!Charlie írta:Gondolom felfogják majd a terhét, és megteszik ezt a szívességet nekünk, brazil drukkereknek.
Rendben!Charlie írta:Gizda brazil jelzőben semmi rosszindulat nem volt, csak törekszem arra hogy a leírt 5 mondatomban ne legyen egyfolytában szóismétlés.Ezért illettem ezzel.
Charlie írta:Majd eldöntjük mi, hogy mikor gondoljuk úgy hogy vége.S T U P I D S H A R K írta:Sztem itt vége is szakadhat a vitának
C.