2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is így vagyok vele. Nem vitatok el Guardiolától semmit, de nem is képzelek hozzá olyan képességeket amiket egyenlőre még nem csillantott meg. Reméljük minől több van benne, de így mondhatni látatlanba, "csupán" a barcás múltja miatt én túl merész húzásnak gondolom. Persze örülnék neki ha beválna, mert nem akármilyen dolog lenne ez a családon belül maradás, de...barca99 írta:Nem biztos, hogy ő lenne a megfelelő ember. Merész húzás, eddig is fél-unikumnak számítunk Európában a saját nevelések miatt, de hogy az edző stábot is mi "neveljük" ki...Ha bevállna én nagyon örülnék neki(k)... viszont egyenlőre én még mindig amellett vagyok, hogy egy tapasztalt edzőt hozzunk. És akkor akár Pep és Luis Enrique jöhetne segédedzőnek, tapasztalatot gyűjteni...
Rijkaard egy jó ideje kellene, hogy kapja az ívet. Ezért nem kérek középszerű edzőt, mert azzal is elvacakolnánk 2 évet, mint a hollanddal, akit legkésőbb tavaly nyáron meneszteni kellett volna....Már nem itt tartanánk ezzel a kerettel...Boixos írta: sztem rövid időn belül legalább annyira kapná az ívet, mint rijkaard, ha nem jobban.
Have you got humorérzék?Gomezinho írta:nem tudom miért kell az ilyen hírekkel hitegetni minket? Bár a Susztertől hányingert kapnék ha jönne!
Én meg ettől a hsz-től kapok hányingert.Gomezinho írta:nem tudom miért kell az ilyen hírekkel hitegetni minket? Bár a Susztertől hányingert kapnék ha jönne!
Nekem ott, hogy Rijkaard a Madridba akar menni....jaja meg Puyol is mi?Victor_Valdes írta:Nekem is itt esett le....Majdnem bejött!!salas9 írta:„A kedvenc borbélyom Barcelonában él, már nagyon várom, hogy találkozhassam vele, s őszintén szólva szükségem is van már egy fazonigazításra."
Nekem csak ennél a résznél esett le...Végig elhittem...De azért jó tréfa volt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()