barca99 írta:Nem biztos, hogy ő lenne a megfelelő ember. Merész húzás, eddig is fél-unikumnak számítunk Európában a saját nevelések miatt, de hogy az edző stábot is mi "neveljük" ki...

Ha bevállna én nagyon örülnék neki(k)... viszont egyenlőre én még mindig amellett vagyok, hogy egy tapasztalt edzőt hozzunk. És akkor akár Pep és Luis Enrique jöhetne segédedzőnek, tapasztalatot gyűjteni...
Én is így vagyok vele. Nem vitatok el Guardiolától semmit, de nem is képzelek hozzá olyan képességeket amiket egyenlőre még nem csillantott meg. Reméljük minől több van benne, de így mondhatni látatlanba, "csupán" a barcás múltja miatt én túl merész húzásnak gondolom. Persze örülnék neki ha beválna, mert nem akármilyen dolog lenne ez a családon belül maradás, de...
Most itt ugye mindenképp vissza kéne hozni a fegyelmet, a küzdeniakarást és egy ütőképes taktikát kidolgozni. Arról én személy szerint nem sokat tudok, hogy mennyire keménykezű és a taktikai elképzeléseiről sem vagyok képben...

Mindenkinél felhoztuk ezeket, lásd Mourinho vagy Lippi stb. de Guardiolánál igazán ezeket nem tudjuk felmérni. Legalábbis én nem. Jobban örülnék neki, ha egy tapasztaltabb, nagynevű szakember kerülne hozzánk, Pep pedig egyenlőre max. másodedzői szerepkörre pályázna.