Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
-
- Entrenador del Barça
Üdv az oldal fenntartóinak az eurobarca statisztikában észre vettem több apróbb bakit Milito oldalánál ott azt írják h 79centis ami szerintem inkább 179 centi akart lenni,Abidalnál csak 86 centi szerepel míg Keitanal 83 centi
üdv,Szabi
üdv,Szabi
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
-
- Eurobarca Staff
Bővebbet nem szeretnék elárulni, legyen meglepetés.messideco írta:Rádióra gondolsz?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Eurobarca Staff
Ha nem is teljesen ilyen, de egy hasonló dolog előkészületben van.messideco írta:Lehet, hogy most nagy hülyeséget írok, de megteszem.
Szóval szerintetek kivitelezhető lenne az eurobarcán egy webrádió? Tudná olvasni a híreket, meccseket közvetíteni, zene stb. Persze ehhez anyagi fedezet, valamint emberi energia kell, de nem lenne rossz
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- lui1698
- Llegenda del Barça
Szerintem úgy volt, hogy a szavazásnak a topic meg volt, mint most és dőlt a sok lehetőség minden pontra, de aztán valamiért elmaradt.ozsimiki írta:Maga a szavazás azt hiszem nem maradt el, csak az eredményekbár lehet az egész úgy ahogy van, most elbizonytalanodtam:D
úgy biztos nem, tavaly volt egy szavazó rendszer a főoldalon, ill egyik hírben, ki kellett választani,majd szavazásra nyomni,csak vmi volt vele...

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Maga a szavazás azt hiszem nem maradt el, csak az eredmények
bár lehet az egész úgy ahogy van, most elbizonytalanodtam:D
idén azért igyekszünk teljesen megoldani.

idén azért igyekszünk teljesen megoldani.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Entrenador del Barça
Igen, jól emlékszel, a tavalyi elmaradt. Sok ember hiányolta, köztük én is, de ha a vezető emberkéknek nincs idejük szavazásokat kiírni, akkor meg érteni őket. Remélem a beszélgetés Ivánnal sikeres lesz. 

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Tényleg! jól emlékszem, hogy a tavalyi elmaradt? Mert nem emlékszem, hogy a tavalyi évben kik voltak a legjobbak.ozsimiki írta:szorosan a 2009es után várhatóbence-barca írta:Év szavazása 2010 mikorra várható?![]()
viccet félretéve még nem értesültem róla,de úgy van csak értelme belevágni,ha végig is visszük ezúttal

Idén lesz szavazás?( az év legjobb Barca játékosa, év gólja, év fórumozója...stb.)
Ha már kérdezték akkor bocs. A választ előre is köszi.

Ha már kérdezték akkor bocs. A választ előre is köszi.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
A Barca- Bilbao felvezető cikkjéban az összeállításnál elírtátok Muniain nevét. 

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Llegenda del Barça
Köszi szépen az infokat! 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
szorosan a 2009es után várhatóbence-barca írta:Év szavazása 2010 mikorra várható?

viccet félretéve még nem értesültem róla,de úgy van csak értelme belevágni,ha végig is visszük ezúttal

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Llegenda del Barça
Év szavazása 2010 mikorra várható? 

a Barca Toons már most boldog Karácsonyt kíván 
http://www.youtube.com/watch?v=qpAYckEU2TY
majd jövőhéten ki lehetne tenni, nem ?

http://www.youtube.com/watch?v=qpAYckEU2TY
majd jövőhéten ki lehetne tenni, nem ?

-
- Llegenda del Barça
Érik egy BANán?Tocy írta:Nemtom, barszagyerekkel nem lehet valamit csinálni? Szerintem még 10 éves sincs...rendkívül idegesítő az a 4hsz, amit írt...és gondolom, még fog jópárat.

Amúgy tényleg...
Nemtom, barszagyerekkel nem lehet valamit csinálni? Szerintem még 10 éves sincs...rendkívül idegesítő az a 4hsz, amit írt...és gondolom, még fog jópárat.
-
- Entrenador del Barça
Jaj de hulye vagyok istenem!Messithebest írta:2010. jan. 31. ugye? most van 2010. DEC. 11.! akkor azt hogy?Leomessi14 írta:ha a Barça 2011. január 31-ig az első keretbe emeli a fiatal labdarúgót, úgy annak szerződése automatikusan meghosszabbodik két évvel, 2013-ig, mivel egyébiránt a kontraktus a következő nyáron, azaz 2011-ben jár le.
Ezt csak en nem ertem?Szerintem 2010 januar 31.-ig kell az elso keretbe nevezni.
![]()
![]()
2011. jan. 31. lesz az...

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- Andris
- Adminisztrátor
Hát fiúk, a helyzet az, hogy egyelőre nemtudunk mit kezdeni a helyzettel.
Nem csodálkozom, ha valakit eltántorítanak az árak, ez teljesen érthető.
Pillanatnyilag ez a 10% van csak biztosítva, meg az ingyen sörkorcsolya.
Az nagyon fontos, hogy a tulaj pillanatnyilag azt mondja: gyertek el minél többen, senkinek sem kötelező semmit fogyasztani. Ha valakinek az is jó, hogy előtte, félidőben, utána leugrik a matchba egy szinttel lejebb és megiszik kint egy v két sört, közben meg ott nézi velünk fogyasztás nélkül a meccset, az is teljesen oké. Szóval fogyasztás nélkül is tarthattok velünk, de egyelőre árakból nem hajlandó engedni a tag.
Én személyesen még nem 'tárgyaltam' vele, most fogok majd, még megpróbálok valamit kiküzdeni, hátha tudok valamit alakítani.
Nem csodálkozom, ha valakit eltántorítanak az árak, ez teljesen érthető.
Pillanatnyilag ez a 10% van csak biztosítva, meg az ingyen sörkorcsolya.
Az nagyon fontos, hogy a tulaj pillanatnyilag azt mondja: gyertek el minél többen, senkinek sem kötelező semmit fogyasztani. Ha valakinek az is jó, hogy előtte, félidőben, utána leugrik a matchba egy szinttel lejebb és megiszik kint egy v két sört, közben meg ott nézi velünk fogyasztás nélkül a meccset, az is teljesen oké. Szóval fogyasztás nélkül is tarthattok velünk, de egyelőre árakból nem hajlandó engedni a tag.
Én személyesen még nem 'tárgyaltam' vele, most fogok majd, még megpróbálok valamit kiküzdeni, hátha tudok valamit alakítani.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila