Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nekem nem is kell. Nincs helye és ráadásul egy büdös petákot nem adnék azért, aki 1x elment türelmetlenségből és némi lóvéért, hogy a csikókat vezesse Londonban. Nem is nyert egy töredéket sem abból, amit mondjuk a vele egy korosztályban játszó Sergi vagy Messi.Fernando írta:Szerintem tök fölösleges beszélni a Fábregas szerződésről. Nem sok esély van rá szvsz.
Ő egy isten ott. Nem fog jönni ott ő a no1.Fernando írta:Szerintem tök fölösleges beszélni a Fábregas szerződésről. Nem sok esély van rá szvsz.
Hát az Arsenal góljainak 90%a nagyjából egy szép kontra végén van. Éppen ezért aggódom, h Cesc hogyan kezelné, amikor a spanyol ellenfelek középpályája van ott, ahol az angolok védelmeFernando írta: A második pedig egy szép kontra végén.
jaja, zseniálisat játszott elől, hátul már nem annyiramiihii írta:Rooney...
Minden gólban alaposan benne van,még az ellenfélében is.![]()
3:1,innét már zsebben a 3 pont,kicsit feljebb jövünk a cselszkijre.
Előre Vörösök!
GO MU!
Valóban nem rossz mérleg.levproff írta:
Mármint itt arra gondolok, hogy 9 meccsből 8 győzelem és 1 vereség.![]()
Az nem rossz.És mellete 28-7 gólarány, ami ha jól tudom a legjobb hazai mérleg a PL-be.Azért ez tényleg nem olyan rossz, ahoz képest, hogy nem tartják őket nagycsapatnak.(ja igen, és hogy a sérüléseket ne is említsem.)
A Manchester meccsen meg legjobban egy X-nek örülnék.Mindkét csapat unszimpatikus.
Mármint itt arra gondolok, hogy 9 meccsből 8 győzelem és 1 vereség.lluisllach89 írta:Főleg a Chelsea ellen volt kőkeménylevproff írta:Ott a 3.!Diaby!
Az Emiartesben elég kemény az Arsenal!
A második félidőben lefocizták a villát!
Főleg a Chelsea ellen volt kőkeménylevproff írta:Ott a 3.!Diaby!
Az Emiartesben elég kemény az Arsenal!
A második félidőben lefocizták a villát!
Gyönyörű gólt lőtt.levproff írta:Arsenal 1-0 Aston Villa
Fabregas szabiből be varta!!![]()
66.percben.
Jaja, nagyon nagy nyomás volt a Villán, de játékból lehet nem vették be a kapujukat. De ez már mellékes, jól játszik az Arsenal és megérdemelten vezet.levproff írta:Arsenal 1-0 Aston Villa
66.percben.
Naa Arsenal fanok örül a bura mi?levproff írta:Arsenal 1-0 Aston Villa
66.percben.