sneco7 írta:Na azért,hogy ha már elkezdtünk statisztikázni akkor vizsgáljuk meg részletesen a dolgot.
Touré eddig összeségében 17 meccsen játszott,11 bajnoki+5 bl + 1 kupa
Busquets: 31 meccs: 22+5+4
De menjünk mélyebbre:
Touré: 800+ 405+ 94=1299 nálam,az 1626 nem tudom,h jött ki.
Busquets: 1614!! +315+309 = 2337, a 2352 nem tudom honnan jött,de végülis ez nem nagy különbség.
Több,mint 1000 perc,ami több,mint 11 meccs különbség.
De menjünk mélyebbre:
Touré: PD: 9-szer kezdő,2-szer csere,5-ször!!! lecserélték
BL: 5-ször kezdő,2-szer lecserélték
CDR:1-szer kezdő
Busquets: PD: 17-szer!!! kezdő,,5-ször csere, 2-szer cserélték le
BL: 3-szor kezdő,2-szer csere
CDR: 3-szor kezdő,1-szer csere
Ennél mélyebbre már nem megyek,aki most sem lát különbséget az szóljon.Lehet,h Busi is megérdemli,hogy játszon,de tényleg azt az ember szívatják,aki tavaly félig sérülten játszotta le a szezonhajrát és kényszerből még a számára idegen poszton is kellett játszania és ott sem okozott csalódsát.Kérdem én,hova tűnt hirtelen a bizalom és Busquets mivel érdemelte ki a több bizalmat? Számomra nem tűnt úgy,hogy Busquets jobban játszott volna az elmúlt meccseken vagy akár ősszel,mint Yaya.Az,hogy a BL döntőn hogy játszott ne legyen már mérvadó,mert ott Touré is klasszist nyomott csak éppen egy számára idegen poszton.
- ehhh, köszönöm a munkád (korrekt és objektív), én bizony rest vagyok már "ehhez"!
Az alábbiakban leírtam többször is, hogy pont ez az a számháború ami igazán zavar, amikor valaki hangot ad a látottaknak és erre letépik a száját, ha nem ír hozzá pontos statisztikát édesanyja leánykori nevével és vércsoportjával kiegészítve!
Miért kell a szembetűnő, jól látható dolgokat is "megmagyarázni"?