Yaya Touré

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
menczel
Entrenador del Barça

2010.03.18. 14:26:42

gygerike írta:Touré is vissza térni látszik. Voltak pazar megoldásai tegnap. 1 gólpaszt is jegyzett (rendkivül önzetlen volt az esetnél) Igy tavaszra mindenki kezd belerázodni. Biztos a jóidő hatása :) Jol játszott tetszett a játéka , néha még szervezett is. Igy tovább
Igazából két gólpasszt adott hisz az első gólnál is ő passzolt Messihez (meg ugye Pedrohoz késöbb), igaz h nem helyzetbehozó passz volt, hanem csak tényszerűen őtőle kapta Messi.

Egyébként végre ő is önbizalommal játszott, kicsit több volt az eladott labdája a tavaly megszokottnál, de hát hosszabbakat is kellett passzolni a tegnapi posztján.
Jó lett volna ha bemegy a lövése, kiváló akció végén tálalt elé Messi.
Csak így tovább Yaya.
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.03.18. 14:14:44

De tényleg, ha Touré elmenne, ki helyettesíthetné? Mascherano, De Rossi? :?
Ugyan a Nou Camp nem dőlne le, de ideálisabb ember nincs a posztra.
Szvsz pótolhatatlan, reméljük, ezt ő is tudja. És több lehetőséget fog majd adni!

Tegnap hatalmasat játszott, adott egy nagyon önzetlen gólpasszt, kreatív volt és egyszerre hasznos is :wink: Csak így tovább, év vége felé szükség van egy kipihent és ereje teljében, a toppon lévő Sziklára!
Més que un club.
salas9
Entrenador del Barça

2010.03.18. 13:54:39

Tegnap látszott rajta, hogy kezdi újra rég önmagát idézni. Jól játszott, sok labdát szerzett és emellett sokszor bekapcsolódott a támadásba, mint anno. Remélem sikerül ezt a jó formáját tartósitani.

Hajrá Yaya :wink:
Kép
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.03.18. 13:13:01

Chino írta:Valahogy úgy vettem észre, hogy Xavi szerepkörét részben neki adták és jól is oldotta meg, közben labdákat szerzett és pontosan és kretívan játszotta meg őket. Hatalmas játékos és mindent elbír, nem roppan össze semmilyen felelősség alatt és ami nagyon szimpatikus nem rinyál sem a pályán sem a pálya mellett, hogy keveset játszik stb. Végzi a dolgát ahogy kell, remélem most több lehetőséget fog kapni, főleg úgy hogy Busi nem 100%-os.
Hát azért az idén egyedül vele kapcsolatban lehetett hallani némi (részben jogos) rinyálást. Igaz, hogy nem közvetlenül ő szólogatott be Pep-nek, hanem a menedzsere, de ez akkor sem volt túl szimpatikus. Remélem most már helyre kerülnek a dolgok vele kacsolatban is, mert szükségünk van egy jó formában levő Touré-ra.
Chino
Llegenda del Barça

2010.03.18. 12:58:08

Valahogy úgy vettem észre, hogy Xavi szerepkörét részben neki adták és jól is oldotta meg, közben labdákat szerzett és pontosan és kretívan játszotta meg őket. Hatalmas játékos és mindent elbír, nem roppan össze semmilyen felelősség alatt és ami nagyon szimpatikus nem rinyál sem a pályán sem a pálya mellett, hogy keveset játszik stb. Végzi a dolgát ahogy kell, remélem most több lehetőséget fog kapni, főleg úgy hogy Busi nem 100%-os.
Forca Barca!!!!
gygerike
Entrenador del Barça

2010.03.18. 11:47:27

Touré is vissza térni látszik. Voltak pazar megoldásai tegnap. 1 gólpaszt is jegyzett (rendkivül önzetlen volt az esetnél) Igy tavaszra mindenki kezd belerázodni. Biztos a jóidő hatása :) Jol játszott tetszett a játéka , néha még szervezett is. Igy tovább
Visca El Barca
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.18. 11:25:44

Az első igazán jó meccse volt ez évben!
Kicsit megijedtem, amikor a meccs kezdete után 30 másodperccel rögtön eladott egy egyszerű labdát, de utána nem lehetett panasz a játékára, még így középső kp-ként sem.

Nemcsak egy jó Ibrára és Henryra lesz szükségünk a végső fázisban (utalva Pep nyilatkozatára), hanem egy jó Touréra is.
madmushroom
Capitá del Barça

2010.03.18. 11:20:39

Egy az isten, Yaya Touré. A tavalyi csapat félelmetesen gyorsan ment át védekezésből támadásba, köszönhetően elsősorban neki. Rengeteg labdát szerez és azonnal megtalálja a megjátszható csapattársat. Ránézésre egy nem túl intelligens focistának látszik de igenis kreatív. Látszik, hogy játszott már más poszton, támadóbb felfogásban. Félelmetes ez a pali, robotol kegyetlenül, ütközik. Nem értem, hogy Pep miért nem játszatja amikor szemmel láthatóan jobbak vagyunk vele. Addig fogja tartalékolni amíg megunja és nem hosszabbít szerződést, nagy kár lenne érte.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Dave87
Capitá del Barça

2010.03.18. 09:24:06

Ha nem lenne egy zseniális Messink, akkor torony magasan Touré kapta volna a tegnapi meccs embere címet.
Ezerszer jobb, mint Busquets. Nem csinál extra dolgokat (bár tegnap még arra is futotta:)), de nagyon hasznosan futballozik.
miihii
KHAL

2010.03.18. 00:00:07

albicelesteX írta:Nem azért de hatalmasat játszott!!!!!!Bravo Yaya!!!Jövőre is itt szeretném látni!!!
Zseniális volt,amit ma csinált.
NAgyszerűen irányított,megjátszható volt és igen agilis.Kell egy jó Yaya itt a vége felé,szükségünk van rá.
És úgy néz ki,h lesz lehetősége tovább mesterkedni,mivel úgy tűnik sajna Busí lesérült. :? Remélem élni fog a lehetőséggel és vissza tudja játszani magát a kezdőbe.
VAMOS YAYA!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
albicelesteX
A Vadász

2010.03.17. 23:47:27

Nem azért de hatalmasat játszott!!!!!!Bravo Yaya!!!Jövőre is itt szeretném látni!!!
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2010.03.15. 15:11:52

Capon írta:Az tuti, hogy ennek a Yaya cserének a végén semmi értelme nem volt. Hány percet játszott 6ot?
Szerintem a Stuttgart ellen kezdő lesz. Legalábbis vagy egy ilyen érzésem.
Villanova tuti hogy meg akarta tapsoltatni Messit. Akárki mást is behozhatott volna. Touré-t hozta be.

Egyébként én sem örülök neki, hogy Pep már lassan élettársi kapcsolatot létesít Busquets-cel :evil: Értem én, hogy Sergi katalán, de azért annyira szerintem nagy nagy spíler, hogy kiszorítson egy Yaya Touré-t a kezdőből...méghozzá hetekre, hónapokra :evil:
Capon
Llegenda del Barça

2010.03.15. 14:32:53

Az tuti, hogy ennek a Yaya cserének a végén semmi értelme nem volt. Hány percet játszott 6ot?
Szerintem a Stuttgart ellen kezdő lesz. Legalábbis vagy egy ilyen érzésem.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.03.15. 13:47:49

Touré csak kapott 2 percet egy rangadón.Biztos örül neki.
Kép
MR. TROMORT777

2010.03.12. 12:37:08

LG írta: Hát sztem ha Yaya elmenne, akkor nem csere vkp-t kéne igazolni. Vagy ti komolyan elégedettek vagytok Buzkeccel? Mert aki sztem ti vmi mást néztek :shock:
Nem, egyáltalán nem vagyok elégedett, DE Pep úgy tűnik elégedett vele, hiszen Yaya-val szemben őt favorizálja.
Számomra érthetetlen, hogy miért nem játszik Yaya. Lehet motivációs gondok vannak és ezért jegeli Pep.
madmushroom
Capitá del Barça

2010.03.12. 10:34:47

LG írta: Nem Fabregas jönne a helyére, de símán van esély rá, hogy bele kerül Yaya is az üzletbe.
De ekkor valószínű lenne, hogy jönne egy csere vkp, vagy Busi/Keita és szükség esetén Pique/Marquez játszana vkp-t.Hát sztem ha Yaya elmenne, akkor nem csere vkp-t kéne igazolni. Vagy ti komolyan elégedettek vagytok Buzkeccel? Mert aki sztem ti vmi mást néztek :shock
Busi és Yaya között a különbség több csillió fényév. Busi egy teljesen túlértékelt játékos akinek a megítélését a tavalyi szezonunk repítette a magasban.

Yaya-nál jobb vkp nem fogunk találni, ez biztos. Meg kellett volna becsülni. Persze én személy szerint ha már lehet válogatni akkor Ignacio Camacho-nak nagyon örülnék. :)
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.11. 21:13:44

MR. TROMORT777 írta:
torrentkiller írta: Öreg, gondolkozz egy kicsit mielőtt beszélsz :!:
Yaya védekező középpályás. Fabregas pedig támadó. Remélem tudod mi a 2 között a különbség. Namármost, ha elmenne Yaya és jönne a katalán akkor igaz, hogy a támadójátékunk nagyban erősödne, de az lenne ami 2 évvel ezelőtt volt: Futószalagon kaptuk a gólokat, mivel Yaya-nak sérve volt, nem nagyon volt középpályás szűrés. Ott van még Busi, de ha kidől akkor annyi. Vagy Fabregast raknád be vkp-nak?
Amúgy ténlyeg egy linket, cikket vagy valamivel bizonyítsd ezt a feltevést. Köszi
Nem Fabregas jönne a helyére, de símán van esély rá, hogy bele kerül Yaya is az üzletbe.
De ekkor valószínű lenne, hogy jönne egy csere vkp, vagy Busi/Keita és szükség esetén Pique/Marquez játszana vkp-t.
Hát sztem ha Yaya elmenne, akkor nem csere vkp-t kéne igazolni. Vagy ti komolyan elégedettek vagytok Buzkeccel? Mert aki sztem ti vmi mást néztek :shock:
Ibra99
Barça C
Kapcsolat:

2010.03.11. 20:19:43

Én sajnálom Tourét. Többet percet érdeme.
„Öt esztendőre írtam alá, nagyon boldog vagyok itt, és eszem ágában sincs eligazolni Barcelonából.”-mpndta Ibrahimovics
Forza Barca
Barca 4ever
MR. TROMORT777

2010.03.11. 20:09:27

torrentkiller írta: Öreg, gondolkozz egy kicsit mielőtt beszélsz :!:
Yaya védekező középpályás. Fabregas pedig támadó. Remélem tudod mi a 2 között a különbség. Namármost, ha elmenne Yaya és jönne a katalán akkor igaz, hogy a támadójátékunk nagyban erősödne, de az lenne ami 2 évvel ezelőtt volt: Futószalagon kaptuk a gólokat, mivel Yaya-nak sérve volt, nem nagyon volt középpályás szűrés. Ott van még Busi, de ha kidől akkor annyi. Vagy Fabregast raknád be vkp-nak?
Amúgy ténlyeg egy linket, cikket vagy valamivel bizonyítsd ezt a feltevést. Köszi
Nem Fabregas jönne a helyére, de símán van esély rá, hogy bele kerül Yaya is az üzletbe.
De ekkor valószínű lenne, hogy jönne egy csere vkp, vagy Busi/Keita és szükség esetén Pique/Marquez játszana vkp-t.
barca99
Llegenda del Barça

2010.03.11. 00:09:02

Arról nem is beszélve, hogy ezután nem tiltaná senki/semmi, hogy igazoljunk egy védekező középpályást. :) Szóval kicsit feleslegesen ment az okítás.
Ennek ellenére remélem, hogy marad, mert nem tudom kit lehetne normális áron elhozni, aki megüti a szintet.
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.03.10. 21:21:16

torrentkiller írta: Ott van még Busi, de ha kidől akkor annyi. Vagy Fabregast raknád be vkp-nak?

Nem akarok közbeszólni, mert igazad van, de még ott van Keita is :D
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.03.10. 21:16:52

Fevernova írta:El fog menni! Mégpedig az Arsenalba a Fabregas csere üzletben!Nagyon nagy kár érte , hogy morálisan ide jutott mert szerintem itt nem képességbeli dolgokról hanem akarásbeli dolgokról van már szó , komolyan olyan érzése volt az embernek tavaly , hogy ő katalán és szíve csücske a csapat , de most...zsoldos aki kényszerből játszik! Ez a szomorú :(
Öreg, gondolkozz egy kicsit mielőtt beszélsz :!:
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
westerngom
Entrenador del Barça

2010.03.10. 20:53:02

sneco7 írta:Na azért,hogy ha már elkezdtünk statisztikázni akkor vizsgáljuk meg részletesen a dolgot.

Touré eddig összeségében 17 meccsen játszott,11 bajnoki+5 bl + 1 kupa
Busquets: 31 meccs: 22+5+4

De menjünk mélyebbre:

Touré: 800+ 405+ 94=1299 nálam,az 1626 nem tudom,h jött ki.
Busquets: 1614!! +315+309 = 2337, a 2352 nem tudom honnan jött,de végülis ez nem nagy különbség.

Több,mint 1000 perc,ami több,mint 11 meccs különbség.

De menjünk mélyebbre:

Touré: PD: 9-szer kezdő,2-szer csere,5-ször!!! lecserélték
BL: 5-ször kezdő,2-szer lecserélték
CDR:1-szer kezdő

Busquets: PD: 17-szer!!! kezdő,,5-ször csere, 2-szer cserélték le
BL: 3-szor kezdő,2-szer csere
CDR: 3-szor kezdő,1-szer csere

Ennél mélyebbre már nem megyek,aki most sem lát különbséget az szóljon.Lehet,h Busi is megérdemli,hogy játszon,de tényleg azt az ember szívatják,aki tavaly félig sérülten játszotta le a szezonhajrát és kényszerből még a számára idegen poszton is kellett játszania és ott sem okozott csalódsát.Kérdem én,hova tűnt hirtelen a bizalom és Busquets mivel érdemelte ki a több bizalmat? Számomra nem tűnt úgy,hogy Busquets jobban játszott volna az elmúlt meccseken vagy akár ősszel,mint Yaya.Az,hogy a BL döntőn hogy játszott ne legyen már mérvadó,mert ott Touré is klasszist nyomott csak éppen egy számára idegen poszton.
- ehhh, köszönöm a munkád (korrekt és objektív), én bizony rest vagyok már "ehhez"!
Az alábbiakban leírtam többször is, hogy pont ez az a számháború ami igazán zavar, amikor valaki hangot ad a látottaknak és erre letépik a száját, ha nem ír hozzá pontos statisztikát édesanyja leánykori nevével és vércsoportjával kiegészítve!
Miért kell a szembetűnő, jól látható dolgokat is "megmagyarázni"?
kanty
Llegenda del Barça

2010.03.10. 17:12:12

LG írta: Persze, a Barca nélküle is Barca marad, de a saját dolgunkat nehezítjük meg ezzel, mert akkor nyáron vkp után is nézhetünk, és bizony Touré kalibert igen nehéz találni. De talán Pep tudatosan teszi ezt vele, hiszen Mascheronóról sok pletykát lehetett hallani nyáron. Sztem ő nem üti meg az a szintet, amit Touré.
Igy igaz.
Touré a tavalyi Barca meghatározó tagja volt és számomra is érhetetlen néha, h miért kap méltatlanul kevés lehetőséget.
Az meg butasaág lenne, ha eladnánk és vennénk helyette Mascherano-t. Az argentin szerintem sem annyira jó, mint Yaya és még melléje be kellene illeszkednie stb stb. Ami tudjuk nem mindenkinek megy könnyen amikor a ide igazol.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.10. 16:54:53

Capon írta:Jó rég óta tart ez a sztori itt a fórumon. Mondjuk nem baj.
Touré még biztos sok lehetőséget fog kapni a bizonyításra csak élnie kell vele. Bízom benne, hogy ugyan olyan teljesítményre lesz képes mint 1 évvel ezelőtt.
De ha nem így lesz akkor sem fog összedőlni a Camp Nou. Ha elmegy elmegy különösebben nem izgat, majd jön helyette más.

Egyébként elég érdekes egy mozgása van az emberünknek. Mikor sétál szabályosan sántikálva teszi azt. Mintha tényleg fájdalmat okozna neki a mozgás.
Persze, a Barca nélküle is Barca marad, de a saját dolgunkat nehezítjük meg ezzel, mert akkor nyáron vkp után is nézhetünk, és bizony Touré kalibert igen nehéz találni. De talán Pep tudatosan teszi ezt vele, hiszen Mascheronóról sok pletykát lehetett hallani nyáron. Sztem ő nem üti meg az a szintet, amit Touré.
Lezárt