az nagyon durva :S és sikerült vmit kihozni azért belőle a későbbiekben?daffy írta:amikor én írtam a matekot,akkor volt benne egy nyomtatási hiba. konkrétan senki nem tudta,hogy 3*gyök vagy harmadik gyök a példa. természetesen a rosszat választottam, minusz 11 pont ha jól emlékszem. az egyetlen baj,hogy matek volt a fizika mellett a felvételi tárgyam. nagyon örültünk nekiLionel Kicsi Messi írta: kössz. most kicsit nyugodtabb vok
Tanulószoba
-
- Capitá del Barça

amikor én írtam a matekot,akkor volt benne egy nyomtatási hiba. konkrétan senki nem tudta,hogy 3*gyök vagy harmadik gyök a példa. természetesen a rosszat választottam, minusz 11 pont ha jól emlékszem. az egyetlen baj,hogy matek volt a fizika mellett a felvételi tárgyam. nagyon örültünk nekiLionel Kicsi Messi írta: kössz. most kicsit nyugodtabb vok

-
- Capitá del Barça
kössz. most kicsit nyugodtabb vokdaffy írta:mitű fosóó?Lionel Kicsi Messi írta:Hát Tocy remélem igazad lesz , és könnyű lesz a matek, még hogyha a tavalyinál nehezebb is lesz.. nagyon félek a matektól, mert sohasem voltam jó belőle a 4 év alatt! :S
a matek érettségi első részét bárki megcsinálja,még egy 6-os gyerek is. abból már összeszedhető a kettes. a többihez meg írj valamit. képleteket,rajzokat,nézz ki vmit a függvénytáblából. nem nagy kunszt jóra megírni,ne izgulj!!

mitű fosóó?Lionel Kicsi Messi írta:Hát Tocy remélem igazad lesz , és könnyű lesz a matek, még hogyha a tavalyinál nehezebb is lesz.. nagyon félek a matektól, mert sohasem voltam jó belőle a 4 év alatt! :S

a matek érettségi első részét bárki megcsinálja,még egy 6-os gyerek is. abból már összeszedhető a kettes. a többihez meg írj valamit. képleteket,rajzokat,nézz ki vmit a függvénytáblából. nem nagy kunszt jóra megírni,ne izgulj!!
-
- Capitá del Barça
Hát Tocy remélem igazad lesz , és könnyű lesz a matek, még hogyha a tavalyinál nehezebb is lesz.. nagyon félek a matektól, mert sohasem voltam jó belőle a 4 év alatt! :S

Jaja, matek egyszerű lesz, bár azt mondják, nehezebb, mint tavaly...én igazából egyiktől sem parázok kicsit se, csak péntek 13-án lesz egy üzleti gazdaságtanom...na az kemény leszpalesz77 írta:Mintha én írtam volna... Én az utolsó feladatot bebuktam, mert habár először jól írtam, aztán kijavítottam már nem is tudom miért, mert hogy biztos ez a szivatós feladat, és hát mégse az lett... Mindegy, a többi nagyjából jó lett, a novellám meg szerintem jól sikerült, aztán majd kiderül.Tocy írta:Megírtam a magyart!Igazából én elég lazán veszem ezt az érettségit, majd meglátjuk mi sül ki belőle
Szerintem a szövegértés nem volt annyira könnyű, 40ből 30 pontom lett, úgy számoltam. Ugye már meg lehet nézni a megoldásokat
Novellát elemeztem, az meg majd kiderül, a 3 oldalam megvan, nagyjából stimmel, várom az eredményt
Holnapra kíváncsi leszek, a matekban bízok a legjobban, reméljük a legjobbakat...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Mintha én írtam volna... Én az utolsó feladatot bebuktam, mert habár először jól írtam, aztán kijavítottam már nem is tudom miért, mert hogy biztos ez a szivatós feladat, és hát mégse az lett... Mindegy, a többi nagyjából jó lett, a novellám meg szerintem jól sikerült, aztán majd kiderül.Tocy írta:Megírtam a magyart!Igazából én elég lazán veszem ezt az érettségit, majd meglátjuk mi sül ki belőle
Szerintem a szövegértés nem volt annyira könnyű, 40ből 30 pontom lett, úgy számoltam. Ugye már meg lehet nézni a megoldásokat
Novellát elemeztem, az meg majd kiderül, a 3 oldalam megvan, nagyjából stimmel, várom az eredményt
Holnapra kíváncsi leszek, a matekban bízok a legjobban, reméljük a legjobbakat...

Megírtam a magyart!
Igazából én elég lazán veszem ezt az érettségit, majd meglátjuk mi sül ki belőle

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Ezzel teljességgel egyetértek. Ismét itt van a gyönyörű 13.hét. Napi 2 zh, fincsi lesz.daffy írta:sok sikert mindenkinek. jegyezzétek meg: egy egyetemi zh-hoz képest az érettségi sétagalopp.
ezt nekem is ebben az időben mondták,én sem hittem el,de mégis beigazolódott. hajrá!

Az érettségizőknek pedig egy kalappal

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Hát sok sikert mindenkinek!
Azt hiszem nem lesz olyan vészes, mint amilyennek mondják.
A novella elemzés meg egy könnyű műfaj, csak minden hülyeséget bele kell magyarázni. 
A matek emelt egy fokkal húzósabb lesz, de az sem para igazán.
Azt hiszem nem lesz olyan vészes, mint amilyennek mondják.

A matek emelt egy fokkal húzósabb lesz, de az sem para igazán.

- sjay
- Entrenador del Barça
http://www.doksi.hu/ehogyan.phpbouba írta:Mik a novella elemzés szempontjai?
Sok sikert

off: 1000. hsz

Mik a novella elemzés szempontjai? 

- VargaAron
- Jugador d'estrella
Hát, sok sikert mindenkinek az érettségihez! Én is most érettségizek, de múlt héten operálták a csuklómat, (4-6 hét gipsz
) szal nem írásbelizek hanem szóbelin 2 tételt húzok. Mondjuk már 3 érettségit (matek-92%, angol-93% és tesi-94%) megcsináltam, szal az írásbelivel se lett volna gondom
Még1szer sok sikert mindenkinek!!!

Még1szer sok sikert mindenkinek!!!
sok sikert mindenkinek. jegyezzétek meg: egy egyetemi zh-hoz képest az érettségi sétagalopp.bowlinggolyo írta:Holnaptól kezdődik a halál 3 napja!
Minden sors társamnak kívánok sikeres értettségi vizsgákat és kerüljünk be oda ahova nagyon szeretnénk
ezt nekem is ebben az időben mondták,én sem hittem el,de mégis beigazolódott. hajrá!

-
- Entrenador del Barça
Holnaptól kezdődik a halál 3 napja! 
Minden sors társamnak kívánok sikeres értettségi vizsgákat és kerüljünk be oda ahova nagyon szeretnénk

Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- Hunter91
- Capitá del Barça
Autocadben hogyan tudok vonalakat úgy másolni egy másik vonalra,hogy a köztes távolságot is megadom(Pl:1)
Egy kocka rajzához kellene,csak nem akarok egyenként szórakozni vele.
A tanár régen mutatott egy lehetőséget,de már elfelejtettem.
Valami ilyen volt: tárgyraszter be-->megvárod míg piros lesz a vonal végén a jelölő aztán innentől nem tudom:s (kattintgatni kell az egérrel jobb vagy bal gomb? asszem valami enter meg m vagy n betűt is nyomott)
Ha valaki leírná érthetően a folyamatot annak nagyon hálás lennék.
Valaki szánjon meg!
Egy kocka rajzához kellene,csak nem akarok egyenként szórakozni vele.
A tanár régen mutatott egy lehetőséget,de már elfelejtettem.
Valami ilyen volt: tárgyraszter be-->megvárod míg piros lesz a vonal végén a jelölő aztán innentől nem tudom:s (kattintgatni kell az egérrel jobb vagy bal gomb? asszem valami enter meg m vagy n betűt is nyomott)
Ha valaki leírná érthetően a folyamatot annak nagyon hálás lennék.
Valaki szánjon meg!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ismét kérnék némi segítséget attól aki esetleg jártas ebben.
Szóval a választott sulim, mint már írtam az Adyligeti Rendészeti. Már minden el van intézve, csak a felvételi van hátra. Érdekelne, hogy mégis mikor a büdös életbe lesz ez? Sehol se találok konkrétumot. Márciusra volt kiírva anno valamikor. Nem akarom én sürgetni a dolgot, csak jó lenne, ha az ember tisztában lenne vele.
Szóval a választott sulim, mint már írtam az Adyligeti Rendészeti. Már minden el van intézve, csak a felvételi van hátra. Érdekelne, hogy mégis mikor a büdös életbe lesz ez? Sehol se találok konkrétumot. Márciusra volt kiírva anno valamikor. Nem akarom én sürgetni a dolgot, csak jó lenne, ha az ember tisztában lenne vele.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
köszöntem daffy, megjött nekem is 

de jót nevettünk...messideco írta: S a p.ü. is?![]()
![]()
Na jó, legyen ennek vége

átküldtem a mailt. 46 mega lett

írd be,aztán majd kitörlöd,ha megvan. csak nem lesz baj. a jó ügyet szolgálja.Rewolution5 írta: lehet gondd van ... be tudnám sárgázni ide gyorsan .. engedélyezett az?
szerk: megjött

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
lehet gondd van ... be tudnám sárgázni ide gyorsan .. engedélyezett az?daffy írta:nem jött semmiRewolution5 írta:akartam írni jó ember vagy daffy... jó a tippetek, csak erezzetek az ironiat ...remelem nemsertettem meg a maganjogaidat daffy!
szerk.: 17:48:40-kor lett elküldve daffy, esetleg küldjem még1x?

nem jött semmiRewolution5 írta:akartam írni jó ember vagy daffy... jó a tippetek, csak erezzetek az ironiat ...remelem nemsertettem meg a maganjogaidat daffy!

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
akartam írni jó ember vagy daffy... jó a tippetek, csak erezzetek az ironiat ...remelem nemsertettem meg a maganjogaidat daffy! 

21 vagyok.messideco írta:Szerintem daffy 25. rewo meg 15-16 lehet... kbJól tippeltem?
egyébként nem jött még meg a pü...