Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az nagyon durva :S és sikerült vmit kihozni azért belőle a későbbiekben?daffy írta:amikor én írtam a matekot,akkor volt benne egy nyomtatási hiba. konkrétan senki nem tudta,hogy 3*gyök vagy harmadik gyök a példa. természetesen a rosszat választottam, minusz 11 pont ha jól emlékszem. az egyetlen baj,hogy matek volt a fizika mellett a felvételi tárgyam. nagyon örültünk nekiLionel Kicsi Messi írta: kössz. most kicsit nyugodtabb vok
amikor én írtam a matekot,akkor volt benne egy nyomtatási hiba. konkrétan senki nem tudta,hogy 3*gyök vagy harmadik gyök a példa. természetesen a rosszat választottam, minusz 11 pont ha jól emlékszem. az egyetlen baj,hogy matek volt a fizika mellett a felvételi tárgyam. nagyon örültünk nekiLionel Kicsi Messi írta: kössz. most kicsit nyugodtabb vok
kössz. most kicsit nyugodtabb vokdaffy írta:mitű fosóó?Lionel Kicsi Messi írta:Hát Tocy remélem igazad lesz , és könnyű lesz a matek, még hogyha a tavalyinál nehezebb is lesz.. nagyon félek a matektól, mert sohasem voltam jó belőle a 4 év alatt! :S
a matek érettségi első részét bárki megcsinálja,még egy 6-os gyerek is. abból már összeszedhető a kettes. a többihez meg írj valamit. képleteket,rajzokat,nézz ki vmit a függvénytáblából. nem nagy kunszt jóra megírni,ne izgulj!!
mitű fosóó?Lionel Kicsi Messi írta:Hát Tocy remélem igazad lesz , és könnyű lesz a matek, még hogyha a tavalyinál nehezebb is lesz.. nagyon félek a matektól, mert sohasem voltam jó belőle a 4 év alatt! :S
Jaja, matek egyszerű lesz, bár azt mondják, nehezebb, mint tavaly...én igazából egyiktől sem parázok kicsit se, csak péntek 13-án lesz egy üzleti gazdaságtanom...na az kemény leszpalesz77 írta:Mintha én írtam volna... Én az utolsó feladatot bebuktam, mert habár először jól írtam, aztán kijavítottam már nem is tudom miért, mert hogy biztos ez a szivatós feladat, és hát mégse az lett... Mindegy, a többi nagyjából jó lett, a novellám meg szerintem jól sikerült, aztán majd kiderül.Tocy írta:Megírtam a magyart!Igazából én elég lazán veszem ezt az érettségit, majd meglátjuk mi sül ki belőle
Szerintem a szövegértés nem volt annyira könnyű, 40ből 30 pontom lett, úgy számoltam. Ugye már meg lehet nézni a megoldásokat
Novellát elemeztem, az meg majd kiderül, a 3 oldalam megvan, nagyjából stimmel, várom az eredményt
Holnapra kíváncsi leszek, a matekban bízok a legjobban, reméljük a legjobbakat...
Mintha én írtam volna... Én az utolsó feladatot bebuktam, mert habár először jól írtam, aztán kijavítottam már nem is tudom miért, mert hogy biztos ez a szivatós feladat, és hát mégse az lett... Mindegy, a többi nagyjából jó lett, a novellám meg szerintem jól sikerült, aztán majd kiderül.Tocy írta:Megírtam a magyart!Igazából én elég lazán veszem ezt az érettségit, majd meglátjuk mi sül ki belőle
Szerintem a szövegértés nem volt annyira könnyű, 40ből 30 pontom lett, úgy számoltam. Ugye már meg lehet nézni a megoldásokat
Novellát elemeztem, az meg majd kiderül, a 3 oldalam megvan, nagyjából stimmel, várom az eredményt
Ezzel teljességgel egyetértek. Ismét itt van a gyönyörű 13.hét. Napi 2 zh, fincsi lesz.daffy írta:sok sikert mindenkinek. jegyezzétek meg: egy egyetemi zh-hoz képest az érettségi sétagalopp.
ezt nekem is ebben az időben mondták,én sem hittem el,de mégis beigazolódott. hajrá!
http://www.doksi.hu/ehogyan.phpbouba írta:Mik a novella elemzés szempontjai?
sok sikert mindenkinek. jegyezzétek meg: egy egyetemi zh-hoz képest az érettségi sétagalopp.bowlinggolyo írta:Holnaptól kezdődik a halál 3 napja!
Minden sors társamnak kívánok sikeres értettségi vizsgákat és kerüljünk be oda ahova nagyon szeretnénk
de jót nevettünk...messideco írta: S a p.ü. is?![]()
![]()
Na jó, legyen ennek vége
írd be,aztán majd kitörlöd,ha megvan. csak nem lesz baj. a jó ügyet szolgálja.Rewolution5 írta: lehet gondd van ... be tudnám sárgázni ide gyorsan .. engedélyezett az?
lehet gondd van ... be tudnám sárgázni ide gyorsan .. engedélyezett az?daffy írta:nem jött semmiRewolution5 írta:akartam írni jó ember vagy daffy... jó a tippetek, csak erezzetek az ironiat ...remelem nemsertettem meg a maganjogaidat daffy!
szerk.: 17:48:40-kor lett elküldve daffy, esetleg küldjem még1x?
nem jött semmiRewolution5 írta:akartam írni jó ember vagy daffy... jó a tippetek, csak erezzetek az ironiat ...remelem nemsertettem meg a maganjogaidat daffy!
szerk.: 17:48:40-kor lett elküldve daffy, esetleg küldjem még1x?
21 vagyok.messideco írta:Szerintem daffy 25. rewo meg 15-16 lehet... kbJól tippeltem?