2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem Rád. Szerintem nem ér annyit, hogy harmincix millióért visszavegyük. Én nekem nincs bajom Keitával. Úgyis már csak 1-2 évet lesz itt, addig meg beérhetnek a Thiago-ék. Szerintem főleg ő hatalmas játékos lehet. Rettentően Iniestás a mozgása, Jonathan-nak pedig Xavis. Mi kell még?csababarca írta:Fernando írta: Egyébként a kolléga lent azt mondta Keita helyett jöhetne. Hát Keita csere, ez tény (ha alapkezdő életben van). Akkor Fábregas is az lenne csak.
Nem tudom rám gondolsz e ,de én nem úgy gondoltam hogy Keita helyett jöjjön,hanem hogy nyugodtabb lennék,ha hosszútávon ő lenne a csapatban Xavi/Iniesta helyén.
Fernando írta: Egyébként a kolléga lent azt mondta Keita helyett jöhetne. Hát Keita csere, ez tény (ha alapkezdő életben van). Akkor Fábregas is az lenne csak.
Persze tett az asztalra, miért ne tett volna, nem mondtam én ilyet, bár én még mindig tartom, hogy itt se akkor ha marad se akkor ha visszakívánkozik és -30 millióért miért ne vennénk vissza- megvesszük nem lenne akkora sztár mint Londonban. Ott azért nem akkora dolog kitűnni mint itt. Egyébként a kolléga lent azt mondta Keita helyett jöhetne. Hát Keita csere, ez tény (ha alapkezdő életben van). Akkor Fábregas is az lenne csak.LG írta:Azért Fabregas tett is talán vmit azért, h ekkora sztár legyen, és ennyire körülrajongják. És talán az Arsenalt nem kéne hulla gyenge csapatnak nevezniFernando írta:
Bocsi, ha picit kötekedős vagy nemtetszést kifejező a hozzászólásom, de csak azért mert nem olyan médiasztár Keita mint Fábregas ettől még szerintem nem kell lebecsülni őt. Oké hogy nem zselézi -az amúgy sem létező- haját, és nem hangoztat minden meccs után nyilatkozatokat és nem rajongják körbe a kislányok hogy jajj de cuki ettől még hasznos tagja a csapatnak. Jah és nem hagyta el a Barcát és sír, hogy l**aszt sem nyer egy hullagyenge csapatban.Keitát én sem akarom bántani, de nem Fabregas szint. Meg eleve más típusú játékos, nem túl kreatív, inkább romboló. Ettől függetlenül én is elégedett vagyok vele, de maradjon csak csere.
Nem hinném, ha csapat le akarná igazolni Fabregast, az csak a nevéért tenné, ez butaság. Te is, meg Fernando is úgy beszéltek róla, mintha vmi kiégett sztár lenne. Holott ő még a pályafutása elején van, már most a világ 1ik legjobb kp-a, de hamarosan megkérdőjelezhetlenül az lesz. Ráadásul Xavi és Iniesta 2-en vannak 2 posztra, ami édes kevés. Mi lesz, ha mind2en lesérülnék 1-2 hónapra?Lionel85 írta:Én sem értem Keita "eladását", jó ő ebbe a csapatba, ráadásul ballábas. Fábregast csak a nevéért venné meg a csapat, ráadásul Laporta anno kijelentette, hogy egykori játékosokat nem vesz meg. Bár Piqué mégis visszajött, de olcsóbb volt (5 millió euró), mint Fábregas lenne.
Azért Fabregas nem csak a neve miatt jönne.Nagyon jó játékos,és Iniesta és Xavi mellett jelenleg a világon nincs olyan ember,rajta kívül, aki tudná hozni azt a szintet és szerepkört.Szóval igenis van helye a Barcában szerintem legalábbis.Lionel85 írta:Én sem értem Keita "eladását", jó ő ebbe a csapatba, ráadásul ballábas. Fábregast csak a nevéért venné meg a csapat, ráadásul Laporta anno kijelentette, hogy egykori játékosokat nem vesz meg. Bár Piqué mégis visszajött, de olcsóbb volt (5 millió euró), mint Fábregas lenne.
Azért Fabregas tett is talán vmit azért, h ekkora sztár legyen, és ennyire körülrajongják. És talán az Arsenalt nem kéne hulla gyenge csapatnak nevezniFernando írta:
Bocsi, ha picit kötekedős vagy nemtetszést kifejező a hozzászólásom, de csak azért mert nem olyan médiasztár Keita mint Fábregas ettől még szerintem nem kell lebecsülni őt. Oké hogy nem zselézi -az amúgy sem létező- haját, és nem hangoztat minden meccs után nyilatkozatokat és nem rajongják körbe a kislányok hogy jajj de cuki ettől még hasznos tagja a csapatnak. Jah és nem hagyta el a Barcát és sír, hogy l**aszt sem nyer egy hullagyenge csapatban.
1. Mi bajod Keitával? Szerintem maximálisan jól játszik. Egy-egy meccs kivételével baromi hasznos tagja volt a csapatnak.barca0417 írta:Fabregas érkezésével szerintem (ha jön) akkor Keitától meg kéne válni. Az ő játékperceivel, amennyit idén játszott, Cesc is megelégedhetne. pedig Keita sem kezdőjátékos elvileg, bár ilyen nincs is egy nagy csapatnál. Ha maradna szerintem túl sok lenne már, főleg Thiago és Jonathan egyre közelebb kerülésével az 1. csapathoz.
Nem vagyok elégedetlen különösebben Keitával, de azért játékban nem tud annyit hozzátenni, amennyi elvárható lenne.
A nyáron lehet hogy egy Rosell-Ribery-Fabregas csomaggal leszünk gazdagabbak. Van rá esély.....![]()
(de sok dolgunk lesz még addig)
Kíváncsi lennék, hogy becsületből ment a Realhoz, vagy nem akart 30 millát bukni.ab1daL írta:Madridistán is olvastam ilyesmi hírt hogy elvileg megegyeztek, de legalábbis Perez kiszállt az érte folyó harcból. Én vmi más érdekeset is találtam, szintén madridistáról: Ramón Calderón: "2008. december 8-án Cristiano Ronaldo megegyezett a klubjával a Real Madridba igazolásról. Nem volt erről tárgyalás, már minden készen volt. A játékos egyértelmű szándékát jelezte, hogy elfogadott egy záradékot, amely 30 millió eurós büntetést foglalt magába a szerződés felbontása esetén." A lényeg![]()
Ramón Calderón: "Aztán az Inter és a Barcelona is bepróbálkozott. Ez megoldotta volna Ferguson gondjait, mivel köztudottan nem barátja a klubnak. Ha a katalánokhoz igazolt volna, akkor Ferguson rögtön kétszer keresztbe tett volna a Realnak. De Ronaldo határozott maradt, és visszautasította a Barcelonát."
Madridistán is olvastam ilyesmi hírt hogy elvileg megegyeztek, de legalábbis Perez kiszállt az érte folyó harcból. Én vmi más érdekeset is találtam, szintén madridistáról: Ramón Calderón: "2008. december 8-án Cristiano Ronaldo megegyezett a klubjával a Real Madridba igazolásról. Nem volt erről tárgyalás, már minden készen volt. A játékos egyértelmű szándékát jelezte, hogy elfogadott egy záradékot, amely 30 millió eurós büntetést foglalt magába a szerződés felbontása esetén." A lényegGali írta:Barca agrees with Cesc!
Cesc Fabregas has given the 'yes' to play next season at FC Barcelona. The Arsenal midfielder has reached a verbal agreement with the Catalan club, which has verbal agreement with his future contract ...
A Sport.es szerint a Barca szóban megegyezett Fabregassal, hogy a következő szezontól a Barcaban folytatja pályafutását.
Vajon mennyi ennek a híreknek a valóságtartalma?
Sajnos a sikertelenség is majdnem garantált, ez az elmúlt pár meccsen kiderült.Mikaos írta:A kezdőtagság az Arsenalban garantált számára
Szerintem ez nemcsak a pénz vagy a Barca-szív csatája.bowlinggolyo írta:Innentől kezdve Cesc-en múlik h mit akar.Ha tényleg vissza akar jönni Barcelonába akkor ezt szép kis 34 milliós ajánlatot is visszautasítja.Ha túlságosan kapzsi mint volt annak idején is akkor ezt a szép kis fizetést elfogadja és marad továbbra is az Arsenal kötelékeiben. Reméljük a számunkra is kedvező első opciót választja és nyártól már a mi színeikben mutathatja meg h mégis igazi Barca vér csörgedezik ereiben.
Innentől kezdve Cesc-en múlik h mit akar.Ha tényleg vissza akar jönni Barcelonába akkor ezt szép kis 34 milliós ajánlatot is visszautasítja.Ha túlságosan kapzsi mint volt annak idején is akkor ezt a szép kis fizetést elfogadja és marad továbbra is az Arsenal kötelékeiben. Reméljük a számunkra is kedvező első opciót választja és nyártól már a mi színeikben mutathatja meg h mégis igazi Barca vér csörgedezik ereiben.