Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.02.10. 00:35:22

A szezon elején azt írtuk, hogy középhátvéd poszton jól állunk, erre most éppen ki tudunk állítani 4 embert a védelembe hétvégére. Lehet sorozatos balszerencse vezettet ide, de ugyanez bármikor bekövetkezhet a középpályán is. Milito mesterien játszott a Getafe ellen. Őszintén mondom, hogy én nem hittem benne, hogy ilyen hosszú sérülés után így tud majd teljesíteni! Szerencsére tévedtem! Ami viszont Fabregast illeti: szerintem kell ide, és lehet benne lenne 30 millioba, de legalább egy olyan játékos érkezne, aki akár kezdőként, vagy csereként beállva jó teljesítményre képes. Ugyanez igaz Riberyre (tudom, hogy róla most nincs szó). Ők klasszis játékosok. Inkább ilyenekre költsük a milliokat, mintsem olyan játékosokra, akikben mi szurkolók és az edző sem bízik meg! Ilyen volt Caseres, vagy ilyen most Csiga, aki bár Pep "kedvence", de mégsem bíz rá, csak kényszerből meccseket. Van egy olyan érzésem, ha Toure egészséges lenne, ő lenne a hátvéd Militoval, Csiga meg padozna.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.02.09. 22:54:03

Fábregas-cikk, idézet:

"...a londoniak igazgatója, Ivan Gazidis a hírek szerint levélben kérte arra a klubot, hogy fejezze be a nyilvános hadjáratot Cesc megszerzéséért."

Tisztára úgy tesznek, mintha ők nem így vitték volna el anno Fábregast és Méridát... Akkoriban ilyen erővel a Barcelona is írhatott volna levelet az Arsenalnak, hogy kopjanak le a két gyerekről... Bosszantó!
Kép
Kép
Kép
Forcabarca8
Capitá del Barça

2010.02.09. 22:51:41

sztem fabregas ellen szól, hogy pénzt kell érte adni. mert a barca utánpótlásában nevelkedett, megkapta a kellő bizalmat, majd a cél (felnőtt) előtt lelépett. most egy világsztár, akinek a híre nagyon nagy, csapatkapitány, az arsenal jelenlegi legnagyobb ásza, de elvágyik onnan, mert látja, h ott nem fog nyerni semmit. de ezért meg pénzbe kerül a saját nevelőegyesületének! ez gáz! az én szememben 20 milliónál többet nem szabadna adni érte (habár ha csiga 25 m euro, akkor ő legalább 50et érne) a keretnek meg nagyon jót tenne, biztos, h bebírna illeszkedni, vele nem veszünk zsákbamacskát, de akkor is: 30-40 millát adni a "sajátodért", az szívás.
csak magamban gondolkozok: ha állítólag az álmai csapata a barca, akkor 17 évesen hogy bírta otthagyni? valami van ennek a gyereknek a fejében, ami sztem nem más mint az egoizmus. meg sztem álszent dolog azt mondani, h "minden álmom a barcában játszani" ha az első adandó alkalommal másfelé veszem az irányt. messi, iniesta, pedro, krkic, ők miért nem mentek el? biztos hívták őket is mindenfelé! talán a válasz: elhivatottság, igazi, régimódi klubhűség, alázat. ezek sztem hiányoznak cescből, aki mindemellett egy zseni...
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.02.09. 22:41:42

Lehet hogy drága. Lehet hogy nem is mindig lenne kezdő. De ha van lehetőség rá, el kell hozni. Yaya Xavi, Cesc-Messi, Ibra, Ini... aztahétszentségit' Nem tudok mit hozzáfűzni. Sok(k) az ellenfeleknek. Még úgy is, hogy Ini játéka azért középről hiányozna-no nem minden meccsen, mert azért előfordulna az is, hogy mondjuk Fabregas vagy épp Xavi pihen-erre is lenne lehetőség.
Mondjuk ha belegondolok, még akár Hlebet is bele lehetne venni a bizniszbe, úgyis jól ment neki az ágyusoknál.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.02.09. 22:30:27

Egyébként ez a dolog nem ellenkezik a szabályokkal?Csak mert tudtommal először a kluboknak kell megegyezni és utána lehet a játékossal tárgyalni.

Ha esetlegesen tényleg igaz ez a hír és nyáron tényleg nálunk köt ki (aminek én igen örülnék) akkor el tudom képzelni,h tőlünk pedig egy pár fiatal az Arsenalba köt ki(amit meg nagyon sajnálnék).
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.09. 21:46:47

csababarca írta:
Fernando írta: Egyébként a kolléga lent azt mondta Keita helyett jöhetne. Hát Keita csere, ez tény (ha alapkezdő életben van). Akkor Fábregas is az lenne csak. :wink:

Nem tudom rám gondolsz e ,de én nem úgy gondoltam hogy Keita helyett jöjjön,hanem hogy nyugodtabb lennék,ha hosszútávon ő lenne a csapatban Xavi/Iniesta helyén.
Nem Rád. Szerintem nem ér annyit, hogy harmincix millióért visszavegyük. Én nekem nincs bajom Keitával. Úgyis már csak 1-2 évet lesz itt, addig meg beérhetnek a Thiago-ék. Szerintem főleg ő hatalmas játékos lehet. Rettentően Iniestás a mozgása, Jonathan-nak pedig Xavis. Mi kell még? 8)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.02.09. 21:39:49

Fernando írta: Egyébként a kolléga lent azt mondta Keita helyett jöhetne. Hát Keita csere, ez tény (ha alapkezdő életben van). Akkor Fábregas is az lenne csak. :wink:

Nem tudom rám gondolsz e ,de én nem úgy gondoltam hogy Keita helyett jöjjön,hanem hogy nyugodtabb lennék,ha hosszútávon ő lenne a csapatban Xavi/Iniesta helyén.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.09. 21:33:19

LG írta:
Fernando írta:
Bocsi, ha picit kötekedős vagy nemtetszést kifejező a hozzászólásom, de csak azért mert nem olyan médiasztár Keita mint Fábregas ettől még szerintem nem kell lebecsülni őt. Oké hogy nem zselézi -az amúgy sem létező- haját, és nem hangoztat minden meccs után nyilatkozatokat és nem rajongják körbe a kislányok hogy jajj de cuki ettől még hasznos tagja a csapatnak. Jah és nem hagyta el a Barcát és sír, hogy l**aszt sem nyer egy hullagyenge csapatban.
Azért Fabregas tett is talán vmit azért, h ekkora sztár legyen, és ennyire körülrajongják. És talán az Arsenalt nem kéne hulla gyenge csapatnak nevezni :roll: Keitát én sem akarom bántani, de nem Fabregas szint. Meg eleve más típusú játékos, nem túl kreatív, inkább romboló. Ettől függetlenül én is elégedett vagyok vele, de maradjon csak csere.
Persze tett az asztalra, miért ne tett volna, nem mondtam én ilyet, bár én még mindig tartom, hogy itt se akkor ha marad se akkor ha visszakívánkozik és -30 millióért miért ne vennénk vissza- megvesszük nem lenne akkora sztár mint Londonban. Ott azért nem akkora dolog kitűnni mint itt. Egyébként a kolléga lent azt mondta Keita helyett jöhetne. Hát Keita csere, ez tény (ha alapkezdő életben van). Akkor Fábregas is az lenne csak. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.02.09. 21:31:30

Osztom LG véleményét.
Szerintem egy Fabregassal például felállhatunk,hogy ő játszik akár vkp-t,ha otthon játszunk kisebb csapat ellen.
És azt se feledjük,hogy sajnos olyan a futball,hogy nem biztos hogy még egy olyan szezont lehúznak Xavi és Iniesta,hogy egyikük se sérül le gyakorlatilag.Bárcsak így lenne.
És szerintem mindenki nyugodtabb lenne,ha valamelyiküket Fabregas helyettesítené,mint Keita vagy Busquets.
Én azt mondom jöjjön,de ha nem jön nem fogok kardomba dőlni :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2010.02.09. 21:35:20-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.02.09. 21:25:38

Lionel85 írta:Én sem értem Keita "eladását", jó ő ebbe a csapatba, ráadásul ballábas. Fábregast csak a nevéért venné meg a csapat, ráadásul Laporta anno kijelentette, hogy egykori játékosokat nem vesz meg. Bár Piqué mégis visszajött, de olcsóbb volt (5 millió euró), mint Fábregas lenne.
Nem hinném, ha csapat le akarná igazolni Fabregast, az csak a nevéért tenné, ez butaság. Te is, meg Fernando is úgy beszéltek róla, mintha vmi kiégett sztár lenne. Holott ő még a pályafutása elején van, már most a világ 1ik legjobb kp-a, de hamarosan megkérdőjelezhetlenül az lesz. Ráadásul Xavi és Iniesta 2-en vannak 2 posztra, ami édes kevés. Mi lesz, ha mind2en lesérülnék 1-2 hónapra?
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.02.09. 21:23:38

Most komolyan. Tényleg indokolt érte kiadni 30-40 milliót csak azért mert exBarçás?
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.02.09. 21:20:19

Lionel85 írta:Én sem értem Keita "eladását", jó ő ebbe a csapatba, ráadásul ballábas. Fábregast csak a nevéért venné meg a csapat, ráadásul Laporta anno kijelentette, hogy egykori játékosokat nem vesz meg. Bár Piqué mégis visszajött, de olcsóbb volt (5 millió euró), mint Fábregas lenne.
Azért Fabregas nem csak a neve miatt jönne.Nagyon jó játékos,és Iniesta és Xavi mellett jelenleg a világon nincs olyan ember,rajta kívül, aki tudná hozni azt a szintet és szerepkört.Szóval igenis van helye a Barcában szerintem legalábbis.

Sajnos Laportának ebbe már nem lesz beleszólása a nyáron. :(
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.02.09. 21:16:24

Én sem értem Keita "eladását", jó ő ebbe a csapatba, ráadásul ballábas. Fábregast csak a nevéért venné meg a csapat, ráadásul Laporta anno kijelentette, hogy egykori játékosokat nem vesz meg. Bár Piqué mégis visszajött, de olcsóbb volt (5 millió euró), mint Fábregas lenne.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.02.09. 21:00:03

Fernando írta:
Bocsi, ha picit kötekedős vagy nemtetszést kifejező a hozzászólásom, de csak azért mert nem olyan médiasztár Keita mint Fábregas ettől még szerintem nem kell lebecsülni őt. Oké hogy nem zselézi -az amúgy sem létező- haját, és nem hangoztat minden meccs után nyilatkozatokat és nem rajongják körbe a kislányok hogy jajj de cuki ettől még hasznos tagja a csapatnak. Jah és nem hagyta el a Barcát és sír, hogy l**aszt sem nyer egy hullagyenge csapatban.
Azért Fabregas tett is talán vmit azért, h ekkora sztár legyen, és ennyire körülrajongják. És talán az Arsenalt nem kéne hulla gyenge csapatnak nevezni :roll: Keitát én sem akarom bántani, de nem Fabregas szint. Meg eleve más típusú játékos, nem túl kreatív, inkább romboló. Ettől függetlenül én is elégedett vagyok vele, de maradjon csak csere.
barca0417
Entrenador del Barça

2010.02.09. 20:56:05

Nincs bajom Keitával, de vajon mennyit játsznana, ha Jönne Fabregas?
Ribery-pedig most kerül egyre távolabb attól hogy a Bayernben maradjon, Henry hívja ide, és köztudott, hogy Pep a nyáron is szerette volna, mivel ez az ő szájából hangzott el. Szóval ebből lehet azért következtetni, hogy bepróbálkozunk majd.
Rosell-t pedig én se biztosra mondtam, meg a többit se, úgy írtam, hogy van rá esély.
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.09. 20:45:38

barca0417 írta:Fabregas érkezésével szerintem (ha jön) akkor Keitától meg kéne válni. Az ő játékperceivel, amennyit idén játszott, Cesc is megelégedhetne. pedig Keita sem kezdőjátékos elvileg, bár ilyen nincs is egy nagy csapatnál. Ha maradna szerintem túl sok lenne már, főleg Thiago és Jonathan egyre közelebb kerülésével az 1. csapathoz.
Nem vagyok elégedetlen különösebben Keitával, de azért játékban nem tud annyit hozzátenni, amennyi elvárható lenne.

A nyáron lehet hogy egy Rosell-Ribery-Fabregas csomaggal leszünk gazdagabbak. Van rá esély..... :roll:
(de sok dolgunk lesz még addig)
1. Mi bajod Keitával? Szerintem maximálisan jól játszik. Egy-egy meccs kivételével baromi hasznos tagja volt a csapatnak.
2. Annyit azért nem játszik Keita szerintem mint amennyit Fábregas szeretne itt...
3. Nincs kezdőjátékos? Szerintem van. Valdés, Alves, Puyol, Piqué, Xavi, Messi, Ibra. Szerintem kezdőjátékosok. Más a rotáció és más a kezdőjátékos címszó.
4. Ribéry? Már megint honnan jött ez? Rossell-t meg majd meglátjuk.

barca0417
Entrenador del Barça

2010.02.09. 20:38:25

Fabregas érkezésével szerintem (ha jön) akkor Keitától meg kéne válni. Az ő játékperceivel, amennyit idén játszott, Cesc is megelégedhetne. pedig Keita sem kezdőjátékos elvileg, bár ilyen nincs is egy nagy csapatnál. Ha maradna szerintem túl sok lenne már, főleg Thiago és Jonathan egyre közelebb kerülésével az 1. csapathoz.
Nem vagyok elégedetlen különösebben Keitával, de azért játékban nem tud annyit hozzátenni, amennyi elvárható lenne.

A nyáron lehet hogy egy Rosell-Ribery-Fabregas csomaggal leszünk gazdagabbak. Van rá esély..... :roll:
(de sok dolgunk lesz még addig)
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2010.02.09. 20:36:23

ab1daL írta:Madridistán is olvastam ilyesmi hírt hogy elvileg megegyeztek, de legalábbis Perez kiszállt az érte folyó harcból. Én vmi más érdekeset is találtam, szintén madridistáról: Ramón Calderón: "2008. december 8-án Cristiano Ronaldo megegyezett a klubjával a Real Madridba igazolásról. Nem volt erről tárgyalás, már minden készen volt. A játékos egyértelmű szándékát jelezte, hogy elfogadott egy záradékot, amely 30 millió eurós büntetést foglalt magába a szerződés felbontása esetén." A lényeg :arrow:
Ramón Calderón: "Aztán az Inter és a Barcelona is bepróbálkozott. Ez megoldotta volna Ferguson gondjait, mivel köztudottan nem barátja a klubnak. Ha a katalánokhoz igazolt volna, akkor Ferguson rögtön kétszer keresztbe tett volna a Realnak. De Ronaldo határozott maradt, és visszautasította a Barcelonát."
Kíváncsi lennék, hogy becsületből ment a Realhoz, vagy nem akart 30 millát bukni.
Vagy nem kamuzott akkor, amikor azt mondta, hogy a Madrid volt az álma.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
ab1daL
Director del Fútbol

2010.02.09. 20:21:08

Gali írta:Barca agrees with Cesc!
Cesc Fabregas has given the 'yes' to play next season at FC Barcelona. The Arsenal midfielder has reached a verbal agreement with the Catalan club, which has verbal agreement with his future contract ...
A Sport.es szerint a Barca szóban megegyezett Fabregassal, hogy a következő szezontól a Barcaban folytatja pályafutását.
Vajon mennyi ennek a híreknek a valóságtartalma?
Madridistán is olvastam ilyesmi hírt hogy elvileg megegyeztek, de legalábbis Perez kiszállt az érte folyó harcból. Én vmi más érdekeset is találtam, szintén madridistáról: Ramón Calderón: "2008. december 8-án Cristiano Ronaldo megegyezett a klubjával a Real Madridba igazolásról. Nem volt erről tárgyalás, már minden készen volt. A játékos egyértelmű szándékát jelezte, hogy elfogadott egy záradékot, amely 30 millió eurós büntetést foglalt magába a szerződés felbontása esetén." A lényeg :arrow:
Ramón Calderón: "Aztán az Inter és a Barcelona is bepróbálkozott. Ez megoldotta volna Ferguson gondjait, mivel köztudottan nem barátja a klubnak. Ha a katalánokhoz igazolt volna, akkor Ferguson rögtön kétszer keresztbe tett volna a Realnak. De Ronaldo határozott maradt, és visszautasította a Barcelonát."
Gali
Capitá del Barça

2010.02.09. 20:16:42

Barca agrees with Cesc!
Cesc Fabregas has given the 'yes' to play next season at FC Barcelona. The Arsenal midfielder has reached a verbal agreement with the Catalan club, which has verbal agreement with his future contract ...
A Sport.es szerint a Barca szóban megegyezett Fabregassal, hogy a következő szezontól a Barcaban folytatja pályafutását.
Vajon mennyi ennek a híreknek a valóságtartalma?
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
barca99
Llegenda del Barça

2010.02.07. 19:40:53

Én is így gondolom. Oké, kezdő az Arsenalban, csk, imádják, jól teljesít... de csapat szinten semmit nem fog elérni a közeljövőben, így meg korlátoltak az egyéni lehetőségei is. Ide meg eljön, lesz egy pár "tanuló" éve, amikor biztos nem ő lesz a legnagyobb reflektorfényben, de bármennyit rátennék, ha idejönne, a 3 középpályás nagyjából egyforma lehetőséget kapna, és a sikerekre is nagyobb esélye lenne.

Remélem nem hosszabbít, mert ha nem idén nyáron, de jövőre tuti ő lesz a "nagy nyári igazolás".
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.02.07. 19:33:45

Mikaos írta:A kezdőtagság az Arsenalban garantált számára
Sajnos a sikertelenség is majdnem garantált, ez az elmúlt pár meccsen kiderült. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Mikaos
Director del Fútbol

2010.02.07. 19:29:31

bowlinggolyo írta:
Innentől kezdve Cesc-en múlik h mit akar.Ha tényleg vissza akar jönni Barcelonába akkor ezt szép kis 34 milliós ajánlatot is visszautasítja.Ha túlságosan kapzsi mint volt annak idején is akkor ezt a szép kis fizetést elfogadja és marad továbbra is az Arsenal kötelékeiben. Reméljük a számunkra is kedvező első opciót választja és nyártól már a mi színeikben mutathatja meg h mégis igazi Barca vér csörgedezik ereiben.
Szerintem ez nemcsak a pénz vagy a Barca-szív csatája.
Láthatja Cesc, hogy itt legjobb esetben is csak 3.ik Xavi és Iniesta mögött, legalább még 1-2, de inkább 2-3 évet kéne várnia a biztos és folyamatos kezdőtagsághoz (Xavi kiöregedésével és így leváltásával).
A kezdőtagság az Arsenalban garantált számára (meg mondjuk minden másik csapatnál is - kivéve a Barcában, ahol a világ két legjobb kp-ja van).
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2010.02.07. 19:14:37

Innentől kezdve Cesc-en múlik h mit akar.Ha tényleg vissza akar jönni Barcelonába akkor ezt szép kis 34 milliós ajánlatot is visszautasítja.Ha túlságosan kapzsi mint volt annak idején is akkor ezt a szép kis fizetést elfogadja és marad továbbra is az Arsenal kötelékeiben. Reméljük a számunkra is kedvező első opciót választja és nyártól már a mi színeikben mutathatja meg h mégis igazi Barca vér csörgedezik ereiben.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Lezárt