2010.02.09. 22:51:41
sztem fabregas ellen szól, hogy pénzt kell érte adni. mert a barca utánpótlásában nevelkedett, megkapta a kellő bizalmat, majd a cél (felnőtt) előtt lelépett. most egy világsztár, akinek a híre nagyon nagy, csapatkapitány, az arsenal jelenlegi legnagyobb ásza, de elvágyik onnan, mert látja, h ott nem fog nyerni semmit. de ezért meg pénzbe kerül a saját nevelőegyesületének! ez gáz! az én szememben 20 milliónál többet nem szabadna adni érte (habár ha csiga 25 m euro, akkor ő legalább 50et érne) a keretnek meg nagyon jót tenne, biztos, h bebírna illeszkedni, vele nem veszünk zsákbamacskát, de akkor is: 30-40 millát adni a "sajátodért", az szívás.
csak magamban gondolkozok: ha állítólag az álmai csapata a barca, akkor 17 évesen hogy bírta otthagyni? valami van ennek a gyereknek a fejében, ami sztem nem más mint az egoizmus. meg sztem álszent dolog azt mondani, h "minden álmom a barcában játszani" ha az első adandó alkalommal másfelé veszem az irányt. messi, iniesta, pedro, krkic, ők miért nem mentek el? biztos hívták őket is mindenfelé! talán a válasz: elhivatottság, igazi, régimódi klubhűség, alázat. ezek sztem hiányoznak cescből, aki mindemellett egy zseni...