2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
"A Marca szerint José Mourinho a labdarúgókhoz hasonlóan olyan szerződést írt alá, mely szerint a reklámbevételeinek a fele a klubot illeti. A portugál tréner jelenleg a legeladhatóbb edző: közel évi 4 milliót keres. Így tehát 4 éven át nagyjából 2 milliót kap a klub, ami pont fedezi a kivásárlási árát."visca el barca írta:daffy írta:-mourinhonak is a játékosokhoz hasonló szerződése van,melynek értelmében a reklámbevételeinek a fele a klubot illeti(kb 2 milla/év).
az igen. magyarán h valamelyik focistát privátban megkeres mondjuk egy YSL hogy pózolgasson fél órát fél milláért, akkor annak a felét legombolja a klub?
daffy írta:-mourinhonak is a játékosokhoz hasonló szerződése van,melynek értelmében a reklámbevételeinek a fele a klubot illeti(kb 2 milla/év).
Én is zsákbamacskának tekintem.daffy írta:di maria magasan kilóg a portugál ligából,de én még így is zsákbamacskának tekintem. egy olyan csapatba,ahol kész játékosok kellenek h végre nyerjenek is valamit,nem nagyon van idő fejlődgetni. remélem josé érti a dolgát és józanul bólintott rá az üzletre,ha megtette egyáltalán.
A spanyol meccsnek sajna csak a felét láttam, ugyanis matekből érettségi felkészítőn voltam, de azon a flemeccsen én annyit láttam, hogy Villa helyzetet helyzet után hozott össze Torresnek, aki mindent kihagyott, amit ki lehetett.zsuni írta:ha a vbröl itélsz, akkor tépheted a hajad Villa miatt. egyébként Di Maria tényleg nem jo vétel, föleg nem ennyiért
Di Maria tehetséges játékos, aki sokra is viheti akár. DE a Real számára nem a legjobb választás. A Real Madrid nem a legjobb hely a fiatal tehetségek számára. Ott nincs idő várni, arra, h vki fejlődjön, h vki beilleszkedjen.d írta:Nem tudom, én Di Mariát csak a VB két meccsén láttam eddig meg egy EL meccsen, ez alapján nem igazán tudom megítélni milyen, ti többet láttátok játszani? Az kétségtelen, hogy a VB-n nem sokat mutatott...
Maicon viszont nem rossz vétel annyi pénzért.
daffy írta: di marianak amúgy sincs túl populáris feje,én nem mutogatnám.
sjd írta:De visszajönne-e a mezekből az ára?daffy írta: hát ez mi má....35-ér klasszisokkal jobb játékost lehetne venni és nemkülönben fontosabbat.![]()
![]()
![]()
De visszajönne-e a mezekből az ára?daffy írta: hát ez mi má....35-ér klasszisokkal jobb játékost lehetne venni és nemkülönben fontosabbat.
ezzel nem értek egyet. egyrészt raúl szabad kezet kapott,h dönthet a saját sorsáról. ha marad,akkor minden marad a régiben. ha megy,akkor nem mind1 h cr mezt vált vagy sem? most miért baj az h vált és ez + bevételt jelent? ezt most nem értem. sztem ebben nincs semmi rossz.Fecooo írta:khm... jól megbecsülik Raúlt...madridista írta:péntek, 07:12 - A katalán Sport szerint amennyiben Raúl távozik a nyáron, Ronaldo megkaphatja a 7-es mezt, amit a válogatottban és a Manchester Unitedben is viselt. A CR9 márkanév mellett a CR7-es is be van jelentve, így a váltás ilyen tekintetben nem jelentene gondot. Csak Raúl döntéséből függ...![]()
![]()
(jah és biztos nem üzleti érdekek állhatnak a választás mögött, ááá dehogy! két márka=két bevételi forrás...)
khm... jól megbecsülik Raúlt...madridista írta:péntek, 07:12 - A katalán Sport szerint amennyiben Raúl távozik a nyáron, Ronaldo megkaphatja a 7-es mezt, amit a válogatottban és a Manchester Unitedben is viselt. A CR9 márkanév mellett a CR7-es is be van jelentve, így a váltás ilyen tekintetben nem jelentene gondot. Csak Raúl döntéséből függ...
25 körüli összegről szólnak a legfrissebb hírek,+1v2 fiatal srác is szóba kerülhet.S.Agüero írta:Miért Daffy, mennyiért jön Di María?
nemtudom. most a vb miatt kevesebb a hír. ebből is látszik h a napi 15 real hírből kb 15 volt pletyka. itt a vb,az újságok arra koncentrálnak. ha valami fontos lenne a madriddal kapcsolatban,azt úgyis megírták volna.lui1698 írta:Kolarov gyerekkel mi van? Úgy volt, hogy őt is akarja a bal oldalra a májszteretek.daffy írta:én nem venném meg,főleg nem ennyiért. inkább navas vagy silva lett volna a célpontom. sokkal kisebb az esetükben a kockázat és sokkal kiforrottabb játékosok. di maria ugye a balosra jönne,ahol jelenleg nincs normális hátvéd,így az az oldal teljes egészében átjárható lesz.
Voltak már egyeztetések, de ő talán a legkevésbé fontos igazolás, a klub előbb a Di Maria, Maicon ügyet szeretné végérvényesen lezárni.lui1698 írta:Kolarov gyerekkel mi van? Úgy volt, hogy őt is akarja a bal oldalra a májszteretek.daffy írta:én nem venném meg,főleg nem ennyiért. inkább navas vagy silva lett volna a célpontom. sokkal kisebb az esetükben a kockázat és sokkal kiforrottabb játékosok. di maria ugye a balosra jönne,ahol jelenleg nincs normális hátvéd,így az az oldal teljes egészében átjárható lesz.
Kolarov gyerekkel mi van? Úgy volt, hogy őt is akarja a bal oldalra a májszteretek.daffy írta:én nem venném meg,főleg nem ennyiért. inkább navas vagy silva lett volna a célpontom. sokkal kisebb az esetükben a kockázat és sokkal kiforrottabb játékosok. di maria ugye a balosra jönne,ahol jelenleg nincs normális hátvéd,így az az oldal teljes egészében átjárható lesz.