Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Felébredt az NSO, ők is lehozták... Tükörfordításban nagyon jók! Egy az egyben ugyanaz a cikk. Komolyan, nem hiszem el, hogy nem tudnak maguktól írni vmit...grecki írta: Egyébként a goal.com-on ezzel a címmel jelent meg egy cikk: "Lampard Barca's first summer signing?"
Még semmiképp se kéne Ronit eladni.Bízok abban h jön egy új edző és egy jó csere, h ne legyen annyira biztos a helye a csapatban és akkor majd összeszedi magát.Messinho írta:Én úgy vagyok vele, hogy Ronaldinhót adnám el, az eladásából befolyó összegből egy jópár kitűnő képességű futballistát tudnánk venni és még maradna is a pénzből!!!
A helyére pedig ott van Dos Santos és Krikic(gratula az Eb címért) vagy más felállásban játszanánk!!!
Decoról annyit, hogy Ronaldinho mellett nem tud annyira érvényesülni, mert ő is irányító kp (ő cipelte a hátán a Portót a BL címig), Ronni árnyékába pedig nehéz focizni!!
Neki minden meccsen annak kéne lennieLos Banditos írta:Egyértlemű, hogy Ronaldinho lecserlése után és még talán az elött is, de főleg utánna Ő volt a vezérünk a pályán.
Az még a Getafei 4-0, a Betis elleni 1-1, és azelőtt volt, hogy Laportának be kellett mennie az öltőzőbe, hogy rendet tegyen, főleg a "sztár fejekben".lionelmessi19 írta:Azért nagyon valószínű, emléxel te is h miket nyilatkoztak a 4esről az elnökök, vezetők...![]()
Azért a nagy 4-es közül sztem Deco eléggé kilóglionelmessi19 írta:Azért nagyon valószínű, emléxel te is h miket nyilatkoztak a 4esről az elnökök, vezetők...![]()
Azért nagyon valószínű, emléxel te is h miket nyilatkoztak a 4esről az elnökök, vezetők...grecki írta:Vagy nem...lionelmessi19 írta:de jövőre még ugyis marad
Én azért megpróbálok. Nem tudom mi a helyzet Decoval, tényleg senki de senki nem láthat a fejébe. Nem tudok mást tenni, mint magamból kiindulni.grecki írta: Ezzel sem tudok vitatkozni!
Ha Ő egy igazi nyerő típus, akkor ez sem elég neki! Aki győzelemre született, annak 10 BL sem elég, a 11. is kell neki. Mindenki döntse el magában, hogy Deco ilyen-e, és azután határozzon a maradása vagy távozása mellett.sasi1 írta:30 éves 2 bl, néhány portugál, és 2 (vagy 3) spanyol bajnoki cím.......Game90 írta:
Nekem soha sem volt a kedvencem Deco. Én elküldeném őt, mert sztem nem fog megújulni. Tudom, hogy a többiek sem jobbak ebben az évben, de én a sztárok közül őt küldeném elmegújulás.
Elért ő már mindent mitöl újulna meg...........
El kéne küldeni mindenképpen, és Cesc jöjjön helyette, és ha még jönne Albelda, akkor mi adnánk a Spanyol válogatott középpályályát
Ezzel sem tudok vitatkozni!sasi1 írta:30 éves 2 bl, néhány portugál, és 2 (vagy 3) spanyol bajnoki cím.......Game90 írta:
Nekem soha sem volt a kedvencem Deco. Én elküldeném őt, mert sztem nem fog megújulni. Tudom, hogy a többiek sem jobbak ebben az évben, de én a sztárok közül őt küldeném elmegújulás.
Elért ő már mindent mitöl újulna meg...........
El kéne küldeni mindenképpen, és Cesc jöjjön helyette, és ha még jönne Albelda, akkor mi adnánk a Spanyol válogatott középpályályát
30 éves 2 bl, néhány portugál, és 2 (vagy 3) spanyol bajnoki cím.......Game90 írta:
Marcell Jansen balhátvéd.Zozzy 5 írta:
Más: Jobb hátvéd posztra nem lenne rosz vétel Marcell Jansen. A németek egyik legnagyobb üdvöskéje, és nem ártana ebbe a csapatba egy kis német mentalitás.
Hát nem tudomGame90 írta:lionelmessi19 írta:Neeeeeem akarom se Lampardot, se Snydert, se mááást!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lionelmessi19 írta:Neeeeeem akarom se Lampardot, se Snydert, se mááást!!![]()
![]()
![]()
Pénz éppen lenne, ha Deco elmenne. Az érte kapott pénzből lehetne vásárolni vkit a helyére.lionelmessi19 írta: De könyörgöm, ne felejtsétek el, most a védelmet kell nyáron erősíteni, nem is kicsit. Nagyon sok másra nem lesz pénz...
Benne van a pakliban ez is, de sztem megállná a helyét itt is, csakúgy mint Gerrard, ilyen típusú játékosok véleményem szerint minden csapatba beilleszkednek. És hát a spanyol fociból is bele lehet szokni az angolba, fordítva is vannak rá példák(Kanouté), szóval én megpróbálnám.Zozzy 5 írta:Ez mind igaz amit leírtál róla, de sztem akkor sem a spanyol fociba való