2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
RealMadridMan18 írta:Remélem 1 sem lőnek.Hajrá Barcelona csak lönek egy gólt a második félidőben (de remélem többett is)
nincs mit...örülök hogy segíthettem nektek!Badi írta:ezer köszönet!!barcelinho_5 írta:sop://broker1.sopcast.com:3912/7117
ezt illesszétek valamilyen böngészőbe ha van SopCast-otok!!:D
és voilááá:D spanyol kommentár...Barca meccs LIVE:D
semmi olyat nem tettem amiért bannt kaphatnék... Szabad országban élünk...RealMadridMan18 írta:
45 perc játék Eto, MESSI Ronaldinho = nulla gol Szánalom......
Őt bannoljátok már!!!
Az első meccs első félideje után égbekiáltó bűn ilyen konzekvenciát levonni sztem...varga tamás írta:Nézni nem tudom, az eredmény akár fordítva is lehetne. Viszont amit leírtok, az elkeserít. Akkor már qumma nagy baj van, ha Oleguer hagyja ki a legnagyobb helyzetünket. Úgy tűnik, ott folytatjuk, ahol tavaly abbahagytuk. Ez nem jó, ez elfogadhatatlan. Henry-t be, és ha ez kell - R10 menjen a cserepadra, jöjjön helyette Henry. Ma este csak a győzelem az elfogadható, a többi eredmény égbekiáltó bűnnek számítana. Az elmondottak alapján Frankie sem változott, ez nagy hiba - sőt, bűn.
Remélem 1 sem lőnek.Hajrá Barcelona csak lönek egy gólt a második félidőben (de remélem többett is)
Tényleg?pistinho írta:GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Xavi lőtte dinho passzából