Változás:danko94 írta:Am még a sajtótájékoztato sem kezdődött el?? Mert 1 órája kellett volna annak kezdődnie és azota nézem és még nm volt semmi, szal mivan![]()
-Többen vannak a stadionban
-Kevesebbet látjuk a hölgyeket

Ja és megy a Viva la Vida

Változás:danko94 írta:Am még a sajtótájékoztato sem kezdődött el?? Mert 1 órája kellett volna annak kezdődnie és azota nézem és még nm volt semmi, szal mivan![]()
Fehér füst. Új igazolás.csdewl írta:ugy várják,mint az uj pápát
Mondjuk ez jófej tőlük.. Ha ezt nézzük én is várnék a bemutatással, csak én azt sejtem hogy még a sajtó szobába se voltcsdewl írta:az van,hogy jönnek a lelátó másik oldalára is emberek és még őket várják!
danko94 írta:Ingyenes, mivel lesz kb 3 perc... Am érdekes h a másik odlalrol mi a francot fognak látni? mivel gondolom a felállított fal előtt fog dekázni és amögé nm lehet belátnidanikaa10 írta:Amúgy egy ilyen bemutatásra a jegy pénzbe kerül vagy ingyenes?![]()
3 perces. De órákat várnak rá....danko94 írta:Ingyenes, mivel lesz kb 3 perc... Am érdekes h a másik odlalrol mi a francot fognak látni? mivel gondolom a felállított fal előtt fog dekázni és amögé nm lehet belátnidanikaa10 írta:Amúgy egy ilyen bemutatásra a jegy pénzbe kerül vagy ingyenes?![]()
Ingyenes, mivel lesz kb 3 perc... Am érdekes h a másik odlalrol mi a francot fognak látni? mivel gondolom a felállított fal előtt fog dekázni és amögé nm lehet belátnidanikaa10 írta:Amúgy egy ilyen bemutatásra a jegy pénzbe kerül vagy ingyenes?
én a HP6-ot nézem!Been001 írta:van valaki aki nem justin tv-n nézi?