Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Game90 írta:Sztem Henry nehezebben megszerezhetőozsimiki írta:Ezért írtam,hogy Treznél nehezebben szerezhető meg,viszont Henrynál könnyebbenViszont, ha Wenga menne az Arsenaltól, akkor egy kicsit könnyebb lenne megszerezni.
Én nekik jobban örülnék, mint Guddynak, Giulynek, Ezqunak
Sztem Henry nehezebben megszerezhetőozsimiki írta:Ezért írtam,hogy Treznél nehezebben szerezhető meg,viszont Henrynál könnyebben
Ezért írtam,hogy Treznél nehezebben szerezhető meg,viszont Henrynál könnyebbenGame90 írta:Igaz, őt kifelejtettemozsimiki írta:Crespot favorizálom továbbra is!Padot pedig Ő bírná a legjobban az említettek közül!
De asszem még mindig a Chelsea-é és lehet, hogy visszahozzák nyáron
Igaz, őt kifelejtettemozsimiki írta:Crespot favorizálom továbbra is!Padot pedig Ő bírná a legjobban az említettek közül!
Crespot favorizálom továbbra is! Bár Ő Davidnél nehezebben,viszont Thierinél könnyebben megszerezhetőGame90 írta:Ebből sztem összejönne 50 millió simánCooltiszo írta:EL: Deco, Giuly, Edmilson, Gio/Sylvinho, Oleguer(bár úgyse fog), Ezquerro, Gudjohnsen.és nem is lenne nagy veszteség. Akik jöhetnének: Eboué, G. Milito, Albelda/A. Diarra stb, csatár nálam kérdéses, de örülnék Henrynak vagy Trezeguet-nek.
tze is tudod, hogy ennyi pénzt nem fogunk költeni. ez persze nem helyes de ez van (nem tudom miért, de annyira érzem hogy nem fogunk venni semmi komoly jatekostCooltiszo írta:Hát itt nyáron kevés lesz 50 milla, sztem duplázzuk meg
Ebből sztem összejönne 50 millió simánCooltiszo írta:EL: Deco, Giuly, Edmilson, Gio/Sylvinho, Oleguer(bár úgyse fog), Ezquerro, Gudjohnsen.
barca0417 írta:Mostmár élethalál kérdése hogy meg tudjuk erősíteni a csapatot a nyáron.
úgy kell igazolni hogy minden posztra 2 jó játékos legyen. hogy mindenkinek bizonyítani kelljen a csapatba kerülésért. És sztem kell támadót is igazolni mindenképpen.
Kösz haver a megerősítéstGame90 írta:Azért nem egy olyan játékost lehet mondani, aki kiscsapatban játszott és gólkirály lett/sok gólt lőtt, pl Lucarelli, D. Bent, McCarthy, Gekasz, Frei, Zidan, Bianchi
Zsolti írta:Miki!
Sztem ebben most nincs igazad!
Egy kis csapatban gyengébb képességű játékosok vannak,mint egy nagyban,így nem alakítanak ki annyi helyzetet,nem kap olyan labdákat,satöbb,satöbbi!
Ebben megint csak nem értünk egyet szntem! Egy kis csapatban ha vki jó spíler,akkor könnyebb gólókat vágnia,míg egy nagycsapatban,több jó játékos van,akár egy poszton is,így megoszlanak a helyzetek,stb....Zozzy 5 írta: Kiscsapatban nehezebb 37 gólt rugni, mint egy AjaxbanSzval sztem legfeljebb erősebb bajnokságban bizonyítson, de az, hogy 37 gólt tudott rugni a Heerenveenben mindenképpen figyelemreméltó. És azért a holland bajnokság sem gyenge
Sztem érdemes lenne komolyabban utánna nézni ennek a gyereknek.
Game90 írta:Elsőnek bizonyítson nagyobb csapatban isEl Payaso írta:32 meccsen 37 gól a Heerenveenben.Kezman is nagy sztár volt a PSV-ben, utána meg
Guddyt nem nevezném rossznak, 1x gólos szezonjai voltak a Chelseaben. Csak Spanyolországban nem találja a helyét. Maxit januárban igazoltuk, de nem váltotta meg a világotEl Payaso írta:Ja, mert Gudjohnsen bizonyított nagy csapatban, meg Maxi Lopez is... Mégis megvettük őket...
Ja, mert Gudjohnsen bizonyított nagy csapatban, meg Maxi Lopez is... Mégis megvettük őket...Game90 írta:Elsőnek bizonyítson nagyobb csapatban isEl Payaso írta:32 meccsen 37 gól a Heerenveenben.Kezman is nagy sztár volt a PSV-ben, utána meg
Elsőnek bizonyítson nagyobb csapatban isEl Payaso írta:32 meccsen 37 gól a Heerenveenben.