perezhez azért még hozzá tartozik, h az uralkodása uccsó pár évében valóban hülyén csinálta a dolgait,
Perez pont a végén kezdett kicsit észhez térni, de akkor már késő volt. Akkor hozta Robinhot meg Ramost. Tehát fiatal tehetségeket és védőket. A galaktikus korszakkal nem az volt a gond, hogy Zidane meg Figo passzolta a labdát Ronaldonak...Hanem hogy nem volt védekező játékos, nem volt nálunk a labda, nem volt "vízhordó"! Calderonék elkeztek védőket, védekező játékosokat venni: canna, metzelder, pepe, marcelo, Gago,heinze, Diarra, Emerson...Csak elfelejtették közben a csapat elejét fejleszteni. Úgyhogy most ott vagyunk, hogy nem igazán a védelemmel vannak a gondok(max az, hogy sok a sérülékeny), hanem elől vagyunk töketlenek. Megértük, hogy Soldado szintű játékosok kezdjenek kilences mezben a Madridban!

És az a jobbik eset amikor egy RVN szerű csatárunk van. Te Jó Isten!!
Így is van egykét nagyobb név a csapatban de ha idejönne croni meg kaka akkor megint az lenne a helyzet, sok sztár, egy nagy nullára lennének képesek.Nem értem ezt a vezetőséget... Confused
Lásd feljebb...Ha megvan a normális védelem, illetve a másik hat ember közül legalább 1-2 védekezőbb felfogású, illetve valamilyen szinten a többiek is besegítenek, akkor nincs gond a "sztárokkal" sem. Ha normális védelem lenne, akkor simán beleférne, hogy elől egy Benzema van, mögötte egy Kaka, a két szélen Robinho, CRoni, mögöttük egy Gago-Essien/Diarra. Nálam kb ez lenne a csúcs. És szerintem működne, elvégre Robinho is vissza szokott menni védekezni valamennyire. De persze ez csak álomcsapat, ilyet nem nagyon lehet megvalósítani, már elmúltak azok az idők. És a Reál sem olyan hivogató már, mint volt 4-5 éve...Persze ez változhat!
De mindehhez az is hozzátartozik, hogy nekem jobban tetszett a próbáljunk meg több gólt lőni, mint amennyit kapunk időszak!

Nemérdekel, hogy nem nyertnk semmit, tudtam, hogy érdemes leülni a tévé elé, mert olyan megoldásokat fogok látni...Mostanában amikor Robinho nem játszik, csak úgy "megszokásból" ülök le a tévé elé...
hát gago lehet, h nemsokára ott lesz a szeren, de az is lehet, h megmarad örök ígéretnek.
na igen...Kellett volna neki egy év kölcsön, mert mióta kicsit többet játszik, rengeteget fejlődött. De szerintem csak 1-2 év múlva fog igazán beérni, az ő posztjához kell a tapasztalat.