Luis Enrique

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kit választanál LE utódjának?

Sampaoli
53
56%
Unzue
5
5%
Koeman
10
11%
Blanc
0
0 szavazat
Allegri
9
9%
Tuchel
2
2%
Sarri
1
1%
Eusebio
0
0 szavazat
Óscar Garcia
1
1%
Más
14
15%

Szavazatok száma: 95
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.07.23. 19:56:37

Főleg hogy sorra jöttek azok a hírek, hogy LE és stábjának nagy vágya volt már egy ideje André Gomes... :lol:

Nem hiszem, hogy elkövetnék azt a hibát hogy LE akarata ellenére hoznák sorra a játékosokat, főleg azután hogy LE elképzelései 2 szezon alatt nagyon is bejöttek.

Szerintem van benne ráció, LE már felépítette azt a csapatot amit megálmodott, teljesen jó a kezdő, plusz megvannak a rutinos rókák is pl Matyiék személyében.
Most az ilyen emberek mögé miért akarna LE pl Matyi mellé hozni még 1 nyugdíjast, és miért ne egy olyan fiatalt aki nagy tehetség és jó eséllyel beválik?
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.23. 19:46:02

Samper írta:Láthatóan az igazolásokban a vezetőség vitte a primet, nem LE. Neki idénnel lejár a szerződése - fiatalok pedig mindig kellenek egy nagy csapatnak. Eddig jól van ez így.
te már aztán csak tudod, hogy ki vitte a prímet... :D mégis honnan? elárulod? mondjuk soha nem válaszolsz senkinek, csak ideböfögöd a napi hülyeségeidet mindenféle magyarázat nélkül...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Samper
Director del Fútbol

2016.07.23. 19:39:22

Láthatóan az igazolásokban a vezetőség vitte a primet, nem LE. Neki idénnel lejár a szerződése - fiatalok pedig mindig kellenek egy nagy csapatnak. Eddig jól van ez így.
zola8787
Director del Fútbol

2016.07.22. 18:24:08

Végre nem ilyen Gumbau-k meg Ié-k fognak a padon ülni. Nagyon örülök, hogy mélyebb lesz a keret (remélem nem adunk el sok mindekit). Írom ez úgy, hogy az egyik legnagyobb Ié fan vagyok az oldalon :D
Jöjjön még 1 csatár és kezdődhet is a bajnokság, nem szabad Munir-ral nekifutni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.22. 18:13:37

Nekem az egészben a koncepció változás a fura. Nincs ezzel sem baj, ha átgondolja az ember a dolgokat és kijavítja, amit rossznak ítél meg, de nekem az kevésbé tetszik, hogy hozzuk ezeket a húsz éves embereket a többiek kárára. AZ hogy tapasztalt, sokszoros válogatott érett focistákat igazolunk, erősítünk az nálam a logikus lépés, de már Dignet se értettem, de oké legyen. Viszont Gomes 22 éves, akkor Denist felesleges volt visszahozni vagy Rafinha beszívja vagy más. Na ilyen esetben viszont maximálisan védem a fiatalokat, mert oké Gomes sokat tolta a Valenciában Eb győztes stb (mondjuk Renato kiszorította :D ) de állítom Denis nem rosszabb, s akkor inkább őt nyomatnám mint a portugált.

Szép és jó, hogy mély keret, csak kémia szempontjából lehet nem a legjobb csapaton belül sem (lsd Rakitic rövid kis "durcija) illetve ez aztán tényleg fura üzenet a "kicsik" felé, hogy ezek az igazolt emberek valódi konkurenciák, mert egyidősek.

Nekem ez fura koncepció, de mint írtam átlehet gondolni és lehet jó is, ehhez én kevés vagyok, hogy megértsem. :D

Robit sajnálnám ha csak hátul játszatnánk, mert úgy érzem az a kellő sebesség, ami azt a posztot jellemzi nincs meg benne. Elviszi a posztot, mert intelligens nagyon képzett ember, de pont hogy a játék intelligenciáját a kp-n tudja leginkább használni. Mindenesetre legyen ő a jobb oldal Sergije. :D De sajnálom, hogy kiszorul középről.

Nálam az lenne a svédcsavar, ha ebből a Gomes gyerekből csinálnák egy középcsatárt. :D 190 magas erős gyerek, uccu be a darálóba, aztán hajrá. :lol:
Kép
Kép
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.07.22. 16:09:40

visca el barca írta:amugy ha mindenki marad akkor vicces lenne egy

kapus - vidal, verma, umtiti, digne - rafinha, samper, gomes - arda, vietto (akárki, aki jön), DS kezdő :D
Kupaba lehetne veretni szinte vegig ezzel siman, nem sok csapat lenne erosebb.. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.22. 16:05:31

engem sem, de látszólag LE oda van érte.

amugy ha mindenki marad akkor vicces lenne egy

kapus - vidal, verma, umtiti, digne - rafinha, samper, gomes - arda, vietto (akárki, aki jön), DS kezdő :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2016.07.22. 15:14:46

visca el barca írta:tényleg, kapus is kell :D amugy ha rafinhara meg ardara szélsőként számít akkor a két embernek lesz együttesen 59 perc az egész idényben, mert h világ legjobb támadótrióját nem fogja padoztatni, soha, semmikor az is hótziher'
Rafinha engem nem különösebben győzött meg a sérülése előtt sem, hozott egy jó átlagot, de emlékeim szerint sokat nem tett hozzá, h annyit játszania kellene. Meccset nem tud nyerni nekünk (nem mesterhármast várok, le ne írja valaki, aki akarja, érti miről beszélek), gólokat nem lő, én őt kevésnek érzem, h valamikor is meghatározó játékos legyen. Tesója nálam jobb focista, Rafinha túl statikus. Gondolom nem véletlen, h orrba szájba hozzuk a középpályásokat.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.22. 15:04:40

tényleg, kapus is kell :D amugy ha rafinhara meg ardara szélsőként számít akkor a két embernek lesz együttesen 59 perc az egész idényben, mert h világ legjobb támadótrióját nem fogja padoztatni, soha, semmikor az is hótziher'
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2016.07.22. 14:17:52

visca el barca írta: padra a 7 ember: umtiti, digne, matyi, SR/vidal, rafinha, gomes, csatár. vagy esetleg vmelyik védő helyett munir/DS
en azert egy kapust csak odaultetnek a padra :D

rafinha az egyik kedvence, o nem fog menni
denis suarezt most hoztuk, o se
ardarol edzo es ugynok is elmondta, hogy ez lesz az igazi eve, jol erzi magat, marad
andre gomes meg ertelemszeru

en siman eltudom kepzelni, hogy samper kolcsonadasan kivul semmi mozgas nem lesz mar a kozeppalya korul
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
palesz77

2016.07.22. 13:49:25

Feast4 írta:Nagyon kíváncsi leszek mi jár a fejében.El se tudom képzelni hova kell neki 9 középpályás.Még ha 3-4-3 ra váltunk is sok.
Samper jó eséllyel kölcsön, SR szinte csak jh, a Denis-Arda-Rafinha 3-asból 2 javarészt szélső lesz inkább középpályás helyett, és kész is. De amúgy ja, tényleg rohadt sok, más ötletem nekem sincs, így is sokan ténylega lelátón töltik a szezon javát majd..
Feast4
Director del Fútbol

2016.07.22. 13:33:57

Nagyon kíváncsi leszek mi jár a fejében.El se tudom képzelni hova kell neki 9 középpályás.Még ha 3-4-3 ra váltunk is sok.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.22. 13:13:38

kristop írta:...
sztem is ez lesz a standard kezdő amit írtál, talán SR helyett vidal. samper megy kölcsönbe, arda/DS/rafinha trióból is el fog menni az egyik. remélem a pocakos lesz a kiválasztott, mert hiába hajtja LE h mennyire jó, nem nem az, abszolut nem illik ide.

padra a 7 ember: umtiti, digne, matyi, SR/vidal, rafinha, gomes, csatár. vagy esetleg vmelyik védő helyett munir/DS

a szezon két nagy vesztese munir és DS lesz, ha jön vietto vagy bárki más, mindkettő lelátózni fog a szezon nagy részében (ha nincs sérülés)
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2016.07.22. 12:55:50

altalaban egy meccsre ugye 18as keret utazik, a tobbi vagy el se megy, vagy ha hazai a meccs, akkor a lelaton ul

na, ki fog nalunk sokat ulni?

bravo - roberto, pique, masch, alba - busquets, rakitic, iniesta - neymar, suarez, messi
meg het embernek van hely

ter stegen, digne, mathieu, umtiti, vidal, andre gomes, arda, rafinha, denis suarez, vietto?
+
munir, samper, masip

az egy dolog, hogy egy masik tok jo kezdot ki tudunk a tobbiekbol rakni, de ebbol hat ember nem fog beferni. tegyuk fel samper elmegy kolcsonbe, masip az masip, munir pedig, mint leggyengebb lancszem kiesik. meg igy is harom ember a felettuk levo sorbol nem hogy jatszani nem fog, de meg a meccskeretbe se kerulni.

egyszerre iszonyatosan varom, hogy oldja meg ezt lucho, de feltem is, mert szinte lehetetlen feladatnak tunik. gyanitom ideny utan itt tavozasok lesznek tobb jateklehetoseg miatt.

a keret viszont brutal eros lesz
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Samper
Director del Fútbol

2016.07.21. 22:11:41

A hozzászólók nagy része egyetért azzal, hogy LE ÉS STÁBJA sokat és eredményeset tett a csapatért. A problémát abban látom, hogy a stáb még sokáig bírná, de LE-ben nem biztos, hogy van elég energia és karizma egy újabb átalakításhoz is. Márpedig egy stáb nem olyan, hogy lecserélem az élén a vezetőt és dolgozik tovább. Viszont aligha van a piacon olyan edző, aki úgy tudna jönni, hogy egy hasonló értékű stábot is hoz magával.
Alfa
Entrenador del Barça

2016.07.21. 17:49:53

TripleH írta:Az ilyen azt nyilatkozta és társaihoz, illene egy cikket és egy forrást bedobni, mert így kb olyan mintha le se lenne írva, köszi.
A főoldali cikkről van szó, ezért nem linkelte senki.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.21. 17:48:02

TripleH írta:Az ilyen azt nyilatkozta és társaihoz, illene egy cikket és egy forrást bedobni, mert így kb olyan mintha le se lenne írva, köszi.
ott van a főoldalon a teljes interjú :D
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.07.21. 17:42:31

Az ilyen azt nyilatkozta és társaihoz, illene egy cikket és egy forrást bedobni, mert így kb olyan mintha le se lenne írva, köszi.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.07.21. 17:40:34

Nero. írta: Én se örülök neki, mert szerintem a mostani sikerek legnagyobb kovácsa, elképesztő hogy milyen profi munkát végez a szakmai stabjaval, de nézzétek meg róla egy képet 2 évvel ezelőttről meg most. Ennél stresszesebb meló a világon nincs, Guardiola se bírta tovább. Amúgy már most lehet fogadni az utódjára, a legesélyesebb jelölt jelenleg a Red Bull Salzburg edzője, egykori játékosunk Oscar Garcia

Számomra elég hihetetlen, hogy sokaknak mennyire rövid amúgy a memóriája, vagy csak nem értenek kicsit sem a focihoz..

Sokszor látom, hogy akár Barca fanok is azt mondogatják, hogy "ilyen kerettel bárki BL-t meg mindent nyerne" éshogy Luchoéknak nem sok érdemük van a sikerességben, meghogy" MSN" meg stb...

Elfelejtik, hogy egy sok pontból vérző, sikertelen évet záró, motiválatlan csapatot vett át, és az elődei nem tudtak kilépni Pep hagyatékának az árnyékából kicsit sem.

Erre jött ő és a stábja, és megszerezte az olyan játékosokat mint Rakitic, akiknek megtalálták a kicsit módosított Barcában a helyüket. Ha már Raki, durva hogy 18 millióért szereztük meg(!!).

Bevezette a direktebb játékot, a kontrákat.Pontrúgásoknál főleg levédekezésben Unzuéval az élen rengeteget javítottak, előtte kész életveszély volt minden szöglet, most meg már alig kapunk belőle vagy szabiból.

Nameg azt se felejtsük el, hogy az MSN-t is ők állították össze olyan formában, amilyenben most van. Azért ahhoz kellett tökösség, hogy amikor mindenki arról beszélt hogy Messit vagy Neymart adják el mert " nem férnek össze", meg Messi is rosszabb formában volt, akkor még a nyakukra hoznak egy harmadik nagyágyút Suarez személyében, és mindenkinek sikerült kiválóan megtalálni a helyét. Neymar balos, Messi kiment jobboldalra, Suarezt meg tényleg sikerült beépíteni mikor volt is szó róla hogy rég volt rendes csatárunk.

Meg úgy alapból, fizikálisan nagyon sokat fejlődtünk, és igazolásoknál is igyekeznek minél masszívabb játékosokat hozni, mind magasságban, mind fizikumban.
Plusz okosan felmérte, hogy nem érdemes belemennünk adok-kapokba, ha úgy alakul, vagy nagyon behúzódik az ellenfél a kapujába, akkor adjuk át a teret valamennyire az ellenfélnek.

Én annyit várok tőle idén nyáron, hogy legalább kicsit szélesítse azzal a taktikai repertoárt hogy legalább néha-néha gyakoroltassa és beleverje a fiúkba az átlövéseket , mert szerintem nagyon fontos lenne az Atleti-szintű csapatokhoz. Nem muszáj hogy bemenjen a lövés, de egy kipattanó össze-vissza pattogó labda az bármikor képes összezavarni a legrendezettebb védelmet is, és sokat segíthetne, a technika meglenne hozzá, lévén Neymar is vert már messzebbről gólokat (PSG ellen pl elvállalta ahelyett hogy bevezeti a susnyásba, meg is szerezte a vezetést), Messi is azért tud lőni távolról, szóval na.
Nyilván a Barcáról van szó, nem csatahajó harcokat megszégyenítő távolságról lövöldözést várok, de ha egy meccsen nem jön be 40-szerre sem hogy bevisszük az alapvonalig, azért jó lenne rálőni 1-2-szer, annyival kiszámíthatatlanabbak is lennénk, nameg szerintem nem zokogna egyikünk sem ha egy 30 méteres MSN bombával, vagy bombából kipattanóval győzünk... :lol:
Nero.
Llegenda del Barça

2016.07.21. 17:02:06

Samper írta:LE a sajtónak nagyon arra célzott, hogy 3 év elég neki a Barcaból. (Ha nem folytatja, az annak lesz a jele, hogy kifogyott az energiája - mondta, meg hogy év végén fogja értékelni a 3 évet.) Ez arra mutat, hogy nem nagyon akar se újítani, se kockázatot vállalni és a játékosoktól vár esetleg plusz-teljesítményt. Ez engem nem nyugtat meg.
Én se örülök neki, mert szerintem a mostani sikerek legnagyobb kovácsa, elképesztő hogy milyen profi munkát végez a szakmai stabjaval, de nézzétek meg róla egy képet 2 évvel ezelőttről meg most. Ennél stresszesebb meló a világon nincs, Guardiola se bírta tovább. Amúgy már most lehet fogadni az utódjára, a legesélyesebb jelölt jelenleg a Red Bull Salzburg edzője, egykori játékosunk Oscar Garcia
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.07.21. 16:59:59

Samper írta:LE a sajtónak nagyon arra célzott, hogy 3 év elég neki a Barcaból. (Ha nem folytatja, az annak lesz a jele, hogy kifogyott az energiája - mondta, meg hogy év végén fogja értékelni a 3 évet.) Ez arra mutat, hogy nem nagyon akar se újítani, se kockázatot vállalni és a játékosoktól vár esetleg plusz-teljesítményt. Ez engem nem nyugtat meg.
Azt utána hozzá tette, hogy az energiája és a kedve a munkához egyre jobban és jobban nő.
Samper
Director del Fútbol

2016.07.21. 16:52:16

LE a sajtónak nagyon arra célzott, hogy 3 év elég neki a Barcaból. (Ha nem folytatja, az annak lesz a jele, hogy kifogyott az energiája - mondta, meg hogy év végén fogja értékelni a 3 évet.) Ez arra mutat, hogy nem nagyon akar se újítani, se kockázatot vállalni és a játékosoktól vár esetleg plusz-teljesítményt. Ez engem nem nyugtat meg.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.07.20. 19:57:53

Az, hogy Messi sérülése miatt kényszerből kell neki támadó nem ugyan az mint a tényleges beépítés, Rafinhát meg még a vigobol ismeri szóval őt nem sorolnám ebbe a kalapba, az meg, hogy a kupába pihentetett 1-1 meccsen megint csak nem a beépítés, nyilván én se úgy állítom, be hogy egy fiatal sem kapja meg az esélyt, de azért érezhetően jobban preferálja a kész játékosokat, azért azt se felejtsük el, hogy tavaly abból kellett főznie ami volt, mert igazolni nem lehetett.

Ui.: Én örülök a fiatalításnak, mert kell és szükséges, de nem is én állítom össze a csapatot. :D
palesz77

2016.07.20. 19:01:15

SR-t beepitette eleg jol, Munirek az elso eve elejen nem egyszer Pedro karara jatszottak, csak nem tudtak elni a lehetoseggel - bar ott pont a jobban teljesito Sandrot tette palyan kivulre aztan -, Rafinha is eleg sokat jatszott volna tavaly jo esellyel, ha nem serul le - Atma ellen 0 km-esen is ot dobta be -, es Samper is B csapatoshoz kepest nagy szerepet kapott tavaly. Kaptoumrol es Aitorrol nem is beszelve, akik meg az elso csapat kozelebe se voltak, megis jatszottak. Teny, hogy nem egy Pep szintu beepitest csinal eddig, voltak erdekes dolgok is, amiknek nem lattunk moge, de azert nem is zarja be az ajtot a fiatalok elott. Most meg lehet 4 db 22 eves jatekost igazolunk a nyaron, ez a +28-as elmelet is lassan lehet megdolni latszik majd.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.07.20. 18:47:15

Kovbal88 írta: Más a rotálás és más a beépítés is. És mindkettő fontos.
Igenis kell 2-3 fiatal akinek megadja évközben a lehetőséget folyamatosan, amikor csak lehet.
Hol írtam én olyat, hogy ugyan az a 2? Tudom mi a különbség, de Lucho eddig nem éppen annak a beépítem a fiatalokat edzőnek tűnik sokkal jobban bízik a tapasztalt 28+os játékosokban.
Lezárt