Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
te már aztán csak tudod, hogy ki vitte a prímet...Samper írta:Láthatóan az igazolásokban a vezetőség vitte a primet, nem LE. Neki idénnel lejár a szerződése - fiatalok pedig mindig kellenek egy nagy csapatnak. Eddig jól van ez így.
Kupaba lehetne veretni szinte vegig ezzel siman, nem sok csapat lenne erosebb..visca el barca írta:amugy ha mindenki marad akkor vicces lenne egy
kapus - vidal, verma, umtiti, digne - rafinha, samper, gomes - arda, vietto (akárki, aki jön), DS kezdő
Rafinha engem nem különösebben győzött meg a sérülése előtt sem, hozott egy jó átlagot, de emlékeim szerint sokat nem tett hozzá, h annyit játszania kellene. Meccset nem tud nyerni nekünk (nem mesterhármast várok, le ne írja valaki, aki akarja, érti miről beszélek), gólokat nem lő, én őt kevésnek érzem, h valamikor is meghatározó játékos legyen. Tesója nálam jobb focista, Rafinha túl statikus. Gondolom nem véletlen, h orrba szájba hozzuk a középpályásokat.visca el barca írta:tényleg, kapus is kellamugy ha rafinhara meg ardara szélsőként számít akkor a két embernek lesz együttesen 59 perc az egész idényben, mert h világ legjobb támadótrióját nem fogja padoztatni, soha, semmikor az is hótziher'
en azert egy kapust csak odaultetnek a padravisca el barca írta: padra a 7 ember: umtiti, digne, matyi, SR/vidal, rafinha, gomes, csatár. vagy esetleg vmelyik védő helyett munir/DS
Samper jó eséllyel kölcsön, SR szinte csak jh, a Denis-Arda-Rafinha 3-asból 2 javarészt szélső lesz inkább középpályás helyett, és kész is. De amúgy ja, tényleg rohadt sok, más ötletem nekem sincs, így is sokan ténylega lelátón töltik a szezon javát majd..Feast4 írta:Nagyon kíváncsi leszek mi jár a fejében.El se tudom képzelni hova kell neki 9 középpályás.Még ha 3-4-3 ra váltunk is sok.
sztem is ez lesz a standard kezdő amit írtál, talán SR helyett vidal. samper megy kölcsönbe, arda/DS/rafinha trióból is el fog menni az egyik. remélem a pocakos lesz a kiválasztott, mert hiába hajtja LE h mennyire jó, nem nem az, abszolut nem illik ide.kristop írta:...
A főoldali cikkről van szó, ezért nem linkelte senki.TripleH írta:Az ilyen azt nyilatkozta és társaihoz, illene egy cikket és egy forrást bedobni, mert így kb olyan mintha le se lenne írva, köszi.
ott van a főoldalon a teljes interjúTripleH írta:Az ilyen azt nyilatkozta és társaihoz, illene egy cikket és egy forrást bedobni, mert így kb olyan mintha le se lenne írva, köszi.
Nero. írta: Én se örülök neki, mert szerintem a mostani sikerek legnagyobb kovácsa, elképesztő hogy milyen profi munkát végez a szakmai stabjaval, de nézzétek meg róla egy képet 2 évvel ezelőttről meg most. Ennél stresszesebb meló a világon nincs, Guardiola se bírta tovább. Amúgy már most lehet fogadni az utódjára, a legesélyesebb jelölt jelenleg a Red Bull Salzburg edzője, egykori játékosunk Oscar Garcia
Én se örülök neki, mert szerintem a mostani sikerek legnagyobb kovácsa, elképesztő hogy milyen profi munkát végez a szakmai stabjaval, de nézzétek meg róla egy képet 2 évvel ezelőttről meg most. Ennél stresszesebb meló a világon nincs, Guardiola se bírta tovább. Amúgy már most lehet fogadni az utódjára, a legesélyesebb jelölt jelenleg a Red Bull Salzburg edzője, egykori játékosunk Oscar GarciaSamper írta:LE a sajtónak nagyon arra célzott, hogy 3 év elég neki a Barcaból. (Ha nem folytatja, az annak lesz a jele, hogy kifogyott az energiája - mondta, meg hogy év végén fogja értékelni a 3 évet.) Ez arra mutat, hogy nem nagyon akar se újítani, se kockázatot vállalni és a játékosoktól vár esetleg plusz-teljesítményt. Ez engem nem nyugtat meg.
Azt utána hozzá tette, hogy az energiája és a kedve a munkához egyre jobban és jobban nő.Samper írta:LE a sajtónak nagyon arra célzott, hogy 3 év elég neki a Barcaból. (Ha nem folytatja, az annak lesz a jele, hogy kifogyott az energiája - mondta, meg hogy év végén fogja értékelni a 3 évet.) Ez arra mutat, hogy nem nagyon akar se újítani, se kockázatot vállalni és a játékosoktól vár esetleg plusz-teljesítményt. Ez engem nem nyugtat meg.
Hol írtam én olyat, hogy ugyan az a 2? Tudom mi a különbség, de Lucho eddig nem éppen annak a beépítem a fiatalokat edzőnek tűnik sokkal jobban bízik a tapasztalt 28+os játékosokban.Kovbal88 írta: Más a rotálás és más a beépítés is. És mindkettő fontos.
Igenis kell 2-3 fiatal akinek megadja évközben a lehetőséget folyamatosan, amikor csak lehet.