2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Lehet én fordítok erre kevés figyelmet, de nem szoktam ilyenekből nagy ügyet csinálni. Ilyenkor mindig erős középcsapatok menedzseraszisztenseit próbálom megszerezni, persze egy kisebb áttekintés után.chonggy írta:Assistant Managernek kit ajánlotok??Tito nem akarja meghosszabbitani a szerződését...
Az én univerzumomban a Napoli középszerű játékosa (persze elég sok múlik azon h fiatalkorában mennyi lehetőséget kap)Perrero írta:Marco verratti-t nézzétek meg, pescaraból hoztam el a lazioba, a barca, inter, milan, real, man utd, arsenal 6os elől. Zarate és Joe Cole sérülése miatt kezdőbe van...
Majd megnézem 25 évesen is (párszor rossz helyre kölcsönzöd ki, egy térdszalagszakadás, és vége)sjay írta: Szerk:
Megtaláltam a jövő világsztárját:
http://i31.tinypic.com/scriwy.jpg
Szerk2:Már megoldottam
Értem.Akk viszont Llorente télleg jobban megéri mert még bojan fiatal.(vagy esetleg soldalo)Barcaádám írta:1.évbe még nagyon jó Raúl azért van bent
1.évakvik írta:attól függ melyik évbe jársz.Llorente kéne mivel erőcsatár és olyanod nincs a keretbe.Raúlt meg nemérte miért tartod benn helyette kéne inkább bojan.
sztem mindenképpen Bojan...nállam 26 gólt lőtt 24 mérkőzésen..idáig.Barcaádám írta:eddig csak hivatalos updateket találtam..Perrero írta:asszem az fm09hez volt olyan patch, h minden playa szabadon igazolható volt, van ilyen a 10hez is
spanyol válogatottba nem tudom kit hívjak be 4.csatárnak..
mert a többi posztra meg vannak az embereim, csak az a baj ebből is kell csökkentenem.
Jelenleg így áll:Kapusok:Casillas,Reina,Valdés
Szélső védők:Ramos, Arbeloa,Capdevila, F.Navarro
Középső védők:Puyol,Piqué,Marchena,Albiol
Vkpk:Busquets,Xabi Alonso, Marcos Senna
Támadó(bb) kpk:Xavi,Fábregas, Iniesta,Jesús Navas,Mata,Silva,Granero, Guti
Támadók:Torres,Villa,Raúl+Soldado, Llorente vagy Bojan??
előre is kösz a választ!
Soldadot szerintemBarcaádám írta:eddig csak hivatalos updateket találtam..Perrero írta:asszem az fm09hez volt olyan patch, h minden playa szabadon igazolható volt, van ilyen a 10hez is
spanyol válogatottba nem tudom kit hívjak be 4.csatárnak..
mert a többi posztra meg vannak az embereim, csak az a baj ebből is kell csökkentenem.
Jelenleg így áll:Kapusok:Casillas,Reina,Valdés
Szélső védők:Ramos, Arbeloa,Capdevila, F.Navarro
Középső védők:Puyol,Piqué,Marchena,Albiol
Vkpk:Busquets,Xabi Alonso, Marcos Senna
Támadó(bb) kpk:Xavi,Fábregas, Iniesta,Jesús Navas,Mata,Silva,Granero, Guti
Támadók:Torres,Villa,Raúl+Soldado, Llorente vagy Bojan??
előre is kösz a választ!
eddig csak hivatalos updateket találtam..Perrero írta:asszem az fm09hez volt olyan patch, h minden playa szabadon igazolható volt, van ilyen a 10hez is
köszi szépen,majd megpróbálom...sjd írta:Akkor alaposan átgondoltad a döntést! Arsenalnál mégis mire számítottál? mindenki egészséges lesz?chonggy írta:
szeptemberben vagyok..Arsenallal kezdtem,de a fele játékoskeret lesérült (átlag két hónapra),és az első három meccsemet elveszitettem,ezért felbaxódtam,és lemondtam...Inkább egy harmadik helyezett Barcára gondoltam...
És hol látom,hogy egy hely megüresedett?kapok levelet,vagy hogy??
am ez volt az első szezonom kezdete....![]()
A Jobs fülön tudod nézni a munkákat, de el is tudsz menni úgy szabadságra h a gép helyetted automatikusan jelentkezik munkákra (bár néha érdemes megállni és "érdeklődést kinyílvánítani" mert nekem eddigez hozta a legjobb munkákat)
Jó tanács: nekem is volt olyan, hogy elvesztettem az első három meccsemet, de utána végül 2. lettem a bajnokságban
Ja és a 3. helyezett Barca csak egy példa volt, az én játékomban Guardiolát még a 7. helyért se rúgták ki (pedig már 2x is szóba hoztak velük, amikor lejáróban volt a szerződése)
Akkor alaposan átgondoltad a döntést! Arsenalnál mégis mire számítottál? mindenki egészséges lesz?chonggy írta:
szeptemberben vagyok..Arsenallal kezdtem,de a fele játékoskeret lesérült (átlag két hónapra),és az első három meccsemet elveszitettem,ezért felbaxódtam,és lemondtam...Inkább egy harmadik helyezett Barcára gondoltam...
És hol látom,hogy egy hely megüresedett?kapok levelet,vagy hogy??
am ez volt az első szezonom kezdete....
sjd írta:chonggy írta:Ha lemondok a posztomról,kb mennyi ideig tart,hogy találjak egy rendesebb csapatot?
ez sok mindentől függ:
-mit értesz rendesebb csapat alatt? általában alulteljesítő csapatoknál van üresedés (persze egész más egy kiesőjelölt v egy 3. helyezett Barca)
De nekem vt olyan h lemondtam, elmentem egy kiesőjelölthöz, ott is megbuktam, de aztán jobb állást kaptam, mint az előző
-hol jársz a szezonban? pl. októberben egyszerűen lehetetlen csapatot találni, ahol üresedés vt évad elején, már betöltötték, rossz teljesítmény miatt meg még korai kirúgni bárkit is
De áprlilisban, májusban gyerekjáték állást szerezni
ja és abban az országban szívesebben vesznek föl, ahol már vt tapasztalatod
a "Declare Interest" gombbal meg mindenképpen érdekes próbálkozni
Ha ajánlani nem is tudok most így hirtelen, de én emlékszem egyszer a Benfica-val kezdtem el egy szezont, és volt sok hiányposztom, ezért szinte az egész Barca utánpótlást kifosztottam.sjay írta:Üdv mindenkinek!
A Milannal kezdtem, jelenleg 32 misim van az igazolásra!
Kellenének nekem:
-Bal szélső hátvéd
-Jobb szélső hátvéd
-És egy Jobb TK
Tudnátok ajánlani?
(Lehetőleg minél olcsóbban!)
chonggy írta:Ha lemondok a posztomról,kb mennyi ideig tart,hogy találjak egy rendesebb csapatot?
Baloldalra Fabio Coentrao jobbra hat...Srna de o draga..sjay írta:Üdv mindenkinek!
A Milannal kezdtem, jelenleg 32 misim van az igazolásra!
Kellenének nekem:
-Bal szélső hátvéd
-Jobb szélső hátvéd
-És egy Jobb TK
Tudnátok ajánlani?
(Lehetőleg minél olcsóbban!)
1.évben vedd meg középpályára joao moutinho-t. Szvsz középpályára kell erősítés.. Nagyjából ennyi első évre.Somaa írta:Srácok!Most kezdtem el játszani az FM 10-el.
A Barcával kezdtem,de alig költhetek igazolásokra.2-3éven belül fog ez változni?Kiket érdemes megvenne az 1.illetve 2.évben?