Championship/Football Manager

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Luigi
Barça B

2010.07.18. 16:44:39

chonggy írta:Assistant Managernek kit ajánlotok??Tito nem akarja meghosszabbitani a szerződését...
Lehet én fordítok erre kevés figyelmet, de nem szoktam ilyenekből nagy ügyet csinálni. Ilyenkor mindig erős középcsapatok menedzseraszisztenseit próbálom megszerezni, persze egy kisebb áttekintés után.

Az én kérdésem szintén menedzser aszisztenshez kötődik, én azt szeretném kérdezni, hogy FM08-ban, mennyire kell adni a véleményükre? Van egy szerintem tehetséges kapus, 18 éves, és elég jók az értékei, ugyanolyanok mint a kezdő kapusomé. Aszisztensem szerint viszont csak megközelíteni fogja a képességeit. Mennyire higgyek neki? Amúgy a Győri Etot irányítom.
chonggy
Capitá del Barça

2010.07.18. 16:01:56

Assistant Managernek kit ajánlotok??Tito nem akarja meghosszabbitani a szerződését...
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.18. 15:30:36

Perrero írta:Marco verratti-t nézzétek meg, pescaraból hoztam el a lazioba, a barca, inter, milan, real, man utd, arsenal 6os elől. Zarate és Joe Cole sérülése miatt kezdőbe van...
Az én univerzumomban a Napoli középszerű játékosa (persze elég sok múlik azon h fiatalkorában mennyi lehetőséget kap)
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.18. 15:07:13

sjay írta: Szerk:
Megtaláltam a jövő világsztárját:

http://i31.tinypic.com/scriwy.jpg

Szerk2:Már megoldottam
Majd megnézem 25 évesen is (párszor rossz helyre kölcsönzöd ki, egy térdszalagszakadás, és vége)

Nekem idáig a legnagyobb sikerem egy srác, akiben 20 éves korában 2 csillagnyi potenciált látott a segédedzőm, most viszont 4csillagos leading star-nak tartja
sjay
Entrenador del Barça

2010.07.18. 14:48:55

Sziasztok.

Megvettek Clichy-t a Citybe (2011. Jan.), és nem engedi a következő meccsre nevezni.
Szerintetek hogy tudnám megoldani?

Szerk:
Megtaláltam a jövő világsztárját:

http://i31.tinypic.com/scriwy.jpg

Szerk2:Már megoldottam
akvik
Barça C

2010.07.13. 20:47:40

Barcaádám írta:1.évbe még nagyon jó Raúl azért van bent
Értem.Akk viszont Llorente télleg jobban megéri mert még bojan fiatal.(vagy esetleg soldalo)
Énis most a spanyol válogatottal meg a barcával tolom.régebben meg volt egy bazinagy vándorkarrierem.
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.07.13. 20:43:57

akvik írta:attól függ melyik évbe jársz.Llorente kéne mivel erőcsatár és olyanod nincs a keretbe.Raúlt meg nemérte miért tartod benn helyette kéne inkább bojan.
1.év

1.évbe még nagyon jó Raúl azért van bent
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
akvik
Barça C

2010.07.13. 20:35:37

attól függ melyik évbe jársz.Llorente kéne mivel erőcsatár és olyanod nincs a keretbe.Raúlt meg nemérte miért tartod benn helyette kéne inkább bojan.
chonggy
Capitá del Barça

2010.07.13. 20:24:09

Barcaádám írta:
Perrero írta:asszem az fm09hez volt olyan patch, h minden playa szabadon igazolható volt, van ilyen a 10hez is :?:
eddig csak hivatalos updateket találtam..

spanyol válogatottba nem tudom kit hívjak be 4.csatárnak..

mert a többi posztra meg vannak az embereim, csak az a baj ebből is kell csökkentenem.

Jelenleg így áll:Kapusok:Casillas,Reina,Valdés
Szélső védők:Ramos, Arbeloa,Capdevila, F.Navarro
Középső védők:Puyol,Piqué,Marchena,Albiol
Vkpk:Busquets,Xabi Alonso, Marcos Senna
Támadó(bb) kpk:Xavi,Fábregas, Iniesta,Jesús Navas,Mata,Silva,Granero, Guti

Támadók:Torres,Villa,Raúl+Soldado, Llorente vagy Bojan??

előre is kösz a választ!
sztem mindenképpen Bojan...nállam 26 gólt lőtt 24 mérkőzésen..idáig.
Kép

sjay
Entrenador del Barça

2010.07.13. 20:22:35

Barcaádám írta:
Perrero írta:asszem az fm09hez volt olyan patch, h minden playa szabadon igazolható volt, van ilyen a 10hez is :?:

mert a többi posztra meg vannak az embereim, csak az a baj ebből is kell csökkentenem.

előre is kösz a választ!
Soldadot szerintem :wink:
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.07.13. 20:18:13

előre is kösz a választ!
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
chonggy
Capitá del Barça

2010.07.13. 19:27:07

sjd írta:
chonggy írta:

szeptemberben vagyok.. :lol: Arsenallal kezdtem,de a fele játékoskeret lesérült (átlag két hónapra),és az első három meccsemet elveszitettem,ezért felbaxódtam,és lemondtam...Inkább egy harmadik helyezett Barcára gondoltam...
És hol látom,hogy egy hely megüresedett?kapok levelet,vagy hogy??
am ez volt az első szezonom kezdete.... :D
Akkor alaposan átgondoltad a döntést! Arsenalnál mégis mire számítottál? mindenki egészséges lesz? :D

A Jobs fülön tudod nézni a munkákat, de el is tudsz menni úgy szabadságra h a gép helyetted automatikusan jelentkezik munkákra (bár néha érdemes megállni és "érdeklődést kinyílvánítani" mert nekem eddigez hozta a legjobb munkákat)

Jó tanács: nekem is volt olyan, hogy elvesztettem az első három meccsemet, de utána végül 2. lettem a bajnokságban
Ja és a 3. helyezett Barca csak egy példa volt, az én játékomban Guardiolát még a 7. helyért se rúgták ki (pedig már 2x is szóba hoztak velük, amikor lejáróban volt a szerződése :evil: )
köszi szépen,majd megpróbálom... :)

szerk.:Valami egészen új peccs van?
Kép

sjd
Llegenda del Barça

2010.07.13. 16:19:02

chonggy írta:

szeptemberben vagyok.. :lol: Arsenallal kezdtem,de a fele játékoskeret lesérült (átlag két hónapra),és az első három meccsemet elveszitettem,ezért felbaxódtam,és lemondtam...Inkább egy harmadik helyezett Barcára gondoltam...
Akkor alaposan átgondoltad a döntést! Arsenalnál mégis mire számítottál? mindenki egészséges lesz? :D

A Jobs fülön tudod nézni a munkákat, de el is tudsz menni úgy szabadságra h a gép helyetted automatikusan jelentkezik munkákra (bár néha érdemes megállni és "érdeklődést kinyílvánítani" mert nekem eddigez hozta a legjobb munkákat)

Jó tanács: nekem is volt olyan, hogy elvesztettem az első három meccsemet, de utána végül 2. lettem a bajnokságban
Ja és a 3. helyezett Barca csak egy példa volt, az én játékomban Guardiolát még a 7. helyért se rúgták ki (pedig már 2x is szóba hoztak velük, amikor lejáróban volt a szerződése :evil: )
chonggy
Capitá del Barça

2010.07.13. 15:29:05

sjd írta:
chonggy írta:Ha lemondok a posztomról,kb mennyi ideig tart,hogy találjak egy rendesebb csapatot?

ez sok mindentől függ:
-mit értesz rendesebb csapat alatt? általában alulteljesítő csapatoknál van üresedés (persze egész más egy kiesőjelölt v egy 3. helyezett Barca)
De nekem vt olyan h lemondtam, elmentem egy kiesőjelölthöz, ott is megbuktam, de aztán jobb állást kaptam, mint az előző
-hol jársz a szezonban? pl. októberben egyszerűen lehetetlen csapatot találni, ahol üresedés vt évad elején, már betöltötték, rossz teljesítmény miatt meg még korai kirúgni bárkit is
De áprlilisban, májusban gyerekjáték állást szerezni
ja és abban az országban szívesebben vesznek föl, ahol már vt tapasztalatod

a "Declare Interest" gombbal meg mindenképpen érdekes próbálkozni

Kép

ab1daL
Director del Fútbol

2010.07.13. 15:22:36

sjay írta:Üdv mindenkinek!
A Milannal kezdtem, jelenleg 32 misim van az igazolásra!
Kellenének nekem:
-Bal szélső hátvéd
-Jobb szélső hátvéd
-És egy Jobb TK
Tudnátok ajánlani?
(Lehetőleg minél olcsóbban!)
Ha ajánlani nem is tudok most így hirtelen, de én emlékszem egyszer a Benfica-val kezdtem el egy szezont, és volt sok hiányposztom, ezért szinte az egész Barca utánpótlást kifosztottam. :lol:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.13. 15:20:43

chonggy írta:Ha lemondok a posztomról,kb mennyi ideig tart,hogy találjak egy rendesebb csapatot?

ez sok mindentől függ:
-mit értesz rendesebb csapat alatt? általában alulteljesítő csapatoknál van üresedés (persze egész más egy kiesőjelölt v egy 3. helyezett Barca)
De nekem vt olyan h lemondtam, elmentem egy kiesőjelölthöz, ott is megbuktam, de aztán jobb állást kaptam, mint az előző
-hol jársz a szezonban? pl. októberben egyszerűen lehetetlen csapatot találni, ahol üresedés vt évad elején, már betöltötték, rossz teljesítmény miatt meg még korai kirúgni bárkit is
De áprlilisban, májusban gyerekjáték állást szerezni
ja és abban az országban szívesebben vesznek föl, ahol már vt tapasztalatod

a "Declare Interest" gombbal meg mindenképpen érdekes próbálkozni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjd 2010.07.13. 15:22:45-kor.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.07.13. 15:16:50

sjay írta:Üdv mindenkinek!
Kellenének nekem:
-Bal szélső hátvéd
-Jobb szélső hátvéd
-És egy Jobb TK
Tudnátok ajánlani?
Baloldalra Fabio Coentrao jobbra hat...Srna de o draga.. :)
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
chonggy
Capitá del Barça

2010.07.13. 14:58:09

Ha lemondok a posztomról,kb mennyi ideig tart,hogy találjak egy rendesebb csapatot?
Kép

sjay
Entrenador del Barça

2010.07.13. 14:52:39

Üdv mindenkinek!
Kellenének nekem:
-Bal szélső hátvéd
-Jobb szélső hátvéd
-És egy Jobb TK
Tudnátok ajánlani?
FCBMessi19
Jugador d'estrella

2010.07.11. 19:50:18

Somaa írta:Srácok!Most kezdtem el játszani az FM 10-el.
A Barcával kezdtem,de alig költhetek igazolásokra.2-3éven belül fog ez változni?Kiket érdemes megvenne az 1.illetve 2.évben?
1.évben vedd meg középpályára joao moutinho-t. Szvsz középpályára kell erősítés.. Nagyjából ennyi első évre. :D 2.évre meg majd írnak többiek,meg ahol érzedm,hogy kell az erősítés. Valszeg balszélre Henry helyére.
Kép
Kép
Somaa
Jugador del Barça

2010.07.11. 19:42:44

Srácok!Most kezdtem el játszani az FM 10-el.
A Barcával kezdtem,de alig költhetek igazolásokra.2-3éven belül fog ez változni?Kiket érdemes megvenne az 1.illetve 2.évben?
Kép

Visca el Barca!
Lezárt