Játékospiac
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
azl ehet de a válogatottban bal oldali csatár!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
mégpedig bal oldali csatár
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
de csatár! amúgy meg csak kacsa szerintem a hír mert elég sok csatárotok van , habár Robinho még nincs nálatok, a másik pedig hogy mi is 2002ben akartuk Ballackot a vb után
-
- Capitá del Barça
Nem kell úgy berágni! Mi 2002 óta akarjuk Ballackot.Rivaldinho írta:http://www.dataglobe.hu/madridista/hire ... ir_id=2626
má megint utnáoznak! csak azér hogy nekünk [auto_cenzúra] legyen, 2 éve mi akartuk Ballacot most ők, aztán jön Pappista ha őt is elveszik előlünk vagy az Arsenal elől, mondjuk a cikkbe az van hogy Babtista kivánságlistája élén a Rel Margit szerepel, ebből nem tom mi igaz mer nemrég ugy hallottam hogy aza az a csapat ahova nem menne, na mind1
Baptista meg talán említés szintjén jött nálatok szóba, mint ahogy nálunk is, bár én nagyon örülnék neki.
Ronaldinho-t is akartuk, aztán mégis nálatok van....
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
http://www.dataglobe.hu/madridista/hire ... ir_id=2626
má megint utnáoznak! csak azér hogy nekünk [auto_cenzúra] legyen, 2 éve mi akartuk Ballacot most ők, aztán jön Pappista ha őt is elveszik előlünk vagy az Arsenal elől, mondjuk a cikkbe az van hogy Babtista kivánságlistája élén a Rel Margit szerepel, ebből nem tom mi igaz mer nemrég ugy hallottam hogy aza az a csapat ahova nem menne, na mind1
-
- Llegenda del Barça
mi a baj a milannal? hátul együtt csak 400 évesek. mégis bírják a bugit.Zsolti írta:sevát 85mihályért simán odaszúrnám a cselzinek.abból meg tudnám veni a fél világot.a milanra egyébként is ráférne már nagyon egy vérátömlesztés.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- kennyke
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
WWW.ORIGO.HU:
Olasz lapértesülések szerint az Internazionale labdarúgócsapata leigazolta Luis Figót és Walter Samuelt, a Real Madrid portugál és argentin kiválóságát.
A Gazzetta dello Sport információ alapján a 2000-ben Aranylabdát nyert Figo kétéves szerződést kötött az érte három és fél millió eurót fizető klubbal, míg az AS Romával 2001-ben bajnoki címet nyert Samuel egy évre kölcsönbe kerül a milánóiakhoz.
Szintén az Interrel kapcsolatos, hogy Edgar Davids valószínűleg az angol Tottenham Hotpsur együttesénél folytatja pályafutását.
Olasz lapértesülések szerint az Internazionale labdarúgócsapata leigazolta Luis Figót és Walter Samuelt, a Real Madrid portugál és argentin kiválóságát.
A Gazzetta dello Sport információ alapján a 2000-ben Aranylabdát nyert Figo kétéves szerződést kötött az érte három és fél millió eurót fizető klubbal, míg az AS Romával 2001-ben bajnoki címet nyert Samuel egy évre kölcsönbe kerül a milánóiakhoz.
Szintén az Interrel kapcsolatos, hogy Edgar Davids valószínűleg az angol Tottenham Hotpsur együttesénél folytatja pályafutását.
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Túl balhés... Az ilyen játékos nem való a Barcába - itt kell a nyugi.Szakacs írta:A Fener elengedi Anelkát
Isztambul, július 26., 10.25 A francia csatár szívesen igazolna Newcastle-be.
nem tom ti hogy vagytok vele de en nagyon birom ot... orvendtem volna ha a telen ot igazoljuk,tudom h nem a regi de meg csak 26 eves

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
A Fener elengedi Anelkát
nem tom ti hogy vagytok vele de en nagyon birom ot... orvendtem volna ha a telen ot igazoljuk,tudom h nem a regi de meg csak 26 eves
Tiziano Crudeli fan 

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Most hogy ő lett a csapatkapitány úgysem jönne el!!!Enrique írta:Pires nagyon kacérkodik a távozás gondolatával, szal nem tom minek maradna ott az Ónri... Pláne ha odamegy a Baptista gyerek..![]()
Szerintem megérné mexerezni.
Váci Reménység SE
-
- Capitá del Barça
Most az van, amit gondolom már te is tudsz, hogy Perez feljelentette a FIFA-nál a Santost, Teixeirat. Tanuk jelenlétében T. elfogadta azt, hogy Robinho-z a Lib. Kupa után elengedi a Madridba. Robinhonak elrabolták az édesanyját és ezért kérte az elnököt, hogy had menjen a Madridba. Spanyolországban nagyon komolyan veszik a szóbeli megálapodásokat és ezért a FIFA minden bizonnyal a Madridnak/Pereznek fog majd igazat adni. Kb. ennyit tudok...Enrique írta: Vagyis még mindig semmi előrelépés...![]()
Kiváncsi vok mi lesz ebből.
Valaki tudja hol lehet követni a mecset?
sehol se találom
sehol se találom