Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
És Edmilson képes szűrni?barca0417 írta: ...de ugyis a szokásos hadrendben fogunk játszani, és akkor inkább edmilson, mint Guddy, mert a védelmünknek kell a szürés középen, arra meg Guddy nem képes.
Az a baj, h tul sok variáció nincs. Krkicnek amugy szélen nem m1 rosszul, én őt a kezdőbe szeretném. Anrival ugyis jol összetud játszani.fcbarcelonazsombi írta:Hát nem tudom, hogy fogunk kezdeni este de nagyon remélem, hogy nem Bojan, Eto’o, Henry hármassal. Három középső csatárral szerintem nem lenne logikus. De más csatárunk nincs Guddyt inkább hagyjuk. Nagyon nehéz mérkőzés lesz.
Nem csak a bajnok, hanem kupa és bl győztes isZ$ołtu írta:R10aKIRÁLY írta:Mondjuk igy izgalmasnak bőven izgalmas mert még a kártyavető cigánné se mondja meg, h mi lessz a vége:D Csak mit tudjuk itten egy páran:D
BARCA LESSZ A BAJNOK!![]()
![]()
Erre csak annyit tudok mondani, hogy egyetértek:D
Légyszíves, egy kis bizalmat, még ha olyan rossz is a csapat formája most is, bízni kell a srácokban! az utolsó mondatod már tetszik!Ronaldinho&Barca írta:Én már lemondtam a bajnokságról, nem most kéne észbe kapni. Mennyi meccset hoztunk x-re, azoknál kellett vna észbe kapni, és nem akkor amikor már rég késő... Sztem hnap x-elünk v kikapunk, nagyon sok a hiányzó, multkor se ment most miért kéne???
Innentől a kupára és a Bl trófeára kell koncentrálni, ez a kettő még megleeht ha jól odafigyelünk!!!
Jólenne győzni, de már csak formalitás a bajnokság...
CSAK A BARCA!!!
R10aKIRÁLY írta:Mondjuk igy izgalmasnak bőven izgalmas mert még a kártyavető cigánné se mondja meg, h mi lessz a vége:D Csak mit tudjuk itten egy páran:D
BARCA LESSZ A BAJNOK!![]()
![]()