Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Értem én hogy nem csíped "búzkect", mert Touré kevesebbet játszik miatta, de azért ne mondjuk már ilyen butaságokat! Nincs semmi bajom Touréval, talán jobb is, mint Sergi, de emiatt a semmibe venni valakit elég érdekes dolog, maradjunk annyiban.LG írta:Én igazából azt sem bánnám ha mind2 érkezne. De már az 1ikükkel is nagyon boldog lennék. Más játékosokat nem nagyon tudnék elképzelni erre a 2 posztra. Csak ők 2-en azok, akik komoly erősítést jelentenének.
Bár az igazolások még függhetnek a távozóktól is. Pl. ha Touré sorsa nem fordul jobbra, amit nagy sajnálnék, akkor vkp. is kéne.
Az lehet, de óriási hiba lenne Fabregast itt játszatni, mert hihetelenül jó a mostani posztján.Ez a legjobb neki, nem szabadna ezt megmozgatni, igaz az ide igazolásával már meg lenne mozgatva az egész.LG írta: Én azt mondom, Fabregas még vkp-nak is sokkal jobb lenne, mint Buzkec.
Bocsi csak ezen fennakadt a szemem... Az elképzelhető hogy jobb lenne Cesc mint Busi vkp poszton azonban nem szeretem amikor ennyire le van nézve Sergio.. Az a rész amikor írod hogy kicsit próbára van téve rendre hibázik.. végülis csak a BL-döntőt (ami azért sztem nem kis próba) hozta le "hiba" nélkül.. szerintem tökéletesen meg lehetünk elégedve vele. azzal szintén egyetértek hogy a meccsenként előforduló hibái miatt messze nincs Yaya szintjén ezért valóban az elefánt a favorit erre a posztra. De tartom hogyha ezt levetkőzné Busquets akkor elérné Toure szintjét.LG írta: Én azt mondom, Fabregas még vkp-nak is sokkal jobb lenne mint Buzkec. Utóbbi egyszerűen amint kicsit próbára van téve rendre hibázik. Sztem sosem lesz jó vkp belőle, itt is azért kerülhetett be a kezdőbe, mert Pep kedvence, de ettől még vicc, h ez miatt egy Touré padozik.
Én meg neked gratulálok! Akkor nem lehet meghatározni, h Gyepes jobb-e mint C. Ronaldo. Meg akkor hülyeség az Aranylabda meg az összes egyéni elismerés a játékosoknak. Ugyan már! Nyilván komplikáltabb összehasonlítani más posztú játékosokat, de azért simán össze lehet. Főleg, ha amúgy is nagy különbség van játéktudásban a 2 játékos között, mint ebben az esetben. Meg itt még a posztjuk, és a szerepkörük sem annyira távoli. Én azt mondom, Fabregas még vkp-nak is sokkal jobb lenne mint Buzkec. Utóbbi egyszerűen amint kicsit próbára van téve rendre hibázik. Sztem sosem lesz jó vkp belőle, itt is azért kerülhetett be a kezdőbe, mert Pep kedvence, de ettől még vicc, h ez miatt egy Touré padozik.Sanama írta:Akkor gratulálok !!!geridoss írta:Busquets támadásban sem egy utolsó játékos. Ezt több meccsen is bizonyította már (nem gólokra gondolok).Szóval annyira azért nem alaptalan az összehasonlítgatás.
Akkor hasonlítgathatnád Messit Fabregassal. Fabregas is lő gólokat....
![]()
![]()
Fogadunk, h nem?Figyeljétek meg 2-3 év és ott lesz az aranylabdások dobogóján!
Nem arra gondoltam természetesen.Sanama írta:Akkor gratulálok !!!geridoss írta:Busquets támadásban sem egy utolsó játékos. Ezt több meccsen is bizonyította már (nem gólokra gondolok).Szóval annyira azért nem alaptalan az összehasonlítgatás.
Akkor hasonlítgathatnád Messit Fabregassal. Fabregas is lő gólokat....
![]()
![]()
Fabregas is nagyon jól tud védekezni.geridoss írta:Busquets támadásban sem egy utolsó játékos. Ezt több meccsen is bizonyította már (nem gólokra gondolok).Szóval annyira azért nem alaptalan az összehasonlítgatás.
Akkor gratulálok !!!geridoss írta:Busquets támadásban sem egy utolsó játékos. Ezt több meccsen is bizonyította már (nem gólokra gondolok).Szóval annyira azért nem alaptalan az összehasonlítgatás.
Mintha ott nem lenne akkora különbség.geridoss írta:Gondolom a játéktudásra gondolt, és nem az eredményességre
Gondolom a játéktudásra gondolt, és nem az eredményességrelevproff írta:Ez szerintem túlzás. (avatárt, siget nem figyelembe venni.MessiFan írta: Amúgy szerintem meg nem kell Cesc mert Sergi simán lesz olyan jó mint ő.)
Fabregas csak egy évvel idősebb, mint Busi és jeleng nagy különbség van a két játékos között.Nem hinném, hogy jövőre Busi a PL legeredményesebb közzéppályása lesz..vagy a La Ligáé.Vagy az Arsenal csapatkapitánya.
Ez szerintem túlzás. (avatárt, siget nem figyelembe venni.MessiFan írta: Amúgy szerintem meg nem kell Cesc mert Sergi simán lesz olyan jó mint ő.
Ja, Valdes is rosszabb mint Abidal? Nem is egy poszt... Businak elsősorban a labdaszerzés a feladata - amit egyre jobban és jobban lát el -, az csak plusz, hogy olyan passzokat osszon, mint Ibrának az Atlético ellen. Cesc meg pont az ellenkező, neki az a dolga, hogy tömje a csatárt, és néha labdát is szerezzen ha muszáj... De Busit sokan nembírják, mert Yaya nem játszik, vagy mert mondják hogy rossz. Pedig szerintem pár év, és a top3 vkp-k között leszEde72 írta:azért ez egy kicsit erős hogy Sergi jobb lesz mint Fabregas...sosem!
azért ez egy kicsit erős hogy Sergi jobb lesz mint Fabregas...sosem!Barcaforever írta:Az Elmundo-ban és a Marca-ban már többször lehetett Silváról olvasni a Barcelona kapcsán már nyáron is.MessiFan írta:De Michaa'!
Eddig fel sem merült David Silva neve? Vagy de? Én még sehol sem láttam. Azért olyanokról kéne beszélni akikre már gondolt a vezetőség.
Amúgy szerintem meg nem kell Cesc mert Sergi simán lesz olyan jó mint ő. Nagyon tehetséges és.. mind1 figyeljétek meg 1 meccsen.
Az Elmundo-ban és a Marca-ban már többször lehetett Silváról olvasni a Barcelona kapcsán már nyáron is.MessiFan írta:De Michaa'!
Eddig fel sem merült David Silva neve? Vagy de? Én még sehol sem láttam. Azért olyanokról kéne beszélni akikre már gondolt a vezetőség.
Amúgy szerintem meg nem kell Cesc mert Sergi simán lesz olyan jó mint ő. Nagyon tehetséges és.. mind1 figyeljétek meg 1 meccsen.
Merült már föl a neve spanyol lapokon egy csomószorMessiFan írta:De Michaa'!