Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
neobarca
Director del Fútbol

2010.02.07. 18:44:49

Megmondom őszintén én nem látok semmit Silvában. Bár nem nézem a Valencia meccseit de az Eb-n a spanyolok összes meccsét néztem és figyeltem Silvát is. Az ég világon nem csinált semmi olyat, ami miatt mindenképpen meg kéne szerezni őt.
gianni
Entrenador del Barça

2010.02.05. 18:46:17

Uraim,kerek-perec,alig várom,hogy bemutassák Fabregast!
Nekem ő a legjobb "igazolásom"
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.02.05. 18:30:14

LG írta:Én igazából azt sem bánnám ha mind2 érkezne. De már az 1ikükkel is nagyon boldog lennék. Más játékosokat nem nagyon tudnék elképzelni erre a 2 posztra. Csak ők 2-en azok, akik komoly erősítést jelentenének.
Bár az igazolások még függhetnek a távozóktól is. Pl. ha Touré sorsa nem fordul jobbra, amit nagy sajnálnék, akkor vkp. is kéne.
Értem én hogy nem csíped "búzkect", mert Touré kevesebbet játszik miatta, de azért ne mondjuk már ilyen butaságokat! Nincs semmi bajom Touréval, talán jobb is, mint Sergi, de emiatt a semmibe venni valakit elég érdekes dolog, maradjunk annyiban. :) Fabregas egyértelműen gyengébb teljesítményt nyújtana vkp-ként, mint Busquets. :wink:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
levproff
Director del Fútbol

2010.02.05. 18:29:51

LG írta: Én azt mondom, Fabregas még vkp-nak is sokkal jobb lenne, mint Buzkec.
Az lehet, de óriási hiba lenne Fabregast itt játszatni, mert hihetelenül jó a mostani posztján.Ez a legjobb neki, nem szabadna ezt megmozgatni, igaz az ide igazolásával már meg lenne mozgatva az egész. :) :?
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2010.02.05. 18:17:09

LG írta: Én azt mondom, Fabregas még vkp-nak is sokkal jobb lenne mint Buzkec. Utóbbi egyszerűen amint kicsit próbára van téve rendre hibázik. Sztem sosem lesz jó vkp belőle, itt is azért kerülhetett be a kezdőbe, mert Pep kedvence, de ettől még vicc, h ez miatt egy Touré padozik.
Bocsi csak ezen fennakadt a szemem... Az elképzelhető hogy jobb lenne Cesc mint Busi vkp poszton azonban nem szeretem amikor ennyire le van nézve Sergio.. Az a rész amikor írod hogy kicsit próbára van téve rendre hibázik.. végülis csak a BL-döntőt (ami azért sztem nem kis próba) hozta le "hiba" nélkül.. szerintem tökéletesen meg lehetünk elégedve vele. azzal szintén egyetértek hogy a meccsenként előforduló hibái miatt messze nincs Yaya szintjén ezért valóban az elefánt a favorit erre a posztra. De tartom hogyha ezt levetkőzné Busquets akkor elérné Toure szintjét.

hogy ne legyen off.. az átigazolásokhoz annyit hogy én még mindig tartom hogy ezerszer inkább Fabri mint Ribery.. persze ez szubjektív
nah béke mindenkinek!
barca99
Llegenda del Barça

2010.02.04. 13:15:41

Jajj, inkább fizessünk, csak Eboué ne jöjjön. :D Még ingyen sem. Régen kedveltem, egész jó hátvéd volt, manapság viszont annyira ész nélkül játszik, egy csomó piroslappal, hogy értelmetlen lenne elhozni. Hacsak nem tényleg évi 12-15 meccse lenne, és reménykedhetünk, hogy el bírja viseleni a nyomást, és lehozza lap nélkül a meccseket.

A napokban valamelyik Barca-érdekeltségű lap Eboué mellett Azpilicuetát és Rafinhát is szóba hozta. A fiatal spanyolban nagy potencia van, jó kis játékos, de még mindig nem vagyok igazán biztos abban, hogy Alves mögé ilyen játékos kell. Plusz nem vagyok a túlzott híve a spanyol kiscsapatok gyengítésének. :)

Idén Ribéry vagy Silva, jövőre meg Fabregas, és ennyi. :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.02.04. 12:55:07

Én igazából azt sem bánnám ha mind2 érkezne. De már az 1ikükkel is nagyon boldog lennék. Más játékosokat nem nagyon tudnék elképzelni erre a 2 posztra. Csak ők 2-en azok, akik komoly erősítést jelentenének.
Bár az igazolások még függhetnek a távozóktól is. Pl. ha Touré sorsa nem fordul jobbra, amit nagy sajnálnék, akkor vkp. is kéne.
Chino
Llegenda del Barça

2010.02.04. 12:27:06

Ez kicsit meglepett, hogy a madridistán ilyet írnak, de azért bemásolom hátha nem törlik:

"szerda, 22:31 - A Marca szerint Pep Guardiola két játékos közül fogja kiválasztani a nyári célpontot: Cesc és Ribery. Sokat számít a vételár; mind a Bayernnel, mind Fabregasszal már kezdeti megállapodást értek el. A hírek szerint nagyobb esély van a katalán játékos érkezésére, így Iniesta a baloldali támadó lenne."

Lehet, hogy nagy kacsa vagy altatás, a Marca azért hajlamos, de nem igazán értem, hogy miért egy madridista fórumon teszik közzé.

Én inkább örülnék Ribérynek, mert egy hiányposztra érkezne egy klasszis játékos, Cesc egy kicsit megkavarná ott a középpályát, de azért nem sírnám el magam.

A Busi-Cesc összehasonlítás elég meddő már csak a poszt miatt is, de azért Fabregas szvsz egy top 5-ös játékos a posztján -már ilyen fiatalon is- azért Sergi nem hiszem, hogy akkora magasságokba fog emelkedni. Hasznos tagja a csapatnak, de most leginkább a padról tenne többet a csapatáért.
Forca Barca!!!!
Gali
Capitá del Barça

2010.02.04. 11:40:48

Alain Miglaccio, Ribery ügynöke most a Barcanak hízeleg. "Nagyszerű volna, ha Franck Messivel egy csapatban játszana." Mindenestere pár hónapon belül kiderül, hogy Ribery a Barcat vagy a Realt választja, esetleg marad Münchenben.
A Sport.es szerint nyáron ingyen érkezhet Eboue az Arsenalból, aki Dani Alves párja lehet a jobbhátvéd poszton.
Nézzük kik vannak eddig a "kalapban": Cesc, Ribery/Silva, Eboue......
Ez elég szép névsor, az áruk nem kevésbé.
A Real Madrid legyőzéséhez nem kell pluszmotiváció. Főleg nem egy barcelonai játékosnak!
"Lionel Messi"
Léfe
Entrenador del Barça

2010.02.04. 10:52:13

Én Busit apszolut közepes szintünek tartom, de nem is teljesen megbizható.
Esik-kel és minden meccsen van 1-2 hajmeresztő megoldása - persze hátrafelé. Ture tartalékjának jó,de ugy látom Pep forditva gondolja.
Fabragas jol jönne, vagy D.Silva.
Fecó
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.02.04. 09:41:53

Sanama írta:
geridoss írta:Busquets támadásban sem egy utolsó játékos. Ezt több meccsen is bizonyította már (nem gólokra gondolok).Szóval annyira azért nem alaptalan az összehasonlítgatás.
Akkor gratulálok !!!

Akkor hasonlítgathatnád Messit Fabregassal. Fabregas is lő gólokat....

:roll: :roll: :roll:
Én meg neked gratulálok! Akkor nem lehet meghatározni, h Gyepes jobb-e mint C. Ronaldo. Meg akkor hülyeség az Aranylabda meg az összes egyéni elismerés a játékosoknak. Ugyan már! Nyilván komplikáltabb összehasonlítani más posztú játékosokat, de azért simán össze lehet. Főleg, ha amúgy is nagy különbség van játéktudásban a 2 játékos között, mint ebben az esetben. Meg itt még a posztjuk, és a szerepkörük sem annyira távoli. Én azt mondom, Fabregas még vkp-nak is sokkal jobb lenne mint Buzkec. Utóbbi egyszerűen amint kicsit próbára van téve rendre hibázik. Sztem sosem lesz jó vkp belőle, itt is azért kerülhetett be a kezdőbe, mert Pep kedvence, de ettől még vicc, h ez miatt egy Touré padozik.
Fabregast meg nem kell bemutatni, a világ legerősebb ligájának legjobb középpályása, gólerős, de még több gólpasszt ad, de a középpályás védekezésből is derekasan kiveszi a részét.
Vicc azt mondani, h a 2 játékos egy szint. Puszta elfogultság. Nem hinném, h akármelyik semleges szurkolónak(mármint nem barcásnak) ez lenne a véleménye.
Figyeljétek meg 2-3 év és ott lesz az aranylabdások dobogóján!
Fogadunk, h nem? :lol:
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.02.03. 20:43:13

Én nem mondtam hogy jobb lesz hanem olyan jó lesz! Figyeljétek meg 2-3 év és ott lesz az aranylabdások dobogóján! Ha nem akkor tévedtem. Tévedni emberi dolog! Ennyit róla.
Még nem láttam Silvát se itt az eurobarcán se a barca hivatalos honlapján.. A 'nem merült fel a neve' alatt azt értettem hogy még ezeken a honlapokon még nem láttam sem újságokban. Lehet hogy pont ő fog érkezni lehet hogy nem. Nekem édes mind1 az a lényeg hogy a Barca tivábbra is hozza ezt a formályát amit most.
geridoss
Director del Fútbol

2010.02.03. 19:08:43

Sanama írta:
geridoss írta:Busquets támadásban sem egy utolsó játékos. Ezt több meccsen is bizonyította már (nem gólokra gondolok).Szóval annyira azért nem alaptalan az összehasonlítgatás.
Akkor gratulálok !!!

Nem arra gondoltam természetesen. :lol:
Na mindegy, ebből már nem jövök ki jól, sehogy sem :lol:
[am meg ott van hogy nem a gólokról van szó]
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
levproff
Director del Fútbol

2010.02.03. 18:54:20

Fabregas is nagyon jól tud védekezni. :)

(Befejeztem :mrgreen: )
Kép
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Sanama
Llegenda del Barça

2010.02.03. 18:53:37

Akkor gratulálok !!!

istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.02.03. 18:52:22

Nagyon nagy hatrany egy ilyen ifigyarto ceg mint a Barcae, sosem lehet tudni, hogy kit igazoljunk,mert mindig lenne egy megoldas az ifibol is .... :(

(na jo na, csak vicc)
I <3 FCB
geridoss
Director del Fútbol

2010.02.03. 18:51:18

Busquets támadásban sem egy utolsó játékos. Ezt több meccsen is bizonyította már (nem gólokra gondolok).Szóval annyira azért nem alaptalan az összehasonlítgatás.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
levproff
Director del Fútbol

2010.02.03. 18:49:16

geridoss írta:Gondolom a játéktudásra gondolt, és nem az eredményességre :)
Mintha ott nem lenne akkora különbség. :)
Szeretem Busquetset meg minden, de ahoz képest, hogy a két játékos között csak egy év van elég nagy a különbség.
Arról meg nem is beszélve, hogy Fabregas a PL-ben "nevelődik", ami jelenleg a világ legerősebb bajnoksága. :roll:
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2010.02.03. 18:47:27

már megint ott járunk,hogy egy védekező játékost hasonlítunk egy irányítóhoz.... Okos dolog.
geridoss
Director del Fútbol

2010.02.03. 18:43:16

levproff írta:
MessiFan írta: Amúgy szerintem meg nem kell Cesc mert Sergi simán lesz olyan jó mint ő.
Ez szerintem túlzás. (avatárt, siget nem figyelembe venni. :mrgreen: )

Fabregas csak egy évvel idősebb, mint Busi és jeleng nagy különbség van a két játékos között.Nem hinném, hogy jövőre Busi a PL legeredményesebb közzéppályása lesz..vagy a La Ligáé. :roll: Vagy az Arsenal csapatkapitánya.
Gondolom a játéktudásra gondolt, és nem az eredményességre :)

Visca el Barca!
levproff
Director del Fútbol

2010.02.03. 18:10:59

MessiFan írta: Amúgy szerintem meg nem kell Cesc mert Sergi simán lesz olyan jó mint ő.
Ez szerintem túlzás. (avatárt, siget nem figyelembe venni. :mrgreen: )

Fabregas csak egy évvel idősebb, mint Busi és jeleng nagy különbség van a két játékos között.Nem hinném, hogy jövőre Busi a PL legeredményesebb közzéppályása lesz..vagy a La Ligáé. :roll: Vagy az Arsenal csapatkapitánya.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.02.03. 18:07:50

Ede72 írta:azért ez egy kicsit erős hogy Sergi jobb lesz mint Fabregas...sosem!
Ja, Valdes is rosszabb mint Abidal? Nem is egy poszt... Businak elsősorban a labdaszerzés a feladata - amit egyre jobban és jobban lát el -, az csak plusz, hogy olyan passzokat osszon, mint Ibrának az Atlético ellen. Cesc meg pont az ellenkező, neki az a dolga, hogy tömje a csatárt, és néha labdát is szerezzen ha muszáj... De Busit sokan nembírják, mert Yaya nem játszik, vagy mert mondják hogy rossz. Pedig szerintem pár év, és a top3 vkp-k között lesz :wink:

Silva meg lehet passzolna a stílusunkba, de akkor nem lenne balszél. Nem egy igazi szélső, oda inkáb Ribery illene, Silva meg max Xavi mellé Ini helyére - ami ugye fölösleges, arra ott lesz Thiago(mire Silva beépülne, anyi lehetőséggel Thiago is lenne olyan jó, ebben biztos vagyok). Szóval ha szél, akkor Ribery én azt mondom, őszintén nemizgat, hogy miket nyilatkozott a Madridról...

Kíváncsian várom amúgy a kampányokat, meg hogy sikerül-e betartani a nagy ígéreteket... :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2010.02.03. 18:12:17-kor.
Ede72
Jugador d'estrella

2010.02.03. 17:59:48

Barcaforever írta:
MessiFan írta:De Michaa'!
Eddig fel sem merült David Silva neve? Vagy de? Én még sehol sem láttam. Azért olyanokról kéne beszélni akikre már gondolt a vezetőség.
Amúgy szerintem meg nem kell Cesc mert Sergi simán lesz olyan jó mint ő. Nagyon tehetséges és.. mind1 figyeljétek meg 1 meccsen.
Az Elmundo-ban és a Marca-ban már többször lehetett Silváról olvasni a Barcelona kapcsán már nyáron is.
azért ez egy kicsit erős hogy Sergi jobb lesz mint Fabregas...sosem!
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.02.03. 17:57:11

Eddig fel sem merült David Silva neve? Vagy de? Én még sehol sem láttam. Azért olyanokról kéne beszélni akikre már gondolt a vezetőség.
Amúgy szerintem meg nem kell Cesc mert Sergi simán lesz olyan jó mint ő. Nagyon tehetséges és.. mind1 figyeljétek meg 1 meccsen.
Az Elmundo-ban és a Marca-ban már többször lehetett Silváról olvasni a Barcelona kapcsán már nyáron is.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2010.02.03. 17:53:23

Merült már föl a neve spanyol lapokon egy csomószor :)
Lezárt