David Villa
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Tegnap az első félidőben nagyon élt Villa. Volt egy nagy helyzete is, sajna Iker kiszedte, de most legalább nem a lába közé lőtte gyengén, mint az első Classicon a 4 közül, hanem megpróbálta tekerni szélre, egész jól... Ez már haladás nála jelenleg...
De mezőnyben tényleg jó volt - főleg az első félidőben - Arbeloa ezt se tudta sokszor hogy merre van a labda. Remélem ezzel elkapja a fonalat, jól jönne egypár gól tőle a döntőben...

- @@Laguna@@
- Jugador del Barça
köszi ez nekem jól jönGauchomester írta:David Villa első idénye Barcelonában 1. rész:
65 nagyfelbontású kép a spanyol támadó idei szezonjáról
http://www.megaupload.com/?d=6Q4OQPO1

"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
David Villa első idénye Barcelonában 1. rész:
Szerintem nem sok köze van a javuló formájának ahhoz, hogy melyik oldalon játszott. Illetve igen, de nem Villa, hanem Marcelo miatt.barcadv7 írta:Nagyon örültem annak ahogy tegnap játszott. Remélem többször teszi be Pep a jobb oldalra, láthatóan jobban ment neki. Szerintem ha talál még egy gólt (remélem a következő meccsen) akkor beindul a gépezet.
A múltkori bajnoki gólja meghozta az önbizalmát, legalábbis én inkább ennek tudom be. Plusz az egész csapat motiváltabb volt.
Na, többek között meg is valósult, amit a meccs előtt kívántam tőle. Rég láttam ilyen hatékonyan játszani, végre felvállalta az egy-egy elleni párharcokat ( amiket rendre meg is nyert!). A kedvenc jelenetem az volt, amikor átkeveredve a bal oldalra, amolyan Messis módon 3 madridi védő között sikerült elvinnie a labdát, ha nem rúgják fel, egyenes út a kapuig. Ilyenekből szeretnék tőle még többet látni, az összjátékkal eddig sem volt gond. Összességében remélem, hogy ezzel a meccsel elindult nála valami, és a szezon hátrelévő részén újra csúcsformába lendül. Így tovább, David!
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Nagyon örültem annak ahogy tegnap játszott. Remélem többször teszi be Pep a jobb oldalra, láthatóan jobban ment neki. Szerintem ha talál még egy gólt (remélem a következő meccsen) akkor beindul a gépezet.
- faithnomore
- Entrenador del Barça
Most azt kell mondjam nem volt olyan rossz, remélem egyre jobb lesz mert a bajnokság vége fele jó lenne újra a toppon lenni. Végre voltak jó megoldásai, egy az egy ellen is, bár azért olyan nagyon sokat nem tett a meccshez, sokszor eltűnt. Mindenesetre javuló tendenciát mutat a formája és reméljük egyre jobb lesz.
Vamos Villa!
Vamos Villa!
Én is észrevettem. Amikor vagy 20 méterről volt 1 bombája, ráadásul ballal, az mekkora nagy löket volt már! Bár az ő esetében nem tudom mennyire beszélhetek gyengébbik lábról...LM10 írta:Csak én vettem észre a tegnapi jó játékát? Amiben ezidáig gyenge volt, az "egy az egyben" dologban, azt most megoldotta nem is gyengén. Volt egy olyan jelenet, mikor olyan 30 méteres távolságnyira volt a kaputól, elindult felé, és 5 madridi védekező játékosig bevitte a labdát, és nem vették el tőle. Nagyon büszke voltam tegnap, rá csak így tovább David!
Meg néhány megkerülős cselt is bevetett, meg volt még pár csele, és sokszor túl járt a védő(k) eszén.
Remélem a hétvégén a Sociedad ellen betalál

- LM10
- Director del Fútbol
Csak én vettem észre a tegnapi jó játékát? Amiben ezidáig gyenge volt, az "egy az egyben" dologban, azt most megoldotta nem is gyengén. Volt egy olyan jelenet, mikor olyan 30 méteres távolságnyira volt a kaputól, elindult felé, és 5 madridi védekező játékosig bevitte a labdát, és nem vették el tőle. Nagyon büszke voltam tegnap, rá csak így tovább David!
Nagyon remélem, hogy összekapja magát, mert klasszis csatárteljesítmény nélkül a Madrid ellen kevés esélyünk lesz. Ha ugyanazt a lélektelen támadójátékot hozza, mint az utóbbi hetekben, lemondhatunk a továbbjutásról. Úgyhogy mindent bele, David!
Az éjjel soha nem érhet véget!
- madmushroom
- Capitá del Barça
David, most már jöhetnek a gólok. 

- @@Laguna@@
- Jugador del Barça
erről beszélek! azon az oldalon kéne játszatni!!!Ilúvatar írta:
"Amikor elkezdesz szurkolni egy csapatnak nem a trófeákért, a játékosokért, a csapat múltjáért teszed. Sokkal inkább azért, mert megtalálod magad valahol a csapatban, megtalálod a helyet, ahová tartozol."
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Huhh, de nagyon kellett már neki ez a gól!
Nyilván ettől nem fogja visszanyerni egyik napról a másikra a legjobb formáját, de egy teherrel könnyebb a válla.
Az Ibrával való összehasonlításból számomra egyértelműen Villa jön ki győztesnek! Ibra hiába játszott volna itt csúcsformában egyszerűen nem illik ide és kész. Ez nagyon egyértelmű.
Nem azt mondom hogy Villát ez feljogosítja arra hogy pocsék formában játszon tavasszal, de azt mindenki láthatja hogy neki itt a helye. Nyáron érkezett, és észre sem lehett venni hogy új ember a csapatban.
Az meg szerintem teljesen abszúrd, hogy már most nyáron túladjunk rajta?!

Az Ibrával való összehasonlításból számomra egyértelműen Villa jön ki győztesnek! Ibra hiába játszott volna itt csúcsformában egyszerűen nem illik ide és kész. Ez nagyon egyértelmű.
Nem azt mondom hogy Villát ez feljogosítja arra hogy pocsék formában játszon tavasszal, de azt mindenki láthatja hogy neki itt a helye. Nyáron érkezett, és észre sem lehett venni hogy új ember a csapatban.
Az meg szerintem teljesen abszúrd, hogy már most nyáron túladjunk rajta?!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Szerintem annyi történt, hogy elfáradt. Egy vébé utáni évben ez érthető is, pláne úgy, hogy ő vitte a hátán a csapatát és minden meccsen játszott. Az erőnléti alapozásról majdnem teljesen lecsúszott, lehet mondani, hogy Xaviék is, de minden játékos különböző, nála ennyit számít, hogy nem volt megfelelően felkészítve erőnlétileg a szezonra, januárig bírta. Az akarattal nincsen gond.
Nem hiszem, hogy meg kéne kérdőjeleznünk, hogy beleillik-e a csapatba. Arról meg kár is beszélni, hogy ő illik e bele jobban, vagy Ibra.
Nem hiszem, hogy meg kéne kérdőjeleznünk, hogy beleillik-e a csapatba. Arról meg kár is beszélni, hogy ő illik e bele jobban, vagy Ibra.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
ha nemmozog, hogy kerülhet akcióba??... jo mozgása van neki, Barcelona szintű csapatba illik, ilyen tipusú csapatba ahol megy a tili-toli, Ibrának egyaltalán nem feküdt ez a stílus, azért hozták, hogy tartsa meg a labdát,a fizikális erejével .....Andris írta: mert konkértan nem mozog, és lesen helyezkedik.
szerk.: szeretlek Ilú

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rewolution5 2011.04.25. 23:09:16-kor.

A lesről szeretnék írni. Ibra kb. ugyanannyit volt lesen mint Villa. Ha megnézed a meccseket, Villa-t rendszeresen behúzzák, 4szer egy meccsen simán. Attól többet Ibra sem volt,talán év elején.Andris írta:
Mondjuk ez sem teljesen igaz.. stílusban talán.
Mozgásban és helyezkedésben nem annyira, mert konkértan nem mozog, és lesen helyezkedik.
Játszatni én sem játszatnám, ha lenne Bojan. De nincs,ezért muszáj,nem lehet mit csinálni.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Teljesen egyetértek. A JELENLEGI Villa se helyezkedésben, se elmozgásban nem jobb Ibránál, és ezt a Villát "csodálhatjuk" elég rég óta... Ibrának is ment az elején, csak a szezon végére lett totális csőd.neobarca írta:Csak finoman, halkan megjegyezném minden kötekedés nélkül, hogy ilyen teljesítmény mellett Ibra repült Milánóig... Mondom! Nem kötekedés...

- Andris
- Adminisztrátor
Mondjuk ez sem teljesen igaz.. stílusban talán.Rewolution5 írta:itt csak az van, hogy Villa ebbe a csapatba beleiilik, ellentetben Ibraval....mozgas, stilus, helyezkedes ...stb;neobarca írta:Csak finoman, halkan megjegyezném minden kötekedés nélkül, hogy ilyen teljesítmény mellett Ibra repült Milánóig... Mondom! Nem kötekedés...
Mozgásban és helyezkedésben nem annyira, mert konkértan nem mozog, és lesen helyezkedik.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
itt csak az van, hogy Villa ebbe a csapatba beleiilik, ellentetben Ibraval....mozgas, stilus, helyezkedes ...stb;neobarca írta:Csak finoman, halkan megjegyezném minden kötekedés nélkül, hogy ilyen teljesítmény mellett Ibra repült Milánóig... Mondom! Nem kötekedés...