Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szimpatikus nyilatkozat!Leomessi14 írta:"Az, hogy az elmúlt két mérkőzésen kezdőként jutottam szóhoz, semmit sem jelent, mivel ott van a csapatban Busuqtes is. Már három éve az első csapatnál játszik, így természetes, hogy ő fog kezdeni a Real Madrid ellen. Míg én egyenlőre tanulom a csapat játékát, addig neki már teljesen sikerült elsajátítania."
Valszeg az a 32 ember akik szerint jövőre már nem lesz itt.Mikaos írta:Nem tudom, hogy ki "állatozta le" Masche-t, de az fix, hogy nem látta őt focizni akkor.
Talán a madridiak se mészárolnának annyira, ha azt látnák, hogy a nyálas szájú színésznő helyén egy habzó szájú pitbull áll.albicelesteX írta:Nekem Ő most olyan itt,mint madridba volt Makelele.Szürke eminenciás.Szépen csendben dolgozik és nem is akár hogy.Én is jobban szeretném,ha Ő kezdene hétfőn.
Nem tudom, hogy ki "állatozta le" Masche-t, de az fix, hogy nem látta őt focizni akkor.Lionel85 írta:Tanárian játszott tegnap is, egyre jobban elkapja a fonalat. Hol vannak már azok a hangok, akik leállatozták szerencsétlent, pedig nem is az.Most elhalkultak a kritikusok, mert Javier megmutatta, hogy mi is az igazi arca.
Bezony. Busquetsnek fel kell kötni a gatyát mert Masch kiszorítja a kezdőből ha továbbra is ilyen magabiztosan játszik.Lionel85 írta:Tanárian játszott tegnap is, egyre jobban elkapja a fonalat. Hol vannak már azok a hangok, akik leállatozták szerencsétlent, pedig nem is az.Most elhalkultak a kritikusok, mert Javier megmutatta, hogy mi is az igazi arca.
Te mit nézel kollega? Ő a világ egyik legjobbja az ütközéseknél, a fineszről meg csak annyit hogy néha a passzai Xavit idézik...Persze még mindig van hová fejlődni bőven, de nagyon jó az az út amin halad.Barcaádám írta:szerintem is jobb mint várható volt, annyira nem is favágó, csak egy bajom van vele: ő egy vkp de pici és vékony![]()
![]()
nekem ez így nem jön össze, ütközéseknél nincs sok esélye(mondjuk ő legalább ütköz nem úgy mint Busi)
arra lennék még kíváncsi hogy van e benne egy kis "finesz" kis csintalan, váratlan technikai megoldás(ami van Busiban és volt Touréban főleg.)
Piquet nem kell leszoktatni semmiről, idén kicsit labilisabb a játéka az első pár hónapban, formán kívül van, a rossz keresztlabdáinak is ez az oka. Tavaly ezek rendre jó helyre mentek. Marquez megtanítottapistinho írta:Nem csak hogy sallangmentesen szerelt, és jól passzolt, de észre vette hogy mikor kell fordítani az egyik oldalról a másikra. Van aki kiemeli a labdát és nem kell hozzáérni 3 játékosnak míg eljut A pontból a B-be. Már csak Piquét kellene leszoktatni erről, mert neki rendre nem jön össze a keresztlabda, vagy nem olyan százalékkal mint Maschnak.